Kitchen is open

Ravintola Katmandu Hämeenkatu

nepalese
Rating 4.4 / 5

Ravintola Katmandu on perheyritys, jonka ideana on tarjota nepalilaisen ruokakulttuurin aitoja elämyksiä parhaalla mahdollisella laadulla.
Olemme omistautuneet tekemään jokaisesta ruoka-annoksesta ainutlaatuisen kokemuksen. Tämän varmistavat ruokakulttuurimme mausteet ja valmistusprosessi, joka alkaa aina tuoreista raaka-aineista. Nepalilainen ruoka on myös terveellistä ja hyvinvointia tukevaa. Tämän ovat monet asiakkaamme kokeneet ja siksi nepalilaisesta ruuasta on tullut erittäin suosittua. Meille on myös suuri ilo palvella asiakkaitamme hyvin.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (13)

Yksi parhaista! Katmandu se vaan pitää paikkaansa meikäläisten lempiravintolana :)
Kasvisvaihtoehtoja on listalla paljon ja ruoka on poikkeuksetta todella maukasta ja mausteista. Ainoa miinus siitä, että tulisuus tuntuu joskus olevan vähän arpapeliä - kahden chilin annos kun on jokusen kerran ollut miedompi kuin yhden chilin. Palvelu on aina suorastaan sydämellistä ja yleensä nopeaa vaikka harvemmin siis syömme paikanpäällä vaan haemme ruuat mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.11.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.05.2016
Rating: -1

Mahtavaa kasviruokaa! Aina niin hyvää! Yksi parhaita ravintoloita missä olen käynyt, ulkomaat mukaanluettuna. Palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Suosittelen :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 03.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: -1

Aina maukasta ja tasalaatuista ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.02.2016
Rating: -3

Vihdoin pääsin testaamaan Hämeenkadunkin Katmandun lounaan. Eipä kyllä ruuassa huomaa juuri eroa "alkuperäiseen" Hämeenpuiston paikkaan, mikä tietysti "ketjuravintolalta" oli aika odotettavissakin.

Kolmesta vaihtoehdosta valittu annos tuodaan valmiina pöytään, alkukeiton ja poppadumit, kuten myös jälkiruokakahvin tai teen saa hakea itse. Annos riittävän suuri miehillekin ja maku kohdallaan. Naan-leipä iso, tuore ja maukas. Aivan keskeisellä paikalla sijaitsevaksi ravintolaksi alle yhdeksän euron lounaan hintaa voisi joku jopa kutsua edulliseksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Sisustukseltaan melko ankea ja luotaantyötävä. Saimme odotella ruokaa lounaaksi pitkään. Alkukeitto (kasvis) oli todella hyvä, samoin naan-leipä. Söin lounaasta kanavaihtoehdon, joka oli melkoinen pettymys. Kana oli kuivaa ja kastike maistui aivan kauppojen valmiilta Itämaiselta purkkikastikkeelta. Annos oli kuitenkin suuri ja hinnaltaan edullinen. Toista kertaa tuskin tulee käytyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 21.10.2015
Rating: 0

Tosi hyvät pöperöt, hinta laatu suhde kohdallaan. Nepalilainen kahvi oli tosi hyvin tehty

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 16.05.2015
Rating: 0

Ei petä koskaan. Aivan mahtavaa safkaa. Tampereen ehkä parhaimmat curryt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 16.05.2015
Rating: -1

Erinomaista ruokaa, miellyttävä palvelu! Mainio perhelomaa lauantaina.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.04.2015
Rating: -1

Mukavaa, että olemme saaneet nepalilaisen ravintolan myös tälle puolelle keskustaa. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja ruoka aivan erinomaista. Hyvä kilpailija aleksanterinkaudun intialaiselle. Ravintola on kieltämättä hieman vaikeasti havaittavissa. Itsekään en huomannut koko paikkaa ennen kuin tuttavani minut sinne vei ja vielä ovella luulimme paikan olevan suljettu. Ravintolan sisustus on myös hieman kolkko, seinät kaipaisivat väriä. Kokonaisuudessaan kuitenkin miellyttävä kokemus!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.02.2015
Rating: 0

Community

Images

People interested in this restaurant


Location

Hämeenkatu 10, 33100 Tampere - Route
+358 32255810
http://www.ravintolakatmandu.fi