Kuli-naristi

7 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (7)

Restaurant: Pancho Villa, Ratina

Hot hot hampurilainen oli ihan maistuva. Chilin tosin olisi voinut valita yhtä väkeväksi, mutta vähemmän teräväksi. Ranskalaiset olivat tuoreessa öljyssä paistettuja ja hyviä.
Runsaasta asiakasmäärästä johtuen palvelu olisi voinut olla nopeampaa. Pöydässä sai odottaa 10min. tilauksen vastaanottamista. Sitten palvelu kyllä sujui normaalisti. Perushampurilainen oli pienehkö hintaansa nähden. Siitä pieni miinus. Muuten ystävällinen palvelu, kun sitä ennätti saamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 08.02.2020
Note 0

Ravintola on kooltaan pieni lähellä länsisatamaa. Siisti. tila, ja salaattipöytä oli ihan houkutteleva. Chilihampurilainen agnushärkäpihvillä oli suurehko reilujen ja tuoreessa öljyssä paistettujen ranskanperunperunoiden kera.
Chili oli tuntuva, kuten piti ollakin. Palvelu onnistui suomen kielellä, vaikka aluksi naistarjoilija turvautui englannin käyttöön.
Annos tuli kohtuullisen ripeästi, tosin ravintolassa ei olllut ruuhkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 21.01.2020
Note 0

Restaurant: Ravintola Uzbekistan

Ravintolan palvelukonsepti on hukassa. Saliemäntänä ja kassana toiminut naistarjoilija osasi vain auttavasti suomea. Lounassetelin tarjoaminen oli täysin uusi asia, eikä lounasseteli kelvannut maksuksi.

Palvelu ontui koska henkilökunta hukkasi tilauksen kohteen ja systemaattinen asiakspöydän kirjaaminen puuttui. Kaikkia listalla olevia ruokia ei ollut saatavilla. Toki alkukeitto ja pelmenilihanyytit olivat aivan syötäviä, ja hintataso oli kontulamainen. Ehkä ravintolalla on mahdollisuuksia toiminnan vakiintuessa, mutta tällä hetkellä media-arvostelu on kohtuuttoman suosiollinen omaan kokemukseeni verraten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 12.01.2020
Note 0

Restaurant: Sole

Paikan hinta/ laatusuhde on erinomainen. Nuhjuisen sisustuksen ja ympäristössä sekä asiakkainakin olevien humalaisten häiriöstä huolimatta vakiopaikka.ilmanvaihto on tosin puutteellinen. Käry leijuu ilmassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 02.01.2020
Note 0

Restaurant: Ravintola Ilano

Ravintolan pihvi oli valmiista paistista leikattu ja pannulla käytetty pintakäristetty mauton pläjäys. Plussaa oli kaunis asettelu lautasella. Paikka oli myös rauhallinen, mutta ikkunan takana surffannut narkomaanilauma toi kontulan miljöön ja tunnelman totaalisesta rappiosta täysin esiin.

En voi kokonaisuutena suositella paikkaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.01.2020
Note 0

Restaurant: Ravintola Kasturi

Hinta-/ laatusuhde ruokalistassa normaalia nepalilaista tasoa, mutta juomat olivat varsin maltillisesti hinnoiteltuja. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Tosin tilatut alkukeitot unohtuivat kokonaan. Chcken tikka masala oli voimakkaan chilistä. Chilistä pitävälle juuri sopivan tulista, mutta tottumattomalle varsin kipakka kokemus. Rauhallinen ravintola jota voi suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 15.07.2019
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ristorante Momento

Ennen isohko annos oli pöytään tuotaessa silmämääräisesti arvioiden 1/3 pienempi. Kyseessä oli Sveitsin leike. Tarjoilijan mukaan ravintola on pienentänyt annoskokoa. Syömättä jääneen määrän vuoksi.

Hinta oli kuitenkin sama, ja muita annoksia tarkastellessa ne olivat säilyttäneet kokonsa.

Totesin tarjoilijalle etten enää käytä aiemmin suosimani ravintolanne palvelua. Asiaa ei kommentoitu. Sääli taas yksi ruokapaikka vähemmän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 13.02.2018
Note -1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites