Avautuu 10:30

Ravintola Tehdas

lounas ja a`la carte
Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruuan laatu ja maku todella hyvää ja ruuan Hinta/laatu suhteessakaan ei valittamista. Ainut kritiikin aihe on hieman piilossa oleva sijainti, jota ei kyllä tielle havaitse.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Perus lounasruoasta parempaa. Salaatti/ kylmäpöytään satsattu. Hieno miljöö. Suosittelen lounaspaikaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Olin kuullut niin paljon kehuja paikan buffetlounaasta, että halusin päästä toteamaan, etteivät kehut olleet liioiteltuja. Paikka oli viihtyisä ja tunnelmallinen, alkuruoka/salaattipöytä oli monipuolinen ja poikkesi edukseen ketjupaikkojen stadardiruoista. Erityisesti jäi mieleen herkullinen papusalaatti. Ainoa pieni miinus oli tarjolla olleen pääruoan (kuorrutettu kala) silppuuntuminen. Mutta sekin osoittautui asiakkaan eduksi, sillä paremmin jaksoi syödä jälkiruokakahvin kanssa tarjotun pienen, tuoreen, makean leivonnaisen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.04.2015
Arvosana: 0

Paistettu naudan maksa annos klassisen yksinketainen. Toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.08.2014
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssilla paljon herkkuja; laadukkaat raaka-aineet, tuoretta. Salaatit, marinoidut sienet ja sipulit olivat maistuvia, samoin erilaiset siemenet eri tavoin maustettuina ja paahdettuina. Tuoretta leipää, kroisantteja ja karjalanpiirakoita. Lämpimät paahdetut/grillatut? kasvikset erityisen maistuvia. Ruokajuomana viiniä.
Jälkkärinä oli suklaamoussea ja täytekakkua, nam !
Sali oli mukavan rauhallinen paikalle mentäessä n. klo 12.00, ja täyttyi pikkuhiljaa ruokailijoista, oli perheitä, pariskuntia ja nuorisoa. Seuraava brunssi täytynee nauttia pitkän kaavan mukaan kera kuohuviinin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 22€ Lisätty: 01.09.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kolemus oli sanoisinko hämmentävä. Hiljainen ravintolasali, mutta tarjoilijalla oli jotakin muuta tekemistä kuin asiakaspalvelu. Ruoka toi mieleen jotenkin entisen ItäSaksan, en tiedä mistä mielleyhtymä,tuli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 30.06.2013
Arvosana: -1

Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Sali oli siisti ja tyylikäs, tunnelma sopivan rento kuitenkin. Hyvin otettiin meidänkin hivenen voipunut retkue vastaan; tarjoilijalta liikeni hetki aikaa lastenkin jututtamiseen kun satuimme verrattain rauhalliseen aikaan.

Ei mikään halpa paikka, mutta onpa sitten laatukin ihan hyvin kohdillaan, niin raaka-aineiden kuin työn osalta. Oman luomukanani nahka vain oli sen verran paksu että olisi tarvinnut vähän enemmän aikaa grillissä rapeutuakseen kunnolla.

Sylillinen lisäpisteitä lasten annoksista: kokki vain tekee pienemmän version halutusta listatuotteesta, tai tarvittaessa esim. lehtipihvin.

Taatusti tulee käytyä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.06.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pakaantie 1, 16300 Orimattila - Reitti
010 3274400
http://ravintolatehdas.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita