pikkukuha

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Ravintola: Naughty BRGR burgereita

Samaa valitan kuin muutkin: pihvi pelkkää raakaa jauhelihamössöä vailla mitään paistopintaa. Jäi syömättä. Ranskalaiset olivat ihan ok ja plussaa siitä, että tarjolla oli paljon kastikkeita, joilla saattoi ranskalaisia tai hampurilaista maustaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: -2

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Passio Keittiö ja Baari moderni eurooppalainen

Söimme 3 ruokalajin menut. Ruoka oli todella hyvää ja annoskoko sopiva! Tarjoilu toimi ja ympäristö on hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kiila Food & Bar

Mitäänsanomaton brunssi. Brunssin lämpimät ruoat olivat kuin pizzaraxista: jauhoista grillimakkaraa ja lihapullia, sipulirenkaita, surkeaa munakokkelia ja kanansiipiä. Jälkiruokana oli "tiramisua": kermavaahtoa, kaakaojauhetta ja keksejä... En löytänyt brunssilta mitään erityisen hyvää ja laadukasta ruokaa. En tulisi uudestaan edes 12 euron hinnallla.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 22€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Roslund, Hietalahden kauppahalli hampurilaisia, pihvejä

Hamppari hyvällä pihvillä. Söin Rosburgerin ilman lisukkeita lauantaina lounasaikaan. Muutamia asiakkaita oli samaan aikaan, mutta ei tarvinnut kauan odotella, että sai oman purilaisen. Pihvi oli juuri sopivan medium ja maistui hyvältä. Pekoni oli myös sopivasti paistettu. Sämpylää oli paistettu liikaa ja muistutti muutamasta kohtaa enemmänkin korppua. Hampparin kylkeen kuului hieman salaattia, joka riitti minulle hyvin enkä jäänyt kaipaamaan ranskalaisia tai lisäkesalaattia. Annoksesta tuli täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kilim turkkilaista

Huonoa palvelua ja huonoa ruokaa. Odotukset olivat korkealla, koska muistelin kuulleeni paljon kehuja. En kyllä enää ymmärrä mistä olen niitä kehuja kuullut, koska eihän täälläkään ole kuin haukkuja... Alkuruoat (munakoisosalaatti ja fetatikut) olivat mauttomia ja kalliita. Iskender-kebab oli mautonta ja leipää siinä aivan liian vähän. Naudanlihavartaat olivat aivan liian suolaisia. Palvelu oli myös tympeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Alberga ravintola

Harakanpesän puoli: ok hamppari oluen kanssa. Pihvi ei ollut kovin kummoinen, mutta muuten ihan hyvä purilainen. Salaattipöytä oli hyvä. Irish coffee (ja tavallinen kahvi) on aina ollut Harakanpesässä erityisen hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Persian Ravintola persialaista ruokaa

Erittäin maukas lounas. Söin yrteillä maustettua karitsaa, joka oli todella mureaa ja hyvää. Salaattipöytä oli myös hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Savotta suomalaista

Hieno kokemus. Söin alkuruoaksi kalasaaliin, jossa oli hyvä kokoelma erilaisia kalamakuja, esim. muikkukukkoa. Todella hyvää. Pääruokana karitsakärä oli myös hyvää ja annoskoko oli liiankin iso. Jälkiruokana köyhät ritarit oli sekin hyvä. Tunnelmasta ja sisustuksesta plussaa. Mielestäni hinta ei ollut mitenkään erityisen korkea verrattuna muihin vastaaviin ravintoloihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Juttutupa ruokaravintola

Söin darrahampurilaisen. Pihvi oli sisältä punertava, mutta silti mehukkuus loisti poissaolollaan: todella kuiva ja mauton pihvi. Caesar-salaatti sopi hyvin hampurilaisen ja ranskalaisten seuraksi. Annoskoko oli todella iso. Tunnelma oli ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Base laadukasta ruokaa

Hyvää, mutta hintavaa. Ruokalista on aika suppea, eikä sieltä löydy montaa lajia alle 20 euron. Söin juustoharmpurilaisen, joka oli hyvä. Pihvi mediumiksi paistettu ja hyvät täytteet. Ranskalaiset olivat mitäänsanomattomia. Seuralaisen pippuripihvi oli erittäin hyvä. Olen käynyt Basen baarissa monia kertoja ja sitäkin voi suositella drinkkeineen illanviettoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit