Uusimmat arvostelut: Hyvinkää

1 arvostelu

Palvelu ei vastannut ruokaravintolaa. Henkilökunta kiireinen eikä huomioinut asiakkaita. Ala carteruoka illalla vastasi laadultaa buffee pöydän ruokaa, mautonta. Siihen nähden reilusti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Palvelu ei vastannut ruokaravintolaa. Henkilökunta kiireinen eikä huomioinut asiakkaita. Ala carteruoka illalla vastasi laadultaa buffee pöydän ruokaa, mautonta. Siihen nähden reilusti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Perjantaina alkuillasta, tarjoilija aivan pihalla. Emme saaneet minkäänlaisia juomalistoja joten osa seurueesta tyytyi veteen. Erikoisoluita ei kuulemma saanut vielä myydä? Muuten ihan mukava tarjoilija mutta ehkä ekaa päivää töissä? Koulutuksen puute? Ruoka ei ollut odotusten mukaista. Alkuruoka burgereissa pelkkä majoneesi välissä, aivan törkeän kuiva setti. Pääruoka makkara annos oli loistava mutta ei pelastanut muuten epäonnistunutta kokemusta. Sääli, Hyvinkäälle kaivataan hyvän tasoisia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2018
Arvosana: 0
2 arvostelua

Tilasimme alkuun jättikatkarapuja ja pääksi lohen ja ribsit. Alkuun ei tarjoiltu mitään leipää mikä itseäni ihmetyttää a la carte-ravintolassa, koska niin pienellä asialla saa asiakkaat tyytyväisiksi sillä aikaa kun he odottavat alkuruokia.
Alkuruoassa kesti 20-25 minuuttia ja pääruoissa kauemmin.
Lohi oli mautonta, kasvikset olivat mauttomia. Lohen hummeri-chilikastikkeen chili peitti kaikki muut maut alleen. Ribsit olivat mauttomia, kastike niissä hyvää. Ruoka oli keskivertoa, enkä aio uudestaan mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 24.07.2018
Arvosana: 0
2 arvostelua

Ruoka oli hyvää, muttei todella hyvää. Hinnat hyvät. Palvelussa parantamisen varaa, monet muut pöydät saivat esimerkiksi juomat ennen meitä eikä meille tarjottu alkuun leipää jota näimme muille tarjottavan. Annoksista ei myöskään kerrottu mitään vaan toivotettiin hyvää ruokahalua.
Menemme ehdottomasti uudestaan testaamaan listan muita ruokia, toivottavasti kokemus on palvelun puolelta tulevaisuudessa parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2018
Arvosana: 0
11 arvostelua

Kaivattu lisä Hyvinkään ravintolatarjontaan. Alkupalaksi mustekalaa ja juustoa hunajalla. Erinomaista! Pääruuksi talon makkaraa ja bbq-possun lapaa. Erinomaista! Palvelu pelasi: sopivan reipasta ja ruoka-annoksia arvostaen kuvaillen. Erinomaista! Hanassa kaura ipa -olutta. Erinomaista! Ainut harmi on näkymät ikkunoista. Kurjaa katsoa risteyksen vilinää. Kiitos 2puuta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

viereinen abc remontissa tai valmistumassa?
kokeilin vaihteeksi Teboilia
päivän leike 10,90 porsaanleike pippurikastikkeella
leivittämätön possunpihvi grillimausteesta ruskea ja niin suolainen ettei voinut syödä vaikka en suolaa välttelekään
Huomautin heti tiskillä ja
odottelun jälkeen tuli uusi ja mausteita ei sitten yhtään siinä... enpä jaksanut enää valittaa
lisukkeena öljyistä uuniporkkanaa ja lanttua
salaattipöytä arkena klo 18 väsähtänyt
kahvi oli hyvää
astioita viedessä huomasin, tarjotinkärryssä tosi monella lautasella jätetty paljon ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 27.06.2018
Arvosana: 0
4 arvostelua

Useamman kerran käyneenä voin vahvasti suositella! Ruoka on yksinkertaista, simppeliä bistroruokaa mutta taidokkaasti valmistettu maistuvista raaka-aineista. Salihenkilökunta on todella mukavaa ja huomioivaa, hymy ja iloisuus nostaa aina tunnelmaa ja sillä voi pelastaa vaikkapa keittiön "huonommankin" päivän. Juomalistaa miettisin vielä uudemman kerran, ei haittaa vaikka on lyhyt mutta kiertoa listaan sekä hitusen laadukkaampaa viiniä kehiin, nyt lista samaa tasoa kuin muissa Hyvinkään ravintoloilla. Rohkeutta myydä "ei laseittain"- saatavia viiniä laseittain, kyllä ammattilainen myy loppu pullon seuraaville eli enemmän myyntityötä! Se on myös osoitus ammattitaidosta. Summa summarum: hienoa että saatiin Hyvinkäälle uusi, kerrankin laadukas ravintola. Toivotan menestystä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 26.06.2018
Arvosana: 0
8 arvostelua

Kävimme ystävien kanssa syömässä neljän hengen porukalla. Söimme pääruuat ja jälkkärit. Annokset olivat maukkaita ja nätisti laitettu lautaselle. Puuhiiligrilli toi hyvän maun grillattuihin ruokiin. Asiakaspalvelu oli toisen tarjoilin osalta hymyileväistä ja ystävällistä. Isot pisteet kokonaisuudesta ja siitä kun ruuan laatuun sekä itse raaka-aineisiin on panostettu selvästi.
Tälläistä paikkaa hyvinkää on kaivannut! Selleri allergia oli otettu erinomaisesti huomioon. Kokin mukaan yhdessäkään ruuassa ei ole selleriä.
Kehittämistä olisi sen sijaan kahvissa.
Yhden ihmisen pääruoka, jälkiruoka, vesi, limu, kahvi oli kokonaisuudessaan 30-35€. Juuri sopiva hintataso.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 17.06.2018
Arvosana: 0