vienom

15 Recensionen

Vastaa ennakko-odotuksia tai poikkeaa positiivisesti niistä. Asiakas saa, mitä luvataan.

Badges

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Karanda

A la carte -listalta löytyi hyviä vaihtoehtoja emmekä ole parin käyntikerran kokemuksella olleet pettyneitä tilaamiimme ruoka-annoksiin. Hintakin on kodallaan. Toivottavasti lähistön asukkaat löytäisivät paikan. Viihtyvyyden kannalta voisi olla parempi, jos ruokailijoiden tila olisi erotettu esim. kevyen sermin tai jonkin kekseliään sisustusratkaisun avulla muiden pubiasiakkaiden suosimasta ravintolan osiosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.12.2015
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Tehdas lunch och en a `ala carte

Olin kuullut niin paljon kehuja paikan buffetlounaasta, että halusin päästä toteamaan, etteivät kehut olleet liioiteltuja. Paikka oli viihtyisä ja tunnelmallinen, alkuruoka/salaattipöytä oli monipuolinen ja poikkesi edukseen ketjupaikkojen stadardiruoista. Erityisesti jäi mieleen herkullinen papusalaatti. Ainoa pieni miinus oli tarjolla olleen pääruoan (kuorrutettu kala) silppuuntuminen. Mutta sekin osoittautui asiakkaan eduksi, sillä paremmin jaksoi syödä jälkiruokakahvin kanssa tarjotun pienen, tuoreen, makean leivonnaisen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Lahden Seurahuone

Juhlallisessa Hämesalissa puoliltapäivän nautittu aamiainen koostui laadukkaista tuotteista ja oli sangen monipuolinen. Osa noutopöydän tuotteista oli luomu- ja lähiruokaa. Henkilökuntakin jaksoi hymyillä!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Papa Albert

Kerrankin pizzanpaistamisessa oli käytetty mielikuvitusta ja lopputuloksena oli maukas ja erilainen ruoka. Seuralaiseni piti tilaamastaan pastasta. Hänen mukaansa sana "hyvä" olisi loukkaava ilmaisu, koska pasta oli niin herkullista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Kesäiltana viihtyisässä ravintolassa oli paljon asiakkaita ja ruokaa saikin odottaa. Valitettavasti herkullisen pizzani pohja oli palanut niin paljon, että jouduin vaivaamaan kiireistä henkilökuntaa ja pizzani vaihdettiin uuteen. Tällä kertaa pohja oli raaka ja täytteet ensimmäiseen pizzaan verrattuna jotain sinnepäin. Totesin, että tässä ravintolassa ei osata ottaa vastaan negatiivista palautetta eikä sattumalta poikennut matkailija varmaan muutenkaan tulisi uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Roux

Vikkelä ja ystävällinen tarjoilija huolehti, ettei meiltä puuttunut mikään. Aikaisempiin käynteihin verrattuna ruoka oli kehnompaa: esim. kala ei maistunut edes tuoreelta ja ruokanokareiden asettelu lähentelee jo ruoan kanssa leikkimistä. Jos suuntaus jatkuu, tähän ravintolaan ei mennä syömään vaan näykkimään ruokaa. Reippaasti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 53€ Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Roux

Lahden varmin hyvän ruoan paikka. Blinit tuotiin pöytään tirisevinä, täytevaihtoehtoja oli vähintään riittävästi.
Taustamusiikki ei soinut liian voimakkaasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.02.2011
Betyg: 0

Restaurant: Asklipios

Rosvopaistin liha hyvin haudutettua ja herkullista. Lisäkkeeksi sai valita mm, vihersalaatin, jonka ainekset olivat tuoreita. Annoskoko valtava. Ravintolasalin pöydät vieri vieressä, mikä ei haitannut kun viereiset pöydät tyhjiä. Täydessä salissa olisi turhan vaatimaton etäisyys naapuripöytään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 26.05.2013
Betyg: 3

Restaurant: Amarillo tex-mex

Ruoka yllättävän hyvää, mutta viihtyisyydessä parantamisen varaa. Palvelu hitaanpuoleista, mutta ystävällistä. Ikävintä, että pitkähihaisissa vaatteissa sai palella ja valaistus niin heikko, että ruokalistaa ei oikeastaan nähnyt lukea. Onneksi siihen pystyi tutustumaan etukäteen netissä. Viereisessä pöydässä mellasti v-sanoja yms. runsaasti käyttänyt nuori seurue, johon kuului ainakin yksi alle 18-vuotias nainen,

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 26.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Torero

Kaikkien seurueen jäsenten ruoka-annokset olivat herkullisia liharuokia, hinnat 17-36 euroa, mutta ruoka-annoksia sai odottaa yli tunnin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 21.09.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites