Kotivalo

12 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Cafe Frame

Kapea ja etenkin tilaustiskin kohdalta ahdas mutta siisti kahvila. Tiskin takana tytöt usein kovin vähäsanaisia, tekevät hieman tylyn vaikutelman. Leivonnais- ja etenkin sämpylävalikoima kovin niukka verrattuna lähikorttelien kilpailijoihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Iloinen kiinalaisemäntä korvaa suomen kielen puutteitaan naurulla ja elekielellä. Isäntää ei näy kun se häärää keittiössä. Ota mukaan tai syö paikan päällä ankeahkossa salissa, mutta ruoka on joka tapauksessa hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Lähikorttelien valkokaulusväelle sopivia kevyitä lounasannoksia viihtyisässä punatiilimiljöösssä (entinen sairaalan hevostalli!). Yläkerrassa ainakin yksi iso kokoustila.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Parin käynnin perusteella arkilounaspöytä aika kamalaa mössöä. Paljon parempia lounaspaikkoja löytyy lähempää keskustaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Restaurant: ABC-Seinäjoki

Olemattoman pienen laajennuksen jälkeen juuri mikään ei ole muuttunut. Perushuoltamoruokaa usein kovassa tungoksessa tarjoiltuna. Jotkut a la carte -annokset hyviä, noutopöytäkin ajoittain. En ymmärrä paikan valtavaa suosiota, mutta asiakasomistajana olen toki tyytyväinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Restaurant: El Cebo

Lounasaikaan täynnä miesasiakkaita, joille paikan mättöannokset varmaan kolahtavat. Omaan makuuni annos oli järkyttävän iso ja suolainen. En osaa verrata Seinäjoen muihin kebab-paikkoihin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Restaurant: Amocca

Vanha Seurahuone sai lopultakin arvoisensa kahvilan pitkään tyhjillä olleisiin tiloihinsa. Sydämellinen palvelu, loistavat kahvit ja teet, itse tehdyt leivonnaiset ja keitto-salaatti-lounaat. Parasta kaupunkikulttuuria Seinäjoella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.03.2012
Note 0

Restaurant: Rosso

Vaikuttaa paremmalta kuin moni Rosso monessa muussa kaupungeissa, tai sitten ketju on kauttaaltaan skarpannut. Ruoka usein suorastaan erinomaista ja jopa aidon italialaisen tuntuista. Raastenoutopöytä vaihtelee tarjonnaltaan kovin käyntikerrasta ja kellonajasta toiseen. Tarjoilijat mukavan ystävällisiä aina kun ehtivät pöytääsi - he ja asiakkaat kärsivät ilmeisestä alimiehityksestä. Usein puolityhjässäkin salissa saa odottaa tarjoilijaa luvattoman kauan, vielä kauemmin kesäterassilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 17.11.2011
Note 0

Restaurant: Lakeus Matador

Muutaman harvakseltaan tapahtuneen käynnin perusteella hieman innoton ketjuravintola valmiskastikkeineen. Yrittää olla muita hienompi lähinnä korkeamman hintatasonsa avulla. Ikkunoista avautuu maisema tylsälle parkkipaikalle, markiisi peittää paitsi auringon niin myös upean Lakeuden Risti -näkymän. Palvelu yleensä pirteää ja mutkatonta, suorastaan tuttavallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 17.11.2011
Note 0

Restaurant: Asian Diamond

Meidät ohjattiin ikkunapöytään, jossa oli todella kylmä vaikka ulkona vain 0°C. Kana-korma oli intialaiseksi - tai jopa suomalaiseksi - ruoaksi todella miedon makuinen, jopa suolaa piti lisätä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 12.11.2011
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites