Foodaholic

5 Bewertungen

Hyvä ravintolakokemus pitää sisällään maukkaan ruoan sekä ystävällisen ja huomioonottavan palvelun. Hyvän makuelämyksenkin voi pilata huono ympäristö tai kaltoin kohtelu.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ehdottomasti no. 1 italialaisen pizzan ravintola. En oli vielä saman tasoiseen/makuiseen pizzaan helsingissä törmännyt. Mutta VALITSE EHDOTTOMASTI pizza sieltä listan loppu päästä, aidoista pizzoista. Älä vain ota mitään perus kebab-paikka pizzaa. Palvelu on välillä mainiota välillä ehkä hieman italialaisen töykeätä, mutta se ei todellakaan ikinä ole estänyt menemästä uudestaan. Ravintola saisi olla hieman suurempi,jotta ei tulisi kiire lähteä seuraavien alta pois. Tosin sama ilmapiiri ei ehkä säilyisi jos ravintolan koko suurenisi. Pöytä kannattaa varata etukäteen,

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 07.12.2009
Note 2

Restaurant: Maya Bar & Grill

Tämä ravintola sopii pienemmän budjetin illalliselle/lounaalle. Hintaluokka amarillo tasoa, mutta ruoka huomattavasti maukkaampaa. Palvelu on ollut aina ystävällista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 07.12.2009
Note 0

Restaurant: Nuevo

Lämmin tunnelma ja aivan mahtava pieni terassi kesäisin. Tämä paikka huokuu lämpöä. Ruoka oli maukasta ja henkilökunta ystävällista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 07.12.2009
Note 0

Restaurant: Empire Plaza

Ripeä ja ystävällinen palvelu. Olimme pikkujoulu aikaan syömässä noin 15 hnekilön ryhmässä ja voin sano,että kokemus oli hyvin postiivinen. Alkuruoat olivat aivan parasta tässä ravintolassa. Valitsimme useaita eri annoksia ja maistelimme näistä. Hinta-laatu suhde on hyvä vaikka varmasti kalliimpi kuin yleensä kiinalaisissa, mutta ravintola sijaitsee kuitenkin aivan kampin keskuksessa,. Ryhmän koosta riippumatta saimme annoksemme samaan aikaan, emmekä joutuneet odottamaan turhaan mitään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 07.12.2009
Note 0

Restaurant: Grill It!

HYvä ruoka ja todella miellyttävä palvelu! PItkästä aikaa helsingin keskustasta löytyi paikka, jossa sain samaan aikaan maittavaa ruokaa koko rahan edesta,sekä ystävällista palvelua. Kampissa tämän hetkinen ehdoton suosikki. Alkuruoista seafood platter oli mahtava ja juuri sopivan kokoinen alkupala kahdelle. Pihvit olivat onnistuneet kypsyydeltään sekä mausteiltaan. Suosittelin tätä paikkaa ja kyseinen henkilö oli myös tyytyväinen ravintolan tasoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 07.12.2009
Note 0


Bilder


Followers

Es folgen (1)