Kitchen is open

Cafe & Salad Bar Sanna's

Rating 3.1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lohi-caesarsalaatti päivälliseksi. Salaatissa vain muutamia raaka-aineita, paljon vihersalaattia suhteessa muuhun ja kastiketta jopa liian runsaasti. Kastike oli kuitenkin hyvää. Pelkistetty salaatti on myös ihan hyvä ja minunkin makuuni, kunhan olisi sitä ruokaisaa osuutta riittävästi; oikeastaan ainoa todellinen miinus oli se, että lohta ei ollut tarpeeksi, nyt jäi nälkä.

Tila oikein mukava, kaunis ja tunnelmallinen. Palvelu oli ystävällistä, kuten on aina ollut. Tämänpäiväiseltä myyjältä kuului löytyvän erinomainen ruotsinkielentaito, sillä niin sujuvasti palveli jälkeeni tullutta ruotsalaisherraa :)

Mukava paikka piipahtaa, ja syödä pientä ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.07.2015
Rating: 0

Olen käynyt useamman kerran salaatilla,mutta lämmin kylmäsavuleipä on aivan uskomattoman hyvä. En ole koskaan jäänyt miettimään mitään muuta annosta missään ravintolassa Suomessa,enkä ulkomailla, niin paljon kuin tätä.Nykyään teen ulkopaikkakuntalaisena tikusta asiaa,että pääsen Tampereelle ja syömään tuon leivän. Ensimmäisen kerran jälkeen luulin,että olin vain niin nälkäinen,että se jäi mieleen,.Mutta toisella kerrallakin se maistui tasan yhtä hyvältä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.01.2015
Rating: -1

Poikkesimme ensikertalaisina lounaalla Sanna's Salad Barissa. Paikka oli viihtyisä sisustukseltaan ja väkeä oli paljon. Lounassalaatti ei kuitenkaan vastannut odotuksiamme. Valitsimme salaatteihimme omat täytteet. Kysyin myyjältä lämmittävätkö he vuohenjuuston salaattiin, hetken pohdinnan jälkeen totesivat että voivat lämmittää mikrossa jos haluan... Jätin väliin! Salaatit olivat hintaansa nähden melko pieniä, eikä makumaailmakaan ollut mitenkään erikoinen.
Meitä ihmetytti myös takatilassa olevat valtavat maalaukset jotka toivat mieleen kuvauksen helvetistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.12.2014
Rating: 1

Kävin testaamassa salaatin, jäi hieman pliisuksi hinta-laatu-suhteeltaan. Kivan viihtyisä paikka, mutta taidan jatkossa syödä lounassalaattini muualla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.12.2014
Rating: -1

Oma suosikkipaikkani lounastaa! Jo useamman vuoden ajan olen kerta toisensa jälkeen saanut nauttia paikan raikkaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistetuista salaateista. Tykkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2014
Rating: -1

Salaattilounas oli pettymys. Raaka-aineet eivät olleet täysin tuoreita, vaan hieman nahistuneet. Salaatinkastiketta kaadettiin liikaa, joten annos lillui nesteessä. Hinta liian kova tällaisesta salaatista. En voi suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.11.2014
Rating: -1

Söin neljän valinnan salaatin ja oli kyllä pettymys. Täytettä oli niukasti esim kanaa kaksi pientä siivua. Lisäksi annos oli pieni, lautaselta tilan vei lähinnä ylisuuriksi jätetyt salaatin palat. Lisäksi kana oli mautonta, eikä vuohenjuustoa saanut kunnolla paistettuna (vain mikrossa käytetty). Leivän viipale oli tosi niukka.Hinta ei tosiaan kohdannut laatua:(

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.05.2014
Rating: 0

Täytteissä paljon valinnanvaraa, mukava palvelu ja kodikas paikka. Kantapaikka ehdottomasti! Sijainti vain hieman sivussa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.12.2013
Rating: 0

Viihtyisästi sisustettu paikka ja hyvä taustamusiikki loivat heti aluksi positiivisen kuvan kahvilasta. Salaattiannos oli maukas ja täyttävä ja lisuke- ja kastikevalikoima oli runsas. Voisin käydä uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.08.2013
Rating: -1

Erittäin maukas ja täyttävä salaattiannos

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.07.2013
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laukontori 10, 33200 Tampere - Route
0400 906255
http://www.cafesannas.fi

Options