JpJ

19 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (19)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Zeytuun

Mukavaa että tämäkin lisätty Eat. fi:hin. Zeytuun avautui aikamoisella jytinällä - vähään aikaan ei yhtä paljon hehkutusta saanutta ravintolaa Tampereella nähtykään. Hienoa huomata että kehumiseen on aihettakin - tilaamani Falafel Ciabatta oli kertakaikkiaan hieno kokemus, tykkään todella paljon erilaisten annosten vähäisestä määrästä, jolloin annosten suunnitteluun on voitu todella panostaa, myös raaka-aineiden esillepano on todella miellyttävällä tavalla monista muista ravintoloista erottuva. Tällaisia pikaruokapaikkoja ei Tampereella ole varsinaisesti tähän mennessä ollut - erittäin tervetullut tuttavuus oikein hyvällä sijainnilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.05.2015
Note 1

Restaurant: Nomu

Tiistai-iltana ravintolassa oli varsin hyvin tilaa, annokset tulivat kohtuullisessa ajassa ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Konsepti, jossa tilataan yhdessä useita pieniä annoksia ja jaetaan sitä mukaan kun ruokia saapuu on hieno ja toimii hyvin sekä asiakkaalle että keittiölle. Tilaamamme annokset (=kahdelle) olivat: Valkosipuli&Chili pavut, Lohi Sashimi, Thai ranskalaiset, Lihavartaat ja Teriyaki kanahampurilainen - kaikki annoksista olivat erittäin onnistuneita ja ruoan määrä kokonaisuudessaan oli kahdelle oikein riittävä. Burgeria voi varauksetta suositella kelle tahansa ravintolaan aikovalle, oli sitten japanilaisen ruoan ystävä tai ei.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 25.02.2015
Note 2

Restaurant: The Grill

Söimme kummatkin pihvit. Marmoroitunut entrocote ja jokin toinen n. 30 e pihvi. Kastike ja mausteet peittivät lihan maun ja rakenteen alleen, pihvi itsessään oli laadukas ja onnistunut (medium) - annos vain laadittu huonosti. Perunat aika perustavaraa. Hinta täysin kohtuuton ruuan tasoon nähden, ravintola hienon näköinen ja tunnelma hyvä, ihmisiä oli paljon liikkeellä - palvelukin ystävällistä, mutta suosittelen silti vahvasti valitsemaan jonkin toisen ravintolan jos tarkoitus on syödä hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 20.02.2014
Note 1

Restaurant: Armas Pikaruokala

Otettiin mukaan kotiin 2 annosta kebabia. Aivan mahtava hevoskebab. Varmasti paras kebab jota olen syönyt, jos tätä voi edes lukea samaan sarjaan tavallisen kebabin kanssa. Seuralaisella ollut kasviskebab vaikutti aluksi todella hyvältä, mutta siinä oli joku TODELLA polttava mauste joka lopetti syömisen.. (raaka nokkonen?) - kokemusta on siis hieman vaikea arvioida. Annokset olivat hinnaltaan varsin tyyriitä kun ottaa huomioon pienen koon.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.12.2013
Note 0

Sattumanvaraisesti ravintolaelämältään vieraasta kaupungista valikoitunut ravintola. Väkeä oli sen verran pöydissä että uskalsi hyvin mielin tulla sisään. Siihen nähden että kyseessä on burgeriravintola on valikoima hampurilaisten suhteen äärimmäisen suppea. Valitsin Blue Cheese Burgerin a' 15€ seuralaiseni ottivat pekoniburgerin. Hinta aivan kohtuuton suhteessa annoksen kokoon. Hintataso myös lisukkeissa ja juomissa melkoisen yläkanttiin. Hampurilainen melko keskinkertainen, eikä sisällä lisukkeita esim. ranskalaisia. Palvelu hidasta ja melko töykeän tuntuista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 24.11.2013
Note 0

Lauantai-aamupäivällä kun muut Siperian ravintolat eivät vielä ole auki, on tämä ainoa vaihtoehto lounastamiseen. Kanasalaatti ja mozzarella-leipä ihan onnistuneita, mutta hintaan nähden kuitenkin aika vaatimattomia. Palvelu erittäin hyvää ja tila historiallisine siltanostureineen yksi Tampereen näyttävimpiä. Iso kahvi oli nimensä mukaisesti todella majesteettisen kokoinen, pieni olisi varmaan riittänyt mainiosti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.11.2013
Note 0

Restaurant: Restaurant Ceyhelaya

Alkupalat, pääruoat ja natural lassit kahdelle hengelle 40e illallisella tuntui hinta-laatu suhteeltaan hyvältä. Melko lähellä intialaisia ravintoloita, mutta omanlaisellaa twistillä. Kenties vähän maanläheisempää ja karumpaakin. Ympäristö ja kattaus kuitenkin ihan tyylikkäitä. Pääruuissa, erityisesti itse tehdyssä juustossa Sri Lankalainen erottui edukseen. Roti ei kuitenkaan Naan-leivälle pärjää. Hyvä ravintola muttei tarjoa mitään ihmeitä, kilpailu intialaisten kesken on Tampereella melko kovaa, toivottavasti Ceyhelaya löytää asiakkaansa..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.11.2013
Note 1

Restaurant: Maruseki

Jo vuosien aikana olen käynyt Marusekissä tasaisesti muutaman kuukauden välein. Ravintola oli pitkään yksi suosikeistani Tampereella ja useasti se on kerännyt positiivista palautetta myös ulkopaikkakuntalaisilta vierailtamme.

Viimeisin käynti kuitenkin viittasi erittäin rajuun tason laskuun. Asiakaspalvelu oli huolimatonta ja uudet tarjoilijat eivät sopineet hyvin paikan luonteeseen. Aiempi hieno tunnelma oli poissa ja ruokalistakin oli heikentynyt oleellisesti. Annosten odottelu kesti yli tunnin, mikä on ehdottomasti liikaa.

Ruoka ei ollut missään tapauksessa huonoa, mutta kaikkiin aiempiin käynteihin verrattuna kuin toisesta maailmasta. Makit olivat täytteistä riippumatta lähes samanlaisia ja halvan oloisia. Nigireissä kalaa oli olemattoman vähän aiempaan verrattuna.

Maruseki on nimekäs ravintola ja visuaalisesti todella hieno ja sille toivoisi kovasti menestystä jatkossakin. Yhden epäonnistumisen jälkeen on vaikea sanoa onko kyseessä hetkellinen notkahdus, vai pitempiaikainen ongelma. Ikävää se silti on, sillä aiemmin Marusekiä on voinut pitää todella luotettavana ravintolana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 01.11.2012
Note 1

Restaurant: Ravinteli Bertha

Viiden tähden ravintola ilman turhaa jännitystä.

Odotukset Berthaa kohtaan olivat melko kovat, onhan se melko lyhyen olemassaolonsa aikana saanut monesti suitsutusta yhtenä Tampereen parhaista ravintoloista.

Kehuihin on todellakin aihetta. Kaikki annokset olivat ehdotonta priimaa, se on entistäkin kovempi saavutus kun katselee miten usein Berthan lista vaihtuu! Konsepti jossa etukäteen tiedetään vain raaka-aineet on loistava ja asiantuntevan tarjoilijan ja kokin selostukset annoksien sisällöstä tekevät ravintolaillasta kokemuksen. Tarjoilun rytmi ja annoskoko on mielestäni mitoitettu hyvin silloin kun syödään täysi kolmiosainen menu.

Olisi mielenkiintoista lukea miten Bertha asiakkaiden mielissä vertautuu selkeimpään kilpakumppaniinsa C:hen. Itse Hellassa ja Huoneesessa vierailleena näkisin että ruokailu Berthassa on huomattavasti rennompi kokemus kuin H&H:ssa. Samanlaista visuaalista nypertämistä annoksien kanssa ei Berthassa ole - ruoan laatu on toki kummassakin paikassa huippuluokkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 43€ Hinzugefügt: 09.08.2013
Note 3

Restaurant: Ravintola Frankly

Laadukas perus-Eurooppalainen ravintola. Ystävänpäivän iltana ravintola oli melko täynnä ja tunnelma klassisen jatsin ja puheensorinan ansiosta erittäin viihtyisä. Tarjoilijat mukavia ja hyvällä tuulella. Söimme alku- pää- ja jälkiruoat, joista omaan makuuni lohi-sinisimpukka tartar alkupalana oli täydellinen annos, jälkiruoka-pannacotta oli myös erinomainen. Pääruokana haudutettu karitsa oli valitettavasti liian kypsä ja siitä johtuen vähän mauton. Franklyn kotisivuilla oleva ruokalista ei vastaa ravintolassa olevaa listaa, ajantasaisen listan pitäminen netissä olisi kyllä ihan paikallaan. Frankly on vähän epäsuhtainen yhdistelmä fine diningia ja toisaalta hienostelematonta perusravintolaa, olisi toivottavaa että ravintola kallistuisi enemmän jompaan kumpaan suuntaan.. esim. juomalistan suppeus erottaa sen taas selvästi myös Tampereen vähän hienommista gastropubeista. Vertailukohtana Franklylle voisi pitää mielestäni Saludia, jolle Frankly kyllä pärjää hienosti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 15.02.2013
Note 2


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites