Ei tietoa

Cafe Bar Valimo

ruokaravintola
Arvosana 4.3 / 5

"Soundia ja Soppaa" vuodesta 1999!

Valimo on kesämökkisi Helsingin sydämessä, Suomenlinnan telakka-alueella. Isännöimme myös Suomenlinnan vierassatamaa, joten pistäytyminen onnistuu helpoimmin venekyydillä.

Mutkatonta ruokaa, jossa on maut kohdallaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilattiin kana- ja härkäwokit ja kaksi pyttipannua. Pyttipannu oli varsin sinappinen, mutta ei häiritsevästi. Pannussa todella runsaasti possua kuutioina. Ei siis mikää tavallinen spydäri. Itse söin härkäwokin ja se oli aivan taivaallisen hyvää. Kaikki suolaisen ja makean maut kohdallaan. Kasviset oikein kypsennettyjä ja liha nyhtömäisen ilmavaa. Tämän annoksen käyn varmasti syömässä uudelleen.
Hyvin pieni miinus tulee siitä, että ravintola sijaitsee hieman sivussa ja koska loppumatkassa ei ollut opasteita, olimme vähällä kääntyä uskon loppuessa takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Nälkäiset lapset söivät pasta carbonarat (6€) ja vanhemmat maistuvan savulohikeiton. N. 10€. Voidaan mennä uudelleenkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.07.2014
Arvosana: 0

Hellepäivän täydelliset herkut: vuohenjuustosalaatti ja katkarapusalaatti, jälkkäriksi ihanan pehmeää kahvia ja sorbettia.
Mukavan rento ja hyväntuulinen tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 25.07.2014
Arvosana: 0

Ihan mukava kesäravintola syrjässä Suomenlinnan suurimmista turistivirroista. Terassi oli aika ruuhkainen, mutta sisällä oli hyvin tilaa. Vanhat tiiliholvit luovat Helsingissä harvinaista vanhan tilan tunnelmaa. Palvelu oli ystävällistä, ei valittamista. Pasta Carbonara oli hintaan nähden ihan ok. Eihän tämä keskustan ravintoloiden kanssa kilpaile samassa sarjassa, mutta Suomenlinnaan sopii kuin nenä päähän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0

4 aikuista + nelivuotias illallisella. Syötiin päivän kala (ahvenfileitä) ja pastaa. Miinuspisteitä siitä, että annokset olivat ehtineet jäähtyä. Mutta ruoka oli varsin hyvän makuista, parempaa kuin odotimme. Hintataso oikeastaan edullisempi kuin voisi olettaa, tässä valtiossa kun päivän kala on yleensä 29e eikä 21e (esim. Suomenlinnan Panimoravintolassa).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.07.2013
Arvosana: -3

Vierasvenesataman ravintolaksi ok, mutta muuten en valitettvasti suosittele tänne matkaa taittamaan.

Kukaan ei tervehtinyt, hieman epäsiistiäkin ja erityisesti ruoka (Pasta Carbonara!) oli mitäänsanomatonta; näillä perusteilla ylihinnoiteltu paikka. Tylsää, koska potentiaalia olisi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0

Kaksi aikuista ja neljävuotias lounaalla. Pasta Carbonara oli eräs parhaista ikinä, rouva valitteli että lohikeitto oli pliisu. Pojalle tuotiin pasta ilman kananmunaa -- ymmärsivät että lapsille raaka keltuainen tuskin maistuu.
Ruoka oli siis ihan hyvää. Laatu taitaa vaihdella. Terassi oli lämpimänä päivänä miellyttävä ja hinta/laatu parempi kuin kilpailijoilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.07.2013
Arvosana: 0

Savulohikeitto olisi luultavasti ollut muutoin hyvaa, mutta jarjettoman suolamaaran takia sita ei voinut syoda.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2012
Arvosana: -1

Pinaattipasta: kulhollinen haaleaa pastaa, muutama juuston lastu ja pinaatinlehti. Tästä pyydetiin 14 euroa. en mene toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 02.07.2012
Arvosana: 0

Valimo on vakiokohde kesäisin. Ruoka yleensä hyvää, varsinkin päivän keitto. Henkilökunta asenteeltaan boheemi, yleensä ystävällisiä sekä mukavan leppoisia. Hinta on turisti-tasoa, mutta toki miljöö on ainutlaatuinen. Ruoan laatu vaihtelee; ensimmäinen savulohipasta oli taivaallista ja myöhemmin syys-kesällä taasen keskivertoa huonompaa: lohta niukasti ja pasta kuivaa. Kokemuksena suosittelen kokeilemaan Valimoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.10.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Suomenlinna B 13, 00190 Helsinki - Reitti
(09) 692 6450
http://www.valimo.org

Vaihtoehtoisia ravintoloita