Keittiö auki

Amarillo

tex mex
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (31)

Seurueen burgerateriat olivat ok. Itse tilasin listalta tarjoilijan suositteleman Texas Grill Steakin, joka oli iso pettymys. Arvioisin pihvin 100g (piti olla 150); kuivaksi paistettuna (piti olla M+). Ohessa pieni annos mauttomia ranskalaisia, ruokalusikallinen coleslawta ja 5cm maissia. Hinta 25 € ei missään suhteessa annokseen. Hinta-laatu-suhde aivan vinksallaan. Mainittakoon myös, että alku nachoksia tuotiin kolmelle yhden hengen annos,

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahden hengen porukalla lounasaikaan listalta valittiin kanaruoka. Lounasaikaan mukaan kuului kalakeitto, salaatit, ja kahvi porkkanakakun kera.
Kalakeitto (kalaa) oli oikein maukas, salaatit ihan ok ja itse pääruoka tex mex paikan mukaisesti chillä tuhdisti maustettu, hyvää.
Ja porkkanakakku kruunasi vahvan kahvin.
Voidaan poiketa toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Varasimme pöydän kahdelle henkilölle päivää ennen. Kyseiselle päivälle osui ilta, jolloin Amarillossa oli kaikkea ohjelmaa. Pöytämme sijaitsi kuitenkin semmoisessa nurkassa, että sieltä ei ohjelmaa nähnyt mitenkään (Ilmeisesti pöydän sijainnista olisi tullut mainita pöytää varatessa mutta ajattelin sijainnin olevan itsestäänselvää, kun kuitenkin kyseiselle illalle ohjelmaa oli luvassa). Ruoka oli kuivaa ja ei millään tavalla hintansa arvoista, vaikka tällä kertaa valitsin vähän hinnakkaamman vaihtoehdon. Harmillista, että kaikki annoskoot ovat järkyttävän suuria. Tarjoilija oli kuitenkin mukava ja useasti käytiin kysymässäkin, että tarvitaanko muuta ja kuinka ruoka maistuu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 23.01.2016
Arvosana: 0

Nuorekas, maukas ja iloinen. Ruoka hyvää, tarjoilijat ystävällisiä ja meininki rentoa. Jos jotakin miinusta niin ehkä hieman kalliit hinnat.

Ja Wingseille iso peukku !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Palvelu mukavaa, ruuat ja juomat tarjoillut naishenkilö oli todella pirteä ja asiakaspalvelu-henkinen. Ruuassa selvästi parantamisen varaa, annokset olivat aivan erikokoisia ja pihvit toiselta puolelta erittäin tummia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.01.2015
Arvosana: 0

Aivan loistava palvelu. Enpä ole aikaisemmin nähnyt noin tehokkaita ja mukavia tarjoilijoita. Ruoka ihan hyvää kun fiksaa itse annokset sopivikisi. Kalusteet osin aika hapessa, muuten ihan viihtyisä paikka meille "mummoillekin".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Kohtelias nuori tarjoilija. Palvelu hyvää, tilaukset , juomat ja nachot tulivat pöytään ripeästi. Ruokia odottelimme n. 20min. Ruuat maistuvia. Tarjoilija huomioi hyvin meidät. Musiikki oli liian kovalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0

Hidas palvelu, ruoan odotus kesti 50min, mitä ei kerrottu etukäteen. Ruoka tuli pöytään kylmänä eikä ollut kovin maukasta. Tarjoilija ei osannut antaa jouluostosvinkkejä, koska ei muka osta joululahjoja. Paikalliset, joita palveltiin muita nopeammin, kyselivät, onko seurueemme kenties Raumalta. Yhdestä annoksesta puuttui ketsuppi, joka tuotiin 10min myöhemmin, vaikka sitä pyydettiin aterian saamisen yhteydessä. En suosittele kellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.11.2014
Arvosana: 0

Pakasteruokaa ja höttöpurilaisia ylenpalttisella majoneesilla, överikalliilla.

Paikkaa voisi kuvata mielummin 18-20-vuotiaiden etkoilupaikaksi kuin ruokaravintolaksi, ja ruokakin tuntuu olevan lähinnä humalaisten huikopaloja ennen yökerhoon siirtymistä. Syömään ei siis kannata klo 18 jälkeen mennä, jos et kestä viereisen pöydän 2 promillen nousussa sofistikoituneesti keskustelevia opiskelijoita ja täysillä soivaa musiikkia. Mutta 2 promillen nousuja etsiville opiskelijoille on hyvät alennukset juomien lisäksi myös ruuista, opiskelijakortilla :)

Huomionarvoista, että paikassa on aina joku oluttarjous tai viinilasi 3e, mutta sitä ei paljoa mainosteta. Ilmeisesti ansaintalogiikka menee niin, että miehet saavat oluensa halvalla ja naiset maksavat siitä päärynämustikkapomegranadevaniljalight-siideristä 7,5 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 0

Surkeaa asiakaspalvelua. Viineistä kysyttäessä ei mitään tietoa ja halua kertoa niistä. Ruoka juuri syömäkelpoista ja hirveän tulista vaikka ruoka-annoksen kohdalla ei lukenut mitään tulisuudesta. Tarjoilijat töykeitä. Ei pahoittelut tulisuutta kun siitä nätisti sanottiin. Ei tulemista toiste. Mcdonaldsistakin saa parempaa ruokaa ja palvelua ja halvempaa. Siellä siis jatkossa. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti - Reitti
03-8789 810
http://www.amarillo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita