Keittiö auki

Ravintola Base Sello

Laadukas ruoka ja juoma
Arvosana 4.4 / 5

Kauppakeskus Sellossa sijaitseva, viinikellarityyppisesti sisustettu Ravintola Base on yksi kolmesta leppävaaralaisen perheyrityksen ravintoloista, joka on auki viikon jokaisena päivänä.

Base on tavanomaisesta poikkeava kauppakeskusravintola. Nauti alusta lähtien itse tehty kotiruokalounas – tai ruokaile gourmet-tasoisesti aamusta iltaan kansainvälisen á la carte –listan antimia miellyttävässä, kodikkaassa ja rauhallisessa ViiniBasessa.

Iltaisin Basen baari muuttuu leppävaaralaisten yhteiseksi olohuoneeksi.


Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (59)

Palvelu todella hyvää. Somellier erittäin hyvä. Hyvä kokonaisuus hintaan verrattuna. Tulen uudestaan syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2018
Arvosana: 0

Erinomainen pippuripihvi. Pihvi (200g) oli erittäin murea ja suomalaisittain täydellinen medium. Päällä pippurjuustoa ja alla pekoni-sipuli-perunapaistos. Aikalailla täydellinen annos vaikka pihvissä saisikin minun makuuni olla hieman enemmän pippuria.

Ravintola on myös varsin viihtyisä. Pihvin hinnassa ei valittamista mutta oluet varsin kalliita (Velkopopovicky yli 9e). No eipä tuo haitannut, huomasin juuri, että unohtivat laskuttaa sen.

Palvelu toimivaa ja nopeaa mutta muuten vaatimatonta suomalaista perustasoa, ei tervehtimisiä tullessa eikä lähtiessä jne. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 24.10.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä palvelu ja maukas ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2017
Arvosana: 0

Palvelu on hyvä ja työntekijät mukavia

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.10.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu, mukava tunnelma

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.10.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erinomaiset pihvit, hyvänmakuinen kastike, ehkä inauksen pieni annos jopa naiselle. Ihan ok tarjoilija ei hymyillyt, mutta osasi hommansa, mutta ei jutustellut eikä kysellyt, että millaista se safka on. Ainoa huono puoli melkein on tila, joka on aivan ylivalaistu jopa melko kalseaksi. Miljöö ei siis ole järin viihtyisä, mutta menen varmasti aikuisseurassa uudelleenkin, oikein paistetun pihvin perässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.09.2016
Arvosana: 0

Olen syönyt Basessa nyt muistaakseni 4 kertaa. Kahdella kertaa hampurilais-setin, joka ihan ok. Kerran söin kanaa joka tarjoiltiin mustan pastan kanssa. Annos oli ok makuinen mutta musta pasta näytti aivan kastemadoilta, niinpä annoksesta jäi todella etova olo. Viime kerralla söin (listan kalleimman?) pippuripihvin. Pihvi oli hyvän makuinen, mutta muutoin annos oli täysin pohjanoteeraus! Annoksen saavuttua pöytään, kuvityelin hetken, että se on jokin alkupala! Siis yli 32€ ja isolla lautasella oli syötävää kourallisen verran!!! Muutkin seurueestani ihmettelivät annoksen pientä kokoa. Kaiken lisäksi henkilökunta ei ole kovin ystävällistä. Pyysin pihvini kypsänä, johon tilauksen ottanut mies sanoi jotai tyyliin "just joo"... myöskään lautasen pois hakenut tarjoilija ei kysynyt maistuiko ruoka tms. Jos olisi kysynyt, olisin vastannut että onko se mun pääruoka koska tulossa.........

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sellon Sembaloiden aikaan syötiin 10€ hamppariateriat, joissa maku ja hinta kohdillaan.

Varjopuolena kokemukselle, että olimme syömässä 10kk vauvamme kanssa ja tilasimme hänelle höyrytettyjä kasviksia. Höyrytettyjä emme kuitenkaan saaneet koska heillä ei ollut siihen mahdollisuutta (?) Vaan heidän piti keittää kasvikset. Minä ja mieheni saimme ateriat, mutta vauvamme ruoka puuttui yhä. Tarjoilija tuli sanomaan että kohta saapuvat, olivat siis todennäköisesti unohtaneet kasvikset.
Vihdoin lapsen kasvikset saapuivat 10 minuutin odottelun jälkeen jolloin jo oma ateria oli kylmä. Lapsen kasvikset olivat täysin raakoja ja kovia, eikä hampaattomana hän voinut syödä niitä ollenkaan. Sisältönä oli raakaa parsakaalia, perunaa ja porkkanaa ja tästä veloitettiin 3€.

Emme siis suosittele tätä paikkaa lasten kanssa. Paikka ei todellakaan ole lapsiystävällinen. Lapsen tekemää sotkua kauhisteltiin. Eikä asiakaspalvelua osata, ruoka tarjoillaan koko seurueelle samaan aikaan, eikä niin että yksi joutuu odottamaan ruokaansa. Mitään pahotteluita ei myöskää esitetty siitä, että yhden annos kesti niin kauan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: -1

Mukavat ja asiantuntevat tarjoilijat. Viinien päälle ymmärtämisestä iso plussa.
Palvelu pelasi asioidessamme. Ruoka on Sellon ympäristössä laadultaan parhaasta päästä. Syömämme Pretzel-burger ja Caesar-salaatti olivat annoskooltaan hieman liian isoja mutta laatu oli kohdillaan ja täältä sai lähteä tälläkin kertaa hyvillä mielin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 0

Ylivoimaisesti paras lounas Leppävaarassa. Maukasta, rehellistä ja laadukasta ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo - Reitti
+358951236060
http://www.ravintolabase.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita