Keittiö auki

Saslik Kebab

turkkilaista ruokaa
Arvosana 3.8 / 5

Karitsa-, kana- ja adana kebabia hiiligrillistä.
Pizzoja ja tavallista kebabia.
B - Oikeudet.


Arvostelut (5)

Hiiligrilli on takaisin (ja on ollut jo varmaan pitkään), ei mikään tavallinen kebab mesta (miksi nimestä päätellen voisi kyllä luulla). Toki saa normi pitserian annoksiakin. Grilliannoksen kaikki kasvikset saa kyllä annoksen tuntumaan melko kaaottiselta, kenties niitä voisi vähän yksinkertaistaa? Ja hiiligrilli on arkisin vain klo 15 jälkeen :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.08.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hiiligrilli-lihavartaat. Mä en ymmärrä missä vika kun paikka lähes aina tyhjillään. Sääli. Todella sääli. Löysin paikan tiennoin. Sattumalta piipahdin sisälle kun nälkä valtasi mieleni. Nyt ihan kestosuosikki. Loistavia vartaita. Simppeliä mutta ah niin hyvää. Loistava jogurttikastike jota ei ole lantrattu vedellä. Kerran on yls pizzaa kokeiltu. Oli myös kelpo lätty. Ainut miinus lätyssä, että juusto tulee päälle. Sekin on helposti korjattavissa. Pyydä alle. Sisustusta voisi hieman miettiä.

Menkää nyt hyvät ihmiset testaamaan länsivantaan parasta grillivarrasta. Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ravintolassa ei enää valitettavasti ole hiiligrilliä, uskomattoman maittavat shishit, adanat ja kanavartaat ovat poistuneet listalta. Tarjolla perusdöneriä ja pizzoja. Valtava sääli, hiiligrillistä tulleet annokset olisivat tuoneet arvosanat 5 / 5 / 4. Kertakaikkiaan loistavaa, laadukasta ja esteettisesti kaunista ruokaa. Todella suuri harmi. Paikka on joka tapauksessa ihan viihtyisä, ja henkilökunta varsin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

Saslikin kana jugurtilla on noussut kesto suosikiksi. Kertaakaan eí ole joutunut pettymään tähän tilaukseen. Kebab keskikastia, mutta kana ehdottomasti yksi parhaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 2

Buffassa kebabia, lihamureketta, lasagnea, kermaperunoita ja salaatti raasteet. Vasta illalla niitä fiinimpiä vartaita, joista ravintolan seinillä hienoja kuvia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.11.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kaivokselantie 2, 01610 Vantaa - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita