GastroM

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Polku

Lounasbuffetissa rehelliset, hyvät raaka-aineet. Valoisa ja rento tunnelma!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.06.2017
Note 0

Restaurant: Ravintola Obelix

Hampurilainen tilaukseen, lauantai-ilta klo 18. 30 ja ravintola puolillaan ihmisiä. Tilaus saapuu 45 min myöhemmin ja pettymys on melkoinen. Einestason tavaraa huonosti (kiireessä?) aseteltuna. Bataattiranskalaiset raakoja. Halvan sämpylän kansi paahdettu kivikovaksi. Einespihviä koristaa edullinen "cheddar"-siivu. Jäävuorisalaattihake kitkerää ja kuivaa.Ettäs kehtaatte. Ei tämä nyt niin hankalaa olisi. Ystävällinen, mutta vaivautunut tarjoilija antoi asiallisesta palautteesta kaksi euroa alennusta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 22.08.2016
Note 2

Restaurant: Ravintola Sointu

Yksinkertainen miljöö nosti ruoan pääosaan. Palvelu oli ystävällistä ja tarjoilu oli ammattimaisesti hoidettu ja ajoitettu. Viiden ruokalajin menu oli täynnä erityisiä makuja ja taidokkaasti tehty. Viinivalinnat osuivat myös nappiin. Kiitos Sointu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 02.08.2015
Note 1

Hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Pizzojen ohut pohja kuin suoraan Popinosta, ei haittaa ainakaan minua! Terveiset omistajalle:
Pidä ruoka ja paikka yksinkertaisen tyylikkäänä. Omien muistoesineiden paikka on omassa kodissa, ei ravintolassa. Esim. Lappi-aiheiset esineet sekä eripari kipot ja kupit saisivat jäädä pois. Näin paikkaa kehtaisi esitellä ulkopaikkakuntalaisillekin :)


     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.03.2012
Note 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites