John

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Hook

Siipien Buffalo-kastike todella maukas ja ihmettelenkin, miksei tämänlaista kastiketta ole muissa siipiravintoloissa. Harmillista on, että paikkaan on useasti jonoa ulos asti ja esimerkiksi syödessä alakerran pöydissä, tuntee jonottajien painostuksen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 28.07.2014
Note -1

Restaurant: Ravintola Speakeasy

Hyvä krapularuokapaikka. Lähes kaikki listalla oleva käytetään uppopaistossa (liioiteltu kommentti). Siipiannokset ovat perinteisen hyviä, mutta esimerkiksi hampurilaiset, joita olen maistanut ovat olleet erittäin kuivia. Sandwichit ovat välipalana ihan toimivia. Miljöö on mukavan rauhallinen, vaikka paikassa olisi enemmänkin väkeä, johtuen mukavista looseista, jotka tuovat seurueelle yksityisyyttä. Palvelu meni omistajan vaihtuessa muutamia vuosia sitten karmealle tasolle, mutta on hiljalleen toipunut tyydyttäväksi. Vaikuttaa, että tarjoilijoita olisi vielä liian vähän per vuoro, koska ovat usein hiestä märkiä juostessaan ruokia ympäri ravintolaa. Kiva siipipaikka vaikkapa ennen tai jälkeen leffan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 24.06.2014
Note 0

Restaurant: Faasai Ravintola

Mielestäni Tampereen paras aasialainen ravintola. Ruoka on erittäin maukasta ja kylläisyydestä huolimatta, tekisi mieli tilata vain lisää ja lisää. Palvelu on ystävällistä ja asiallista. Faasaihin tulee usein poikettua vain ohikulkumatkallakin, koska hinnat ovat toistaiseksi kohdallaan. Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin sisustus on jokseenkin karuhko.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 24.06.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites