Öffnet um 11:00

Ravintola Obelix

Note 3.4 / 5

Bewertungen (27)

Söin illalliseksi kanaburgerin ranskalaisilla ja talon porteria kylkeen. Ruoka ja juoma oli hyvää, henkilökunta tosi ystävällistä ja terassi viihtyisä lämpimänä iltana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 15.07.2019
Note 0

Tilasimme alkuun jättikatkarapuja ja pääksi lohen ja ribsit. Alkuun ei tarjoiltu mitään leipää mikä itseäni ihmetyttää a la carte-ravintolassa, koska niin pienellä asialla saa asiakkaat tyytyväisiksi sillä aikaa kun he odottavat alkuruokia.
Alkuruoassa kesti 20-25 minuuttia ja pääruoissa kauemmin.
Lohi oli mautonta, kasvikset olivat mauttomia. Lohen hummeri-chilikastikkeen chili peitti kaikki muut maut alleen. Ribsit olivat mauttomia, kastike niissä hyvää. Ruoka oli keskivertoa, enkä aio uudestaan mennä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 24.07.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Useita buffetlounaita täällä syöneenä nostan hattua monipuoliselle salaattipöydälle. Lounaan lämpimät tarjoilut on perushuttua, maukasta kotiruokaa. Pieni miinus siitä, että lounasajan viimeisellä tunnilla ovat salaattilaarit varsin loppuun kauhottuja.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.06.2017
Note 0

Periaatteessa mutkatonta perusruokaa, mutta ihan ei laatu vastaa hintatasoa.
Leivät tehdään peruspaahtoleivän päälle. Kuivaksi paistettu pieni sitkeä lehtipihvi jonka päällä siivu salaattia, majoneesia, kananmuna ja yksi pekonisiivu ja maksaa kuitenkin melkein 15 euroa. Annoskoko on pieni.
Puolison pihvi oli sitkeähkö ja medium miinus vaikka mediumina tilattiin.
Grillimauste maalaisranskalaisissa on kyllä huono. Tulee 80-luvun bensa-asemafiilis.
Savuchilimajoneesissa ei maistunut savu eikä chili.
Jälkiruokana jäätelöannos 9,20 euroa. Kolme palloa perusteollista jäätelöä (minttu, laku, päärynä) ja purkkikinuskikastiketta. 5 euroa olisi kohtuuhinta tuosta.
Palvelu ihan ok vaikka todella teennäistä.
Emme näe tarvetta tulla tänne enää uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.05.2017
Note 0

Hampurilainen tilaukseen, lauantai-ilta klo 18. 30 ja ravintola puolillaan ihmisiä. Tilaus saapuu 45 min myöhemmin ja pettymys on melkoinen. Einestason tavaraa huonosti (kiireessä?) aseteltuna. Bataattiranskalaiset raakoja. Halvan sämpylän kansi paahdettu kivikovaksi. Einespihviä koristaa edullinen "cheddar"-siivu. Jäävuorisalaattihake kitkerää ja kuivaa.Ettäs kehtaatte. Ei tämä nyt niin hankalaa olisi. Ystävällinen, mutta vaivautunut tarjoilija antoi asiallisesta palautteesta kaksi euroa alennusta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 22.08.2016
Note 2

Lounaan myönteisiä puolia olivat poikkeuksellisen rikas salaattipöytä, joka lähenteli jo ruotsinlaivan buffaosastoa, ja lämpimissä vaihtoehtojen määrä.

Sitten taas.. harva lämmin sapuska paranee noutopöydässä seisomisesta. Tarjonta vastaa tyypillistä suomalaista pikkukaupunkilounaspaikkaa eli turha odottaa erityisiä kulinaarisia nautintoja. Varaudu vaatimattomaan makumaailmaan kuten kinkkusalamikiusaus ja pakastepussista kaadettuihin lisäkekasviksiin.

Jos olisin ollut fiksu, olisin koonnut päivän pödyn pelkästään salaattitarpeista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.05.2016
Note 4

Tilasin tosimiehen pihvin. Hyvä annos, paitsi että chilimajoneesia oli kastikkeena liian vähän. Pihvin tilasin medium+:ssana ja se oli juuri sitä.
Ravintola erittäin viihtyisä ja tyylikkäästi sisustettu. Palvelussa ei moitittavaa.
Miinusta annoksen sukupuolittuneesta nimestä. Ei kuulu nykypäivään.

Seuralainen tilasi tulisen smetanasipulipihvin, jota myös maistoin. Se ei ollut tulista mutta oli kyllä hyvää. Myös tämä tilattu medium+:ssana ja kypsyysaste oli kohdallaan.

Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 09.01.2016
Note 0

Olmme syntymäpäivä illallisella Hyvinkään Obelixissa, meitä oli neljä ihmistä. Olemme todella pettyneitä, pihvit kylmiä ja yksi pihvi raaka, toivomus oli medium ja missä oli mausteet sekä kastike jota oli pisaran verran. Ei tule kyllä mieleen mennä uudellen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 24.10.2015
Note 0

Kiva ja siisti tunnelma, hieman toki ketjuravintolatyyliset drinkkitarjoukset ja ateriaimet kulhossa pöydässä. Palvelu oli ystävällistä. Ruoka perushyvää "perusruokaa" ja jos ilmapiiri ei olisi ollut niin hieno niin silloin se olisi myös ylihinnoiteltua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 16.10.2015
Note 1

Kuusi henkeä perjantai-iltana. Ystävällinen palvelu. Alkuruoka tuli nopeasti mutta pääruokaa hieman odoteltiin. Alkuruokana etanapannu, tiristetyt tiikerikravunpyrstöt ja nachot. Pääruokana tosimiehen pihvi, caesarhärkää surf & turf ja gigaburger. Kyllä maistui.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 20.07.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää - Route
019 451 130
http://www.obelix.fi/

Options