Avautuu 16:00

Ravintola Roux

perinteinen suomalainen
Arvosana 3.5 / 5

Ravintola Roux on tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa. Suomen Gastroniminen Seura valitsi Roux'n Vuoden Ravintolaksi 2016.
Palautetta otamme mielellämme osoitteeseen ravintola@roux.fi


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (51)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Upea viinipaketti hyvän menun kera. Rento tunnelma ja normaalia isommat annokset tämän tyyliselle paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 05.06.2016
Arvosana: 0

Ylihintainen 7 ruokalajin menu. Suuria makuelämyksiä ei yrityksistä huolimatta saatu. Itse puitteet ok. Yliarvostettu paikka, kärkikymmenikköön Lahdessa toki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 03.11.2015
Arvosana: 0

Valitettavan huono

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: -1

Seitsemän ruokalajin maistelumenu oli taivaallinen. Joskin kallis, mutta koin saaneeni rahoilleni vastinetta. Ihanat puitteet, loistava ruoka, hyvä palvelu. Lahden paras ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 23.10.2015
Arvosana: 0

Hinta ei todellakaan kohdillaan. Siistihän paikka on mutta seitkytluku meni jo. Tarjoilijat hieman imeliä ja sanat laitettu suuhun. Vällttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 19.10.2015
Arvosana: 0

Top kolmoseen Lahdessa Lokin ja Haraldin jälkeen. Perusruokaa , maistuvaa mutta hinta/ laatusuhde onneton. Siisti paikka ja hyvä palvelu. Viinejä voisi tarjoilijat opiskella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 64€ Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: 0

Kaupungin paras paikka. Hintataso huomattavasti edullisempi kuin esimerkiksi Helsingin paremmissa ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Järkyttävän hyvää ruokaa, eri ruokalajien ja viinin todellinen makusinfonia. Ja vielä lisänä uskomattoman ystävällinen, palvelualtis, ammattitaitoinen, viihdyttävä Päivi-tarjoilija. Päivi teki illastamme todellisen tapahtuman, kertomalla viineistä, jutustelemalla mukavia asioita ja uskomatonta, opetteli meidän nimemme illan aikana "ihan vaan ohimennen". Tänne on ihan pakko tulla uudestaan. Suosittelen, vaikka hintataso on korkea. Mutta joskus on ihan kiva maksaa, kun saa jotain todella spesiaalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Hyvä ruoka, miellyttävä kokemus.

Syötiin Rouxin blinibrusnssi. Oikeastaan hyvässä ravintolassa noutopöydästä hakeminen ei välttämättä ollut ensimmäinen vaihtoehto mutta ruoka oli kyllä erinomaista.

Alkukeittona ollut borsch oli oikein hyvää, joskaan ei mitenkään ihmeellistä (voiko se olla?).

Blinit olivat hyviä (isoja) ja ainakin minun saamani jopa rapeakuorisia. Lisukkeet erittäin hyviä. "Normaalien" Kalojen ja mädin lisäksi kylmät lihat olivat parasta antia, erityisesti yrttisuolattu härkä, miksei myös ylikypsä hirven lapa.

Jälkikruokabuffet oli myös kaikin puolin toimiva, muutamaa eri kakkua, joiden makeus sopi oikein mukavasti suolaisen bliniaterian jälkeen.

Tarjoilijan suosittelema cava alkuun sekä blinien kanssa nautittu riesling olivat oikein erinomaisia ja ruokaan sopivia. Kuitenkin, pidän 16 cl valkoviinilasillisesta 15 eur hintaa varsin korkeana (->n. 70 eur/pullo laseittain myytynä), siksi hinta-/laatusuhteesta alemmat pisteet.

38 Euroa itse brusnssista puolestaan ei ole pahasti ylihinnoiteltu, koska ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. :)

Tunnelma oli mukavan rauhallinen, eikä lähelläkään "ruotsinlaivamaista" seisovan pöydän tunnelmaa, vaikka asiakkaat käviätkin itse ruokia hakemassa. Miljöö kiva ja tyylikäs. Liian usein ei tulla takkia ottamaan vastaan heti, kun astuu ravintolaan sisälle. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja rennon oloisia sekä tuntuivat olevan aidosti innostuneita erityisesti viineistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 41€ Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 0

Olimme syömässä itsenäisyyspäivää edeltäneenä perjantaina tuttujen suosittelemana, mutta petyimme. Palvelu ei ollut kummoista, vanhempi nainen kohteli meitä töykeästi vedoten kiireiseen iltaan. Viereisen pöydän asiakkaat saivat ruokansa ennen meitä vaikka tulivat meidän jälkeen. Ruoka oli onneksi hyvää, mutta tunnelma kaikkea muuta kuin rauhallinen, muutama isompi ryhmä möykkäsi viereisissä huoneissa. Tämän kokemuksen perusteella en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Rautatienkatu 7, 15100 Lahti - Reitti
0102 792 930
http://www.roux.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita