Leijona44

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Fuku Supreme

Ihanan runsas lounasbuffapöydän tarjonta! Löytyy jokaiseen makuun jotain, ainakin meidän seurueelle, vaikka oli kala-allergikkokin mukana. Vaikka ollaan joka kerta jonotettu aika kauan, silti menen uudelleen. Ruuat ovat mielestäni hyviä. Palvelu on ystävällistä vaikka on kiireinen paikka. Siisti ja miellyttävä paikka. Ainoa miinus on vihreä tee, joka oli aivan hirveän makuista. Seisoo ilmeisesti liian kauan lämpölevyllä teenlehdet siellä muhien...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 06.12.2015
Note 0

Restaurant: Vivo's Roba

Useana sunnuntaina kiinni olleen Vivosin ohi nälkäisenä kävellyt nyt kuitenkin satuttiin viimein kohdalle eräänä lauantaina. Saatiin aika normi palvelun jälkeen järkyttävän kuiva ja suolainen kanaswarma rulla ja liharulla, joka olisi ehkä voinut maistua paremmalta ilman valmiskastikkeita (tai ne ainakin maistuivat ihan joltain valmiskastikkeilta). Pettymys oli kyllä tämä. Odotus oli kova.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 06.12.2015
Note 0

Restaurant: Persian Ravintola

Ollaan syöty täällä muutamia kertoja. Ruuat, varsinkin kebabvartaat ovat ihan hyviä, mutta aika hintavia ja lisäksi se ettei leipä kuulu hintaan on huono juttu. Leipä on kyllä erinomaisen hyvää, mutta pitäisi kuulua näin hintaviin annoksiin mukaan ehdottomasti ja niin paljon kun haluaa. Palvelu on ollut ihan ok, en itse jaksakaan kovin "iholle tulevia ihmisiä" ja täällä on oltu hienovaraisen varautuneita joka sopii minulle. En ole koskaan ymmärtänyt kyllä sitä margariininappia joka tulee riisin kanssa...olisiko voi ehkä sopivampaa?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 06.12.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites