Opens at 18:00

Masu

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (54)

Erinomainen ruoka, juoma & asiakaspalvelu.
Viihtyisä ravintola.
Kuvassa: Shiso Pannacotta, alkoholiton cocktail, Yasai Ma Hor, Vegemaki

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 08.02.2020
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Palvelu ensiluokkaista. Asiakas huomioitiin todella hyvin. Alkupala. Hirata Bunia pitää mennä ehdottomasti vielä syömään uudestaan. Sushimenu (18 palaa) oli kyllä pettymys. Niin mautonta ja yllätyksetöntä. Mahtavat alkupalat ja palvelu saavat meidän kuitenkin palaamaan vielä uudelleen ja kokeilemaan jotain muuta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2018
Betyg: 0

Parempaa kuin odotin. Ennen tätä iltaa Masu oli ehtinyt olla luullakseni pari vuotta muistilistallani: “täytyy käydä täällä sopivan tilaisuden tullen.” No, tänään se tilaisuus tuli: minulle nimittäin ilmoitettiin aamulla, että illastamme Masussa. Ehdin iltapäivän mittaan vilkaista arvosteluja, jotka eivät luvanneet kovin hyvää. Ehdinkin jo ihmetellä, miksi olin kuitenkin merkannut tämän muistilistalleni.

Härkää sarvista. Seurueemme kaikki alkupalat ovat herkullisia: possu sulaa suussa, hienosti maustettu kana on hämmentävän mureaa, simpukat ovat kastiketta myöten oivallisia. Jossain on aavistuksen liikaa korianteria. Pääruuaksi valitsemme pelkkiä makeja ja nigirejä, jotka tarjoavat kerroksittaisia ja puhtaita makuja. Pientä ihmetystä kuitenkin aiheuttaa Spicy Salmon Maki, joka ei ole aivan nimensä veroinen: maku on turhan kevyt — chili saisi potkia hieman tanakammin. Annokset ovat sopivan kokoisia. Olutvalikoima on valitettavan suppea, eikä viinilistaa osu silmiin lainkaan. Muutama tilaamamme juoma aperitiivi- ja digestiiviosastolta on päässyt loppumaan — harmi.

Herkällä sushitutkallani arvioiden ruoka on lähellä viitosta, mutta ehkä nyt kuitenkin annan vain nelosen. Ei, kyllä tämä on lähempänä viitosta kuin nelosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 22.10.2016
Betyg: 0

Pari eri menua kokeilleena totean annokset erittäin hyvän makuisiksi, mutta pieniksi. Mausteita annoksissa on käytetty taidokkaasti, ainakin omaan makuuni sopii täydellisesti. Mutta vaikka kuinka hienoa ruokaa söisi, niin kyllä ravintolassa silti pitäisi menun hinnalla nälkä lähteä.

Palvelu oli ystävällistä, mutta joidenkin ruokalajien välissä oli hieman turhan paljon odottelua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.05.2016
Betyg: -1

Kävimme mieheni kanssa illallisella Masussa, söimme Korea-menut. Ruoka oli äärettömän hyvää, mutta annokset todella pienet. Ruokaa tuotiin pöytään lisäksi liian nopealla tahdilla: aiempaa ruokalajia ei oltu aloitettukaan, kun uutta jo kannettiin pöytään. Erityiskiitos lohi-nigiristä, joka oli paras koskaan syömäni nigiri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 18.10.2015
Betyg: 0

Masun brunssi yllätti positiivisesti. Aiempi (yksi) kokemus masusta oli ollut pettymys, nyt kävi päinvastoin. Aivan mielettömän hyvää ruokaa. Sushi oli erittäin hyvää ja useampi vaihtoehto lämpimistä ruoista olisi jo itsessään kelvannut yli parinkympin annokseksi. Useampi ruoka oli myös aiempaa runsaammalla kädellä maustettu ja jopa tulista. Myös jälkiruokapöydän antimet olivat herkullisia, mikä brunssilla on harvinaista. Masun brunssi on tällä hetkellä kaupungin paras.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 29€ Tillagt: 07.09.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Käytettiin kaverin kanssa "kaksi menua yhden hinnalla"-kuponki ja menuksi valittiin korean. Vähän jäi epäselväksi mitä tekemistä ruualla oli korean kanssa, mutta aika hyvä suoritus oli siitäkin ja kaikista trendikkäistä Hans Välimäki-huhupuheista huolimatta. Raaka-aineet olivat tuoreita ja eritoten sushissa käytetty lohi aivan taivaallisen freesiä. Kampasimpukat pitkästä aikaa jotain muuta kuin lötköä, mautonta sotkua ja friteeratut rapusetkin olivat todella jees. Ribsit olivat omaan makuun ehkä vähän turhan makeita, joskin musta viinietikkakastike kyllä kompensoi hyvin. Pääruoka taas oli silkka pettymys: sitkeää, mautonta härkää. Jälkiruoka ihan ok perus makea kakkunen, jota ei olisi kyllä voinut yhtään enempää vetää.

Sisustus on kyllä todella kolkko ja esimerkiksi meidän pöytä oli huonosti valaistu, eikä lamppua ollenkaan yläpuolella. Tällaiselle hc-instagrammaajalle tietysti äärimmäisen huono juttu. Pöydätkin olivat sen verran lähellä toisiaan, että parin tunnin illastamisen tiesin enemmän kuin halusin naapuripöydän porukan elämästä.

Täytyy ehdottomasti käydä testaamassa sushia täällä joskus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.07.2015
Betyg: 0

Lauantai-iltana puolisoni kanssa päätimme käyttää Masun kesäedun "kaksi menua yhden hinnalla". Täydessä ravintolassa melutaso erittäin korkea, akustiikalle voisi tehdä jotain. Aasialaista tunnelmaa korosti alakerran WC-tiloista kantautunut vieno p....n haju. Pöytäarvonnassa olimme voittaneet pöydän, jonka ohi kaikki kulkivat vessaan. Ruokalajit saapuivat pääosin varsin ripeään tahtiin. Annokset esiteltiin lyhyesti, joskin hieman ulkoa opitun kaavamaisesti. Kaikki ruuat olivat maistuvia, mutta mitään huippuelämyksiä ei koettu. Mutta se annoskoko! Kohtuullisen pieniruokaisena voin sanoa, että näistä ruuista ei kyllä nälkä lähde. Olisin helposti voinut syödä meille molemmille tulleet ruuat yksin. Oliko nyt niin, että tarjouksen vuoksi myös menujen annoskoot oli puolitettu(?) Kyllä bistroksi itseään mainostavan ravintolan ruuista pitäisi myös nälkä lähteä. En missään nimessä suostuisi maksamaan tästä esityksestä sen normaalihintaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 0

Alku oli hankalaa - juomia joutui odottamaan luvattoman kauan. Ruoan kanssa homma pelasi loistavasti ja ruoka oli superia ja myös melki liian runsas. Puitteet olivat miellyttävät. Ensin kun auringosta tuli niin silmät eivät tahtoneet tottua pimeyteen. Sitten kohta oli ihan ok ja kun ulos mentiin niin häikäisty taasen kerran. Palvelu oli ystävällistä ja ruokatarjoilija kertoi yksityiskohtaisesti mitä annoksessa oli. Tosi mukava piirre. Mukava oli myös nähdä kokkien touhut.
Oikein mukava kokemus!! Kiitos!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Varsin hyviä, yllättäviä makuyhdistelmiä! Olimme kahdestaan liike-illallisella, ja söimme alkupalaksi härkätartaria ja tempuraa. Pääruoaksi valikoitui satay-kanaa, white miso fish ja kimchiä. Kaikki annokset olivat hyvä, ja etenkin härkätartar mintunlehdillä taivaallista. Tarjoilijan osasi suositella ruokiin sopivaa viiniä. Kahdelle naiselle annoskoot olivat sopivia, mutta koska annoksiin ei automaattisesti kuulu riisiä tms vastaavaa "täytettä" niin miesaterijoille suosittelisin side dishin tilaamista. Kaiken kaikkiaan varsin hieno suoritus, suosíttelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 09.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Hämeenkatu 3, 33100 Tampere - Route
010 4233 210
http://www.ravintola.fi/ravintola/masu-asian-bistro/

Options