Ei tietoa

Pyymäen kahvila Oma

kahvila
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukavan kahvila, hyvä valikoima. Luomu kahvia ja Sitruunapeili kakunpala sekä mango smoothie.
Kakku erinomainen, hyvä koostumus ja maku kohdallaan, nam! Kahvi hyvää vaikka itsellni nyt uppoa mukä kahvi vain :) Smoothie menetteli.
Kahvila tunnelmallinen ja mukavan oloinen. Palvelu asiallista ja toimivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.06.2015
Arvosana: -1

Great lunch/dessert place with surprisingly amazing coffee!

Pyymäen Oma is located in a very busy part of town and tends to attract a lot of people throughout the week. If you come around lunchtime, you might have trouble finding a seat. There is a glass terrace with tables for two, but most of the establishment´s sound system seems to be located there, so the music can be a little loud. The cafe itself has a lovely, cozy atmosphere.

As soon as you enter, you are greeted by their food counter. Their cakes are amazingly tasty, well-made and good value and I haven´t tasted a single one that I wouldn´t recommend to anyone. Their munkit are delicious, but they aren´t always as crispy and fresh as they could be, since they fry in batches and then let them sit in the display window. They also stock a variety of panini breads which they optionally warm up in a panini press. The freshness of the toppings isn´t anything to write home about, but the bread itself is the closest I´ve ever had to an Italian panini in Tampere - Crispy, grilled deliciousness.

By far the nicest surprise of this place is the coffee. They have a dedicated barista running a beautiful espresso machine full-time, serve locally roasted coffee and make the most spotless, high-quality latte art I have seen in a while. The dark-haired barista in particular makes the best coffee I´ve tasted in Tampere, hands down.

Came there for the cake. Stayed for the coffee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 20.04.2015
Arvosana: 2

Poikkesin ensimmäistä kertaa lounaalla jo kantapaikaksi muodostuneessa Pyymäen Omassa.
Otimme seuralaiseni kanssa päivän keittolounaan, joka tällä kertaa oli porkkanasosekeittoa. Itse olin etukäteen hieman epäileväinen sosekeiton suhteen, mutta turhaan! Sosekeitosta oli saatu todella maukasta, suorastaan herkullista! Annos oli tuhti ja täyttävä.
Jälkkäriksi otimme tällä kertaa vain lounaaseen kuuluvan kahvin, eikä Mokkamestareiden suodatinkahvi pettänyt tälläkään kertaa.
Hintalaatusuhde on Pyymäellä mielestäni erinomainen, keskustan kahviloissa hintataso on kivunnut taivaisiin, mutta täällä hinnat edelleen maltillisia. Ja ruokien laatu aivan loistava.
Ehdottomasti yksi Tampereen parhaista kahviloista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Kävin ensimmäistä kertaa ja kokeilin yhtä sun toista. Valikoima on mukavan monipuolinen ja henkilökunta myös osasi hyväntuulisena suositella ja ehdottaa.

Lämmin ja juustoinen sienipiirakka (herkullista!) tarjoitliin raikkaudeltaan lähes vastapoimitun salaatin kanssa. Erittäin hyvä kokonaisuus!

Köyhät ritarit olivat muuten erittäin onnistuneet, mutta vaahterasiirappia oli ylettömän paljon. Annos oli kaunis.

Smoothieita ei tehty tuoreeltaan, vaan niitä sai ainoastaan kylmätiskiltä, jossa ne eivät valitettavasti enää näyttäneet kovin houkuttelevilta. Marjamehut tuppaavat juoksettamaan maitotuotteet, ja makukaan ei vedä vertoja vastasurautetulle.

