Avautuu 07:00

Siilinkari

kahvila
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme sunnuntaibrunssila, hintaansa nähden hyvä (16,90€) mutta pöytää ei täytetty enää ollenkaan vaan otimme mitä oli jäljellä. Kello kaksi oli jo lopussa moni tuote vaikka brunssin pitäisi kolmeen asti olla, ilmeisesti meidän vuoksemme sitä ei tehty vaan jos olisi tullut uusia asiakkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 10.04.2016
Arvosana: 0

Aamiaistarjoilu ei ole kovinkaan monipuoilinen hintaansa nähden. Aamiaiseen kuuluvat täytetyt leivät maistuivat, mutta mielelläni laittaisin leivän päälle sitä, mitä itse haluan. Muuta leipää ei ole tarjolla. Nuorempi henkilökunta oli oikein ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: -1

Vanha klassikko keskeisellä paikalla on menettänyt hohtonsa valmispulliin, tukun pakastealtaaseen ja naheaan palveluun. Joskus tämä oli ihan pakollinen, nyt taisi tulla viimeinen käynti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 05.01.2015
Arvosana: 0

Kampelaa lounaaksi. Perinteinen kahvila on näppärästi pääkadun varrella. Tilat hiukan ahtaat, sisustus neutraali, seinillä hauskoja valokuvia menneiltä vuosikymmeniltä. Sama äijäporukka kansoittaa etupöytiä/terassia kesät talvet.

Lounaalla tarjolla buffet-tyyppisen pöydän lisäksi keitto- ja salaattivaihtoehdot. Noutopöydän salaatti hyvää vaikka vain yksi versio valittavissa, myös leivät tuoreita ja maittavia. Pääruoan osalta tänään vähän nihkeämpää - paneroitu kampela aavistuksen mauton ja vetelä. Muusi ok, kastike valju. Haudutettua teetä muutamaakin sorttia ja hunajaakin löytyy - gut.

Palvelu kassalla iloista. Alle 8 euron hinta houkuttelee käymään useamminkin. Peremec ehdoton turisteille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 31.01.2013
Arvosana: 2

Omenahotellin aamiaispaikka.
Muuten oikein mukava ja sympaattinen pikku kahvila, mutta aamiaisella ei ole hirveästi mistä valita. Perus puurot ja kahvit tietysti löytyy, mutta omenahotellin edullisuuspolitiikka puskee vahvasti läpi. Lisäksi munakokkeli, jonka koostumusta on aika vaikea kuvailla, maistui ja haisi navetalle. Koostumusta kuvailtakoon nyt vaikka vanukkaan ja makaroonilaatikon risteytykseksi.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 05.11.2012
Arvosana: 1

Omppuhotelliaamiainen.
Linkosuon aamiaispöytä on hintaansa nähden oikein kunnollinen. Peruskamaa, ihan riittävän laajasti. Hinnan suhteuttaessa laatuun, voittaa suurimman osan hotelliaamiaisista mennen tullen. Kahvilamiljöö on ruuhkainen, ostoskeskusmainen.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 30.09.2012
Arvosana: 1

Päiväkahvilla. Tämä Tampereen keskustassa jo vuodesta 1960 palvellut kahvila toimi vallan mainiosti tälläkin kertaa. Tosin palvelu oli hidasta ja hiukan välinpitämätöntäkin mutta ehkä tulimme vain huonoon aikaan. Tarjollahan on jos jonkinlaista suolaista ja makeaa sekä erilaisia juomia. Tällä kertaa tuli juotua peruskahvi mansikkajuustokakun kanssa. Molemmat erittäin hyviä.
Hiukan ylihinnoiteltu niinkuin suurinosa kahviloista nykyään.
Kyllä tämä kahvila on paikkansa ansainnut ja toivottavasti porskuttaa vielä vuosia eteenpäin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.07.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.05.2012
Arvosana: 0

Testattu Siilinkarin buffet -aamiainen. Tarjolla oli valmiiksi täytettyjä sämpylöitä ja ruisleipiä, nakkeja ja lihapullia, munakasta, keitettyjä munia, salaattia, jugurttia, puuroa, hedelmäsalaattia, pullaa jne. Hintaan (7,20e) nähden valikoima oli laaja ja varmasti useimpien makuun sopiva. Tuotteiden laadussa hieman viilattavaa (mikään ei ollut aivan sitä tuoreinta, tarjoiluastiat olivat vajaita/tyhjiä, eikä esillepanoon ollut kiinnitetty kummempaa huomiota). Palvelu ok, tunnelma ja miljöö konstailemattomat, mutta eivät herättäneet sen kummempia fiiliksiä. Sopii sellaiselle kenelle tärkeintä on vatsan täyttäminen, nautinnollista aamiaishetkeä etsivälle ei välttämättä se paras vaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 23.02.2012
Arvosana: 4

Tunnelmaltaan ehkä paras kahvila Tampereella, pitkät perinteet tuntuvat sekä palvelussa että valikoimassa. Kannattaa kokeilla pieniä erikoisuuksia kuten maustettuja kahveja tai turkkilaisia piensyötäviä. Tänne palaa aina mielellään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.09.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 9, 33100 Tampere - Reitti
(03) 222 0861
http://www.linkosuo.fi//index.php?option=com_content&task=view&id=53&Itemid=118

Vaihtoehtoisia ravintoloita