Opens at 11:00

Persian Ravintola

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (68)

Ravintolassa leppoisa kiireetön tunnelma ja ystävällinen palvelu. Lammaspadassa ei ollut mitään erityistä moittimista. Leppävaaran keskustan ravintoloista vähintäänkin parempaa keskitasoa. Hintatasokin sopivan edullinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 18.02.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Useamman kerran olen käynyt ja joka kerta palvelu ollut ystävällistä ja ruoka hyvää. Varsinkin pataruoat kuten Ghormeh sabzi ja alkuruoista Kashke bademjan erinomaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 31.12.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Vielä viime vuonna (2015) olemme perheen kanssa syöneet täällä useita kertoja sekä liha-
että kasvisruokia leipineen ja annokset ovat olleet todella hyviä ja edullisia ja täyttäviä. Nyt uuden omistajan myötä laatu huonontunut ja hinta noussut ja tosiaan ilman leipää. Tästä syystä olemme jättäneet tämän ruokapaikan pois kohteistamme. Kyllä hyvä hinta/laatu suhde on juuri se joka ruokapaikassa tuo asiakkaat uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2016
Betyg: 0

Listalta poimitut lammas - ja kanapataruoka-annokset riisin kera maistuvat ruokailijalle. Maukas lämmin leipä alkuruokana sisältyi annoksien hintaan. Maltillisesti maustettuna ruoka soveltuu mainiosti ala-kouluikäisille lapsille. Tahdikasta ja ystävällistä palvelua hyvällä suomen kielellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.02.2016
Betyg: 0

Erittäin murea yrtein maustettu karitsa, kauniisti esille pantu, tuoksuva riisi. Tarjolla olisi ollut myös kana- ja kasvisruoka. Saimme myös tuoretta leipää, jonka maku oli kerrassaan erinomainen. Hyvin tilaa, erinomainen palvelu. Salaattipöydän erikoisuus oli etikkasäilötyt vihannekset. Tarjolla oli myös oliivirenkaita, punakaalia ja tavanomaista tomaatti-kiinankaalisalaattia. Tarjolla oli teetä, ei kahvia. Maitoa teehen sai pyytämällä.

Edit: Tällä kertaa oli myös kahvia. Pysäköintipaikkoja oli tänään lähes oven edessä ja 11 aikaan talossa ei ollut muita asiakkaita.

Edit2: Ruokalista on muuttunut. Nykyisellään lounashinta on hieman korkea, hyvänä puolena on edelleen se, että lounasaikaan tilaa on varmasti. Soveltuu hyvin seurueelle, joka haluaa keskustella lounaansa aikana.

Leipä kuului tällä kertaa lounaan hintaan vapaasti.

Ravintola on maanantaina suljettu, mutta nettisivuilla sitä ei kerrota.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 25.01.2016
Betyg: 0

Ollaan syöty täällä muutamia kertoja. Ruuat, varsinkin kebabvartaat ovat ihan hyviä, mutta aika hintavia ja lisäksi se ettei leipä kuulu hintaan on huono juttu. Leipä on kyllä erinomaisen hyvää, mutta pitäisi kuulua näin hintaviin annoksiin mukaan ehdottomasti ja niin paljon kun haluaa. Palvelu on ollut ihan ok, en itse jaksakaan kovin "iholle tulevia ihmisiä" ja täällä on oltu hienovaraisen varautuneita joka sopii minulle. En ole koskaan ymmärtänyt kyllä sitä margariininappia joka tulee riisin kanssa...olisiko voi ehkä sopivampaa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 06.12.2015
Betyg: 0

Tilasin jauhelihavartaan, ja se oli ihan ookoo. salad Shirazi uiskenteli öljyssä, se oli hieman uusi tulkinta minulle. Maksaessani harmittelin, että en ollut ymmärtänyt tilata leipää erikseen, kun se on ennen kuulunut hintaan. Maksua vastaanottanut herrasmies katsoi hyvin anteeksipyytävän näköisenä nenävarttaan pitkin ja sanoi, että tuossa se on listalla, se pitää tilata erikseen. Vastasin myönnellen, sanoin että en ollut ymmärtänyt juuri tämän leivän olevan listalla ollut leipä. "Jos ei ymmärrä, sitä kannattaa kysyä," mies sanoi, puhuen kuin viisivuotiaalle. Siinä vaiheessa minulla paloi kiinni, ja huomautin että olisinhan saattanut kysyäkin, jos ravintolatiloissa olisi ollut joku paikalla jolta kysyä - henkilökunta kun pysyi tarkasti takatiloissa koko siellä oloni ajan.

Kesken ruokailun huomasin valtaväestöön kuuluvan nuoren miehen tulevan sisään ja keskustelevan tarjoilijan kanssa. Seuraavan kerran kun vilkaisin, lähipöydässä istunut hieman kypsempi herra oli sekaantunut keskusteluun. Muuta en keskustelusta kuullut, paitsi että asiakas ilmoitti hänellä olevan oikeuden tulla sisään ravintolaan katsomaan paikkaa ja harkitsemaan haluaisiko hän ehkä tilata jotain, maa kun on vapaa. Tämän jälkeen nuori mies poistui liikkeestä. Pidin asiaa väärinymmärryksenä, mutta oman leipäepisodini jälkeen on ruvennut mietityttämään, meneekö ravintolalla niin hyvin, ettei valtaväestöön kuuluvia toivota asiakkaiksi.. muita kohtaan henkilökunta oli hyvinkin kohteliasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 19.11.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Leipä oli hyvää, salaattipöytä etikkavihanneksineenkin korkeintaan välttävä. Muuten ruoka oli syötävää, muttei mitenkään erityisen hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.09.2015
Betyg: 0

Erittäin maukas lounas. Söin yrteillä maustettua karitsaa, joka oli todella mureaa ja hyvää. Salaattipöytä oli myös hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.04.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.

Salaattipöytä ja muutama lämmin ruoka vaihtoehtoina listalla. Kokeilen vartaita riisin ja grillattujen tomaattien kanssa ja annos oli aivan ok lounasruoaksi.

Jotain kastiketta olisi kaivannut riisille, sitä oli valtava määrä ja hiukan kuivaa purtavaa loppuvaiheessa. Listaruoat täytyy testata joku kerta lounasajan ulkopuolella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 0


Läge

Harakantie 20, 02600 Esbo - Route
http://vihrearavintola.fi

Options