Sisustusta voi vain kehua. Paikka on aikuiseen makuun, teinejä ei näkynyt ollenkaan ja lapsiperheitä varten on vain yksi syöttötuoli eikä rattaiden kanssa oikein mahdu pöytien väliin. Näytti olevan ilta-aikaan suosittu treffipaikka. ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.03.2014
Arvosana: 0

Aivan ihana kahvila! Tyylikkäästi sisustettu, rento ilmapiiri ja suussa sulavia herkkuja. Keskellä oleva iso pöytä luo hauskasti yhteisöllisyyden tunnetta kun siinä tulee juteltua ihan vieraillekin ihmisille :D
Kupissa oli tuplaespresso, lasissa cavaa ja lautasella graavilohipiirakka ja tietty macaronseja. Suosikkini oli aurajuusto!
Ostettiin vielä kotiinkin vietäväksi lihapiirakoita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ihana tunnelmallinen viihtyisä kahvila!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Tutustuimme ystäväni kanssa Omaan ensimmäistä kertaa. Olimme tyytyväisiä salaatteihimme, kuitenkin vielä enemmän otettuja olimme herkullisista leivonnaisista. Musiikki soi hieman kovalla, myös pöytien sijoittelu oli ahdas muutoin kovin tyylikkäässä ja viimeistellyssä kahvilassa. Palvelu vaikutti vilpittömän auttavaiselta.

Leivonnaisista vakuuttuneina tiedustelimme tarjoilijalta mahdollisuutta tilata kahvilan kautta kakkua hääjuhlaan. Puheillemme ohjattiin kahvilan omistajatar (?), joka vaikutti innostuneelta ja hyvin palvelualttiilta. Sovimme, että tapaisimme uudelleen viikon kuluttua, jotta ehtisimme kunnolla paneutua asiaan.

Vain tuntia ennen tapaamista kahvilan henkilö peruu tapaamisen ja ehdottaa uutta seuraavalle viikolle. Harmistun. No, joskus tulee yllätyksiä, ajattelen. Sovimme uuden ajan jota kahvilan henkilö ehdottaa. Seuraavalla viikolla olemme paikalla sovittuun ajankohtaan. Käy ilmi, ettei henkilö ole paikalla, ei ilmeisesti tulossakaan. Tarjoilija yrittää paikata tilannetta tarjoamalla leivoksia maisteltavaksi. Täpötäydessä kahvilassa suuriin ja tavanomaisesta poikkeaviin kakkutilauksiin kouluttamattoman tarjoilijan kanssa emme ryhtyneet kakkujen suunnitteluun. Tarjoilija ottaa ylös numeroni ja lupaa omistajattaren (?) soittavan minulle, tässä kohtaa ymmärtää pahoitella kovasti hukatusta ajastamme (jo toista kertaa!).

Viikkojen kuluttua kakkutapaamisista sopinut henkilö ei ole soittanut eikä ottanut muutoinkaan yhteyttä.

Isompien tilausten yhteydessä palvelu siis osoittautui ala-arvoiseksi, valitettavasti EN VOI SUOSITELLA.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.08.2013
Arvosana: 1

Pyymäen kahvila Oma on todella kiva paikka, vaikka miljöö sivukadulla karussa betonitalossa onkin ankea. Kahvila ja terassi ovat kuitenkin valoisia ja kauniita.

Lounassalaatti on ihan ok, viherpohja hieman tylsä, mutta lohta ja kananmunaa oli runsaasti. Leipäpöytä oli todella maittava, ja annokseen kuuluva kahvi tuoretta ja tummapaahtoista.

Leivonnaiset ovat olleet tosi hyviä. Suuri osa on aika perinteisiä, mutta raaka-aineet ovat hyviä ja maut kohdallaan. Leipänurkka, josta leipiä ja sämpylöitä voi ostaa mukaan, on kiva. Plussaa anniskeluoikeuksista ja fiksuista alkoholivalinnoista; tämä ei ole mikään kaljakuppila.

Pyymäen kahvila on onnistunut sekoitus nuorekkuutta ja perinteitä. Tämä on kova kilpailija helppona "kaikkien paikkana" pidetylle Siilinkarille.

Koko arvio ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/kaikkea-mahdollista-ja-mahdotonta-ruoasta/arvio-pyymaen-kahvila-on-keidas-karussa-ymparistossa/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.05.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tuomiokirkonkatu 30, 33100 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita