Lidia

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Katmandu Hämeenkatu nepalese

Mukavaa, että olemme saaneet nepalilaisen ravintolan myös tälle puolelle keskustaa. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja ruoka aivan erinomaista. Hyvä kilpailija aleksanterinkaudun intialaiselle. Ravintola on kieltämättä hieman vaikeasti havaittavissa. Itsekään en huomannut koko paikkaa ennen kuin tuttavani minut sinne vei ja vielä ovella luulimme paikan olevan suljettu. Ravintolan sisustus on myös hieman kolkko, seinät kaipaisivat väriä. Kokonaisuudessaan kuitenkin miellyttävä kokemus!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Pyymäen kahvila Oma

Poikkesin ensimmäistä kertaa lounaalla jo kantapaikaksi muodostuneessa Pyymäen Omassa.
Otimme seuralaiseni kanssa päivän keittolounaan, joka tällä kertaa oli porkkanasosekeittoa. Itse olin etukäteen hieman epäileväinen sosekeiton suhteen, mutta turhaan! Sosekeitosta oli saatu todella maukasta, suorastaan herkullista! Annos oli tuhti ja täyttävä.
Jälkkäriksi otimme tällä kertaa vain lounaaseen kuuluvan kahvin, eikä Mokkamestareiden suodatinkahvi pettänyt tälläkään kertaa.
Hintalaatusuhde on Pyymäellä mielestäni erinomainen, keskustan kahviloissa hintataso on kivunnut taivaisiin, mutta täällä hinnat edelleen maltillisia. Ja ruokien laatu aivan loistava.
Ehdottomasti yksi Tampereen parhaista kahviloista!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 23.02.2015
Rating: 0

Täytyihän sitä käydä testaamassa paljon puhutut hampparit. Kasvispurilainen oli ihan hyvää, maukkaampaa kuin kilpailevissa pikaruokaravintoloissa. Mietityttää vain, koska pikaketjutkin keksisivät että kasvispihvi voi olla muutakin kuin muussattua hernemaissipaprikaa. Seuralainen oli kuitenkin oikein tyytyväinen omaan lihaisaan burgeriinsa.
Tähän sotkuisuuteen kiinnitin itsekin huomiota. Vierailumme sijoittui toki lauantai-iltaan, mutta lattiat näyttivät siltä että niitä tuskin oli pesty edellisen edes edellisenä päivänä. Kengät tarttuivat kiinni lattiaan ja roskaa oli joka puolella. Ruoka kannattaa ottaa mukaan, paikanpäällä en suosittelisi nauttimaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 10.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Bistro Venla café-restaurant

Kävin ystäväni kanssa bistro Venlassa lounaalla , molemmat ensikertalaisina. Otin itselleni suolaisen piirakan lisäsalaatilla ja seuralaiseni valitsi lounassalaatin. Olimme molemmat tyytyväisiä ruoka-annoksiimme. Kahvila oli viihtyisä ja palvelu kiireeseen nähden hyvää.
Kokonaisuutena paikka oli melko sekava. Tarjolla on valtava määrä eri tuotteita (kuten paikan nettisivuiltakin näkee) ja ensikertalaisena ruoan valitseminen ja tarjonnan kartoittaminen tuotti vaikeuksia. Jäi myös sellainen olo että bistron työntekijät ovat ylityöllistettyjä.. Yksi ylimääräinen työntekijä ei varmasti olisi ollut pahitteeksi asiakaspaikkojen tulviessa tiskeistä. Ihmettelen kyllä suuresti, miten niin pienestä keittiöstä saa edes noin suuren asiakasmäärän palveltua. Pisteet siitä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.12.2014
Rating: 1

Poikkesimme ensikertalaisina lounaalla Sanna's Salad Barissa. Paikka oli viihtyisä sisustukseltaan ja väkeä oli paljon. Lounassalaatti ei kuitenkaan vastannut odotuksiamme. Valitsimme salaatteihimme omat täytteet. Kysyin myyjältä lämmittävätkö he vuohenjuuston salaattiin, hetken pohdinnan jälkeen totesivat että voivat lämmittää mikrossa jos haluan... Jätin väliin! Salaatit olivat hintaansa nähden melko pieniä, eikä makumaailmakaan ollut mitenkään erikoinen.
Meitä ihmetytti myös takatilassa olevat valtavat maalaukset jotka toivat mieleen kuvauksen helvetistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.12.2014
Rating: 1

Restaurant: Masu

Kävimme illallistamassa Masussa isommalla porukalla, suurin osa oli ensimmäistä kertaa. Otimme alkujuomaksi glögit tarjoilijan suosituksesta ja alkupaloiksi starter tripin -kokoelman alkupaloista. Glögi oli erinomaista ja alkupalakokoelma mukavan monipuolinen. Pääruuaksi valitsin thai noodles with spicy peanut sauce. Annos oli reilun kokoinen ja maittava mutta olisin ehkä toivonut siihen hieman enemmän potkua.
Ravintola oli viihtyisästi sisutettu ja ruoka-annokset olivat laadukkaita.
Tarjoilijoiden asut olivat hämmentävät, todella epätarjoilijamaiset. Oma tarjoilijamme oli myös hieman vaikeasti tavoitettavissa jos kaipasimme lisää juotavaa. Ja vessat, niin tyylikkäät sisustukseltaan, mutta tasaisen pölykerroksen alla jokapuolelta.
Kuten aijemmin sanoin, oma annokseni oli reilun kokoinen, kuitenkin huomattavasti suurempi kuin seurueemme muilla ruokailijoilla. Ilman alkupaloja miesväki olisi saattanut jäädä nälkäiseksi. Annosten kokoon nähden hinnat ovat siis hieman yläkanttiin.
Kokonaisuutena vierailusta jäi hyvä maku ja voin suositella vierailua, toki toivon että mainitsemiini asioihin tulisi parannusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 17.12.2014
Rating: 1

Restaurant: Nanda Devi indian

Yksi kantapaikoistani Tampereella. Ruoka ei ole koskaan tuottanut pettymystä! Palvelu riippuu asiakaspalvelijasta, mutta pääosin ystävällistä ja hyvää. Viime kerralla tuli ensimmäinen ikävämpi kokemus kun pyysin rasiaa, johon voisin pakata loput ruoastani. Tarjoilija tarjoutui pakkaamaan ateriani, mutta kuittiin oli ilmestynyt 1,5 euron pakkauslisä..? Ensi kerralla otan kyllä oman rasian mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Viikinkiravintola Harald theme restaurant

Kävimme puolisoni kanssa Haraldissa päivällisellä. Valitsin pääruokalistasta Erik Punaisen kasvisrieskaa ja seuralaiseni valitsi Jaarli Sigurdin talkoopannun. Ruoka oli aivan erinomaista! -Sen suhteen Harald ei ole koskaan tuottanut pettymystä.
Ravintola on mielestäni mukavan tunnelmallinen ja viihtyistä. Ainoa miinus tulee tarjoilijan yli-innokkuudesta. Lisämyynnin tarve oli niin ilmeinen että se alkoi lopulta ärsyttämään. Tarjoilijat kävivät vierailumme aikana useita kertoja tarjoamassa eri alkoholijuomavaihtoehtoja, vaikka olimme ilmaisseet pysyvämme vesilinjalla tällä kertaa. Naapuripöydän asiakkaan olisi myös ehdottomasti pitänyt valita kaksi jäätelöpalloa yhden sijaan, "sittenpähän näkevät kun emäntä siirtyy isännän lautaselle oman jälkiruoan lopputtua".
No mutta, hyvä ruoka antaa paljon anteeksi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.12.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites