waltteri

25 arvostelua

Innokas kotikokki ja kulinaristi. Ahkera ulkona syöjä. Aitoa ruokaa aidossa ympäristössä. Sano ei hipsteripaskalle ja muulle ylimääräiselle hypelle.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bunthan's food thaimaalaista

Sadepäivän pelastus.

Jo pidemmän aikaa kokeilulistalla ollut Bunthan's Food tarjosi miellyttävimmän ja positiivisimman ruokailukokemuksen miesmuistiin.
Synkän ja sateisen Soukan tehostama alakuloinen mieli hävisi kun pieru saharaan astuttuamme sisään kotoisaan ja lämpöiseen ravintolamökkiin. Palvelun miellyttävyyttä on hyvin vaikea pukea sanoiksi. Tunsimme joka tapauksessa itsemme erittäin tervetulleiksi, ja kaikesta välittyi fiilis, että ravintolaa pyörittävä pariskunta oli vilpittömän innostunut uusista sisään eksyneistä kasvoista. Tiskiltä meitä palvellut suomalaismies kertoi mielellään annoksista ja niiden tulisuusasteista.
Tilasimme pari punaista currya extra tulisena - loistovalinta. Potkua oli kerrankin kunnolla - tuoreilla chileillä toteutettuna. Ruoka vei kielen mukanaan. Vaikea kuvitella, että thaimaanlainen ruoka voisi olla järin paljon paremmin valmistettua. Annoskoko on suuri - yhdestä annoksesta syö helposti kaksi ihmistä.
Yhden käyntikerran perustella ravintola sai kaksi uutta vakioasiakasta. Tänne kannattaa tulla vähän kauempaakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2016
Arvosana: 2

Ravintola: Mallas Kabacka olutravintola

Laadukasta alusta loppuun itsetehtyä pubiruokaa lähiraaka-aineista.

Kabacka on todellinen Seinäjoen työmatkalaisen pelastus. Helsingissä paikka olisi ansainnut jo skenessä jonkinlaisen kulttipaikan maineen. Loistava valikoima erikoisoluita höystettyinä itsepannuilla hanatuotteilla. Ruokalista vaihtelee päivittäin, ja on melko suppea. Ruoka on lähiraaka-aineista valmistettua, ja kertakaikkiaan fantastisen hyvää. Hat's off.

Palvelu on rentoa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Kotoisa ja lämmin tunnelma.

Näin noin kymmenen kerran otannalla. Löytääkää nyt jumaliste tämä paikka paikalliset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Einessämpylä 18,50€ hampurilaisessa = turn off.

Tulipa tämäkin kokeiltua "vahingossa".
Sekavan oloinen meininki kaikin puolin. Eksyimme baaritiskille. Kaikesta huokuu, ettei homma ole aivan hanskassa. Baaritiskillä meitä palveli kuitenkin rento ja mukavan oloinen tummahiuksinen kaveri, jonka olemus sai orastavan vitutuksen katoamaan. Löysimme pöydän baarin puolelta.
Odottelimme cheese burgereitamme puolisen tuntia, joka oli mielestäni ravintolan täytösasteeseen nähden täysin kohtuuden rajoissa.
Jo kymmenen metrin päästä oli nähtävissä, että aiemmin erilaisissa kuvissa näkemäni itsetehdyn oloiset sämpylät loistivat poissaolollaan - sämpylät olivat mallia tukun halvin einessämpylä. Aivan valtaisa pettymys - anteeksiantamatonta tämän hintaluokan hampurilaiselle. Toivon, että itsetehdyt sämpylät olivat päässeet loppumaan, eikä kyseessä ole usein valtavan suosion jälkeen tapahtuva downgreidaus.
Pihvi oli mainiosti paistettu ja siinä oli mukavasti hiiligrillin makua. Ranskalaiset OK, hieman turhan löysiä. Purkkiaioli.

Perusasioiden petraamisella varmasti stadin paras burgeri. Annan toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Sahara Grilli grillivartaat, kebab

Tämä ravintola poistaa arvostelun, mikäli se ei sitä miellytä.
Alkuperäinen arvosteluni ei ollut edes millään tapaa lyttäävä - siinä todettiin döner kebabin olevan heikkolaatuista tukun valmiskamaa (vartaasta) ja kanakebabin olevan pakastekamaa, mutta maultaan ihan OK. Vinkkinä paikan pitäjälle: Estä kommentointi kokonaan, tai ota kommentit vastaan sellaisina kuin ne ovat. Hyvästä ruosta ei kukaan kirjota huvikseen huonoja arvosteluja.

Menetitte tällä toiminnallanne yhden satunnaisen kanakebab asiakkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sahara Grilli grilliruoka, kebab

Perushöttöä.
Döner kebab vartaasta on ihan perus teollista tusinatavaraa. Kastike perseestä ja sitä oli todella vähän. Puolet annoksesta jäi syömättä. Ranskalaiset kylmiä ja löysiä. Kanakebab ei vartaasta - jotain pakaste/mikrotavaraa. Maku kuitenkin ihan OK. En uskonut, että tätä tulisi ikinä sanottua: Nyt jo ikävä RT-Kebabia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Chengdu aito kiinalainen

Mukava Sunnuntai-illallinen.

Sichuanilaisen keittiön ystävänä odotukseni Chengdun suhteen olivat melko korkealla - etenkin Lönnrotinkadun Mei-Lin:stä hankittujen erittäin positiivisten kokemusten jälkeen.

Ruoka oli erittäin hyvää. Dumplingit chilikastikkeessa veivät kielen mukanaan, ja pääruoaksi tilattu kana-perunapata oli yllättävä, mutta erittäin onnistunut annos.
Ravintola itsessään sijaitsee karulla tavalla viehettävässä ympäristössä, ja tarjoaa kotoisat ja lämpimät puitteet etenkin näin syksyn pimeinä iltoina.

Anonyymejä (varsin samankaltaiseen tyyliin kirjoitettuja) negatiivisiä kommentteja on oman vierailuni perusteella todella vaikea yhdistää tähän ravintolaan. Täytynee vierailla uudemman kerran piakkoin.

***

1.12.2015

Vierailtu nyt pari kertaa, ja edelleen ei voi kuin ihmetellä negatiivisia kommentteja. Laadukasta autenttista ruokaa, joka on maistunut myös seuralaisille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Pizza MIX Espoossa Pizza MIX

Stadin parhaat pizzat.
Aitoa ja oikeaa italialaista pizzaa. Parempaa olen syönyt ainoastaan Roomassa, tosin melko täpärästi. Raaka-aineet, pohja, tiramisu, alkupalat (!), palvelu = top notch! Naurettavan halpa kaikilla mitta-asteikoilla - toivottavasti pysyy pystyssä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Istanbul Grilli

Kuivaakin kuivempi kahdenkympin lammasvarras. ..
...oli ruokailukaverin kanavartaaseen verrattuna oiken mehukas. Ala-arvoinen suoritus vartaiden osalta, etenkin hintaan (19,60€) nähden. Alkuruoaksi (sisältyi pääruoan hintaan) tarjottu hummus ja leipä taasen oli oikein makoisaa - joka osaltaan lisäsi pettymyksen määrää odotusten noustessa jo kohtuulliselle tasolle. Varrasannokset ovat myös naurettavan pieniä, toisaalta juuri enempää niitä ei lienee kykenisi ilman jonkinsortin liukastetta syömäänkään. Konsepti ja ilmapiiri muutenkin jollain tapaa hukassa. Ei ansaitse toista mahdollisuutta tällä erää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kathmandu Palace nepalilaista

Todella siistin oloinen ja viihtyisä paikka. Muutaman kerran olen noutanut kotiin, palvelu toimivaa, nopeaa ja ystävällistä. Keitot ovat olleet todella herkullisia, mutta pääannokset hienoinen pettymys. Ruoanlaadussa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta se ei ole onnistunut täyttämään odotuksia. Palak Paneer hieman mauton, Lamb Tikka Masala taas hyvin maustettua, mutta lammas itsessään hieman rajatapaus (vaikka sisäfileetä kaiketi olikin) . Kana ei vaikuttanut tandoorissa kypsennetyltä, vaikka sitä piti olla. Maultaan OK. Naan keskitasoa. Annokset ovat tosiaan melko suuria. Hieman harhaanjohtavia arvosteluja, kuten joku aiemmin totesikin.

*******

EDIT: 13.1.2015

Valitettavasti joudun toteamaan, että kyseessä on oltava klassinen eat.fi kusetus. Intialaisen ja nepalilaisen ystävät: Ennen kun astutte miinaan, lukekaa kommentit ajatuksella, ja tarkastelkaa rekisteröityneiden käyttäjien kommenttimäärää. Ei ruoan laadultaan _todellakaan_ mikään 4-5 arvosanan paikka.

EDIT 8.2.2015

Nyt käyvät ilmeisesti kopioimassa huonoja arvosteluja alueen toisen laadukkaan kilpailevan yrityksen seinälle. Way to go! En astu enää jalallanikaan ravintolaanne, ja jaan tätä ilmosanomaa myös eteenpäin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Saslik Kebab turkkilaista ruokaa

Ravintolassa ei enää valitettavasti ole hiiligrilliä, uskomattoman maittavat shishit, adanat ja kanavartaat ovat poistuneet listalta. Tarjolla perusdöneriä ja pizzoja. Valtava sääli, hiiligrillistä tulleet annokset olisivat tuoneet arvosanat 5 / 5 / 4. Kertakaikkiaan loistavaa, laadukasta ja esteettisesti kaunista ruokaa. Todella suuri harmi. Paikka on joka tapauksessa ihan viihtyisä, ja henkilökunta varsin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0


Seuraajat