Uusimmat arvostelut: Hyvinkää

piilossa
1 arvostelu

Kävin tänään lounaalla Hyvinkään Martinassa. Kokemukseni oli melko huono. Töissä oli kokin lisäksi vain yksi tarjoilija ja sen seurauksena tervehtimistä ja ruokalistoja joutui odottamaan melko kauan. Lounaslistalla mainittua Fish and Chips -annosta ei ollut toimitusvaikeuksien takia saatavilla. Ruoan tilaamisen jälkeen aloitimme salaattipöydästä. Tuotteet pöydässä olivat vähissä. Erityisesti huomion kiinnitti vanha, täysin kuiva ja sitkeä leipä, jota tarjottiin kuitenkin normaalisti. Leipää ei pystynyt edes puremaan.

Seuralaiseni huomasivat noutopöydästä ruokaa hakiessaan annokseni jo odottavan tarjoilijaa keittiön tasolla. Kului n. 10 minuuttia ennen kuin tarjoilija palasi takaisin ravintolan saliin. Myöhemmin hän kertoi olleensa selvittämässä jotakin tilausta. Annokseni tuotiin keittiön tasolta viimeisenä ja siinä vaiheessa muut olivat jo ehtineet syödä oman lämpimän ruokansa.

Pääruoan syötyäni siirryin hakemaan jälkiruokaa ja kahvia. Tarjolla oli epämääräistä jäätelön ja jäisen jogurttivalmisteen välimuotoa. Päälle sai laittaa mansikkahilloa. Jäätelön koostumus oli todella erikoinen. Kuulin tarjoilijan kertovan, että laite, jossa jäätelö oli täytyy saada pesuun, joten jäätelö kannattaa syödä loppuun. Jälkiruoaksi oli lisäksi tarjolla oletettavasti aamiaiselta jääneitä kroisantteja. Kahvimaito löytyi pienen etsimisen jälkeen hedelmäsalaattikulhon takaa. Kokonaisuutena ravintolan ilme oli epäsiisti ja henkilökunta vaikutti ammattitaidottomalta ja väsyneeltä. Tarjoilija kertoi myöhemmin tilanteen johtuvan vajavaisesta miehityksestä (tarjoilija ei kokenut selviävänsä koko ravintolan salin hoitamisesta yksin).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.02.2018
Arvosana: 0