Palma

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Obelix pihvipaikka

Useita buffetlounaita täällä syöneenä nostan hattua monipuoliselle salaattipöydälle. Lounaan lämpimät tarjoilut on perushuttua, maukasta kotiruokaa. Pieni miinus siitä, että lounasajan viimeisellä tunnilla ovat salaattilaarit varsin loppuun kauhottuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Coffee Bean Helsinki lounaskahvila

Hyvät ja runsaan kokoiset salaatit, joissa selkeät maut ja kiva ulkonäkö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Cafe Bar Valimo ruokaravintola

Tilattiin kana- ja härkäwokit ja kaksi pyttipannua. Pyttipannu oli varsin sinappinen, mutta ei häiritsevästi. Pannussa todella runsaasti possua kuutioina. Ei siis mikää tavallinen spydäri. Itse söin härkäwokin ja se oli aivan taivaallisen hyvää. Kaikki suolaisen ja makean maut kohdallaan. Kasviset oikein kypsennettyjä ja liha nyhtömäisen ilmavaa. Tämän annoksen käyn varmasti syömässä uudelleen.
Hyvin pieni miinus tulee siitä, että ravintola sijaitsee hieman sivussa ja koska loppumatkassa ei ollut opasteita, olimme vähällä kääntyä uskon loppuessa takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Siilinkari kahvila

Aamiaistarjoilu ei ole kovinkaan monipuoilinen hintaansa nähden. Aamiaiseen kuuluvat täytetyt leivät maistuivat, mutta mielelläni laittaisin leivän päälle sitä, mitä itse haluan. Muuta leipää ei ole tarjolla. Nuorempi henkilökunta oli oikein ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Beach lounge, beach

Miksi nähdä vaivaa ravintolan perustamisen suhteen, jos ei YHTÄÄN voi panostaa ruokaan. On harvoja paikkoja, joille en anna "toista mahdollisuutta", mutta tällä panostuksella ruokaan, en mene uudestaan. Sijainti on todella otollinen, mutta vaikuttaa siltä, ettei ravintoloitsijaa kiinnosta se "toinen kerta".
Söin chiliburgerin, jonka pihvi epämääräinen, teollisesti ( itse en ainakaan kehtaisi sanoa, että olisin sen pihvin tehnyt) tuotettu lätty. "Ranskikset" lötköjä. Tehkää jotain! Kysykää vaikka mummolta reseptiä pihviin. Palvelu hyvähkö. Ja tiedoksi, loppupeleissä oman firman yletön kehuminen täällä sattuu omaan nilkkaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Tehdas lounas ja a`la carte

Perus lounasruoasta parempaa. Salaatti/ kylmäpöytään satsattu. Hieno miljöö. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Viikinsaari kesäravintola

Kalapainotteinen lounasbuffet oli jopa "ei niin kalaruokien ystävälle" kokemuksena ok. Toki pöydässä oli myös possua. Kiitoksen saa se, että allergisoivat ainesosat oli merkitty buffetruokalistalle. Hyvin pieni miinus asiakaspalvelulle siitä, että jos lapsi (5v) käy pyytämässä "sitä ketsuppia", niin kyllä sen voi hakea samantien, eikä sanoa, että se tuodaan buffetpöytään. Tuskin näin sanotaan aikuiselle. Muuten palvelu oli oikein hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Allotria

Useamman kerran täällä lounasruokailleena en ole pettynyt. Annokset selkeitä, maut puhtaita.Plussat tuoreelle leivälle. Miljöö on nro.1.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Lenin herkut suomalainen lounaskahvila

Noutosalaattipöydän tarjonta vaihtelee. Joskus hyvinkin monipuolinen, joskus ei juuri mitään protskua tarjolla. Aamu 8.00 aikaan kun tänne menee, salaattipöydän altaita vasta täytetään. Tuoretta leipää en ole salaattipöydästä koskaan mukaani saanut. Hygienissa eli rahan ja elintarvikkeiden yhtäaikaisessa käsittelyssä on parantamisen varaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 0

Aina likaiset pöydät. Ehkä Suomen vähätäytteisimmät subit saa täältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit