Lupsakka

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola 931

Menin käymään täällä ilta-aikaan sunnuntaina. Paikassa juhlittiin ravintolan kolmivuotis-synttäreitä. Tarjolla oli ilmaista teetä ja muffinsseja. Muffinsseja oli myös gluteenittomana. Nälkäisenä tilasin salaatin, joka yllättäen oli erittäin runsas (hinta oli 9€:n ja 10€:n välillä). Mukaan sai majoneesia ja tiskin toisella puolella häärännyt omistaja ilmoitti, että sitä saa sitten lisää jos on tarpeen. Erittäin hyvää palvelua.

Ruokalista ei sinänsä ole kovin laaja. Listalla on tarjolla pientä snacksiä ja sitten tosiaan nämä salaatit.

Tämän jälkeen olen vieraillut paikassa pari kertaa ja olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun ja paikan tunnelmaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.11.2013
Note 1

Restaurant: Veijon Kokkitykki

Veijon Kokkitykissä on ollut aina hyvