Uusimmat arvostelut: Hyvinkää

1 arvostelu

Uskotattoman huono. Älyttömän hidasta jonka takia jonotin yhtä leipää 40minuuttia vaikka oli kaksi tekemässä leipiä, ja edessäni 4 ihmistä kun saavuin... Lihat kököksi keskelle eikä tasattuna, kävelivät hiljempaa kun olen ikinä nähnyt kenenkään kävelevän ja naureskelivat toisilleen tiedostaen täysin kuinka hauskaa tehdä kaikki mahdollisimman hitaasti.. Plussana jäi se että ei tee enään mieli subin ruokia.. Ei toki tolla palkalla voi odottaa että työntekijät tekevät kun viimeistä päivää mutta ei sitä piruuttaan tarvi mahdollisimman hitaasti tehdä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ali ja hänen henkilökunta on todella upeaa. joskus jäänyt hieman tilausta vajaaksi rahat,mutta asian on ain saanut sovituksi. tälläinen huonojalkainen vanhus on usein saanut myös kyydin kotiin. loistava palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Mielenkiintoisia kokonaisia mustekaloja alkupalaksi, ei kyllä ihan minun makuuni mutta jännä kuitenkin. Kookoksen makuinen kaali tms oli tosi hyvä kakan kanssa mutta riisi oli liian suolaista. Hyvä porter juomiseksi. Ei nyt tällä kertaan mennyt ihan nappiin mutta antaisin toisen mahdollisuuden. Hyvä ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 15.07.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Söin illalliseksi kanaburgerin ranskalaisilla ja talon porteria kylkeen. Ruoka ja juoma oli hyvää, henkilökunta tosi ystävällistä ja terassi viihtyisä lämpimänä iltana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.07.2019
Arvosana: 0