Hopeajuopa

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Todella maistuva nuudelikeitto ja oli kyllä hintansa väärti. Sympaattinen paikka, tulen uudestaan testaamaan menun muuta ruoka- ja teetarjontaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 31.03.2015
Note 0

Restaurant: Grillsson

Komealla, maskuliinisella sisustuksella varustettu ravintola, joka kerta toisensa jälkeen jaksaa yllättää positiivisesti ruuan laadun suhteen. Nyt neljän (vai olisiko jo viiden) käynnin perusteella niin pihvit kuin hampurilaisetkin ovat maukkaita ja paistoaste on aina osunut juuri kohdalleen. Hampurilaisten kylkeen kuuluvat ranskalaiset ovat todella hyviä ja niitä soisi annokseen kuuluvan enemmänkin. Jälkiruokaan olen kerran sortunut ja oikein maistuva oli tämäkin, joskin yllätyksetön. Hinta-laatusuhden on pääruuissa kohdallaan.

Lämpimästi voin suositella tätä paikkaa, tekipä mieli sitten pihviä tai hampurilaista. Muilta osin en ole tarjontaan tutustunut niin en sitä kommentoi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 27.02.2014
Note 0

Restaurant: Teurastamon Portti

Todella maistuvat lounaat ja hemmetin hyvät burgerit. Pääsääntöisesti lähtee kyllä nälkä isoltakin mieheltä. Annokset mukavan konstailemattomia mutta silti erinomaisesti tehtyjä. Jos näistä burgereista löytää vikaa niin sitten on väärä mielikuva burgerista. Palvelu on omalla kohdallani aina pelannut erinomaisesti!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.12.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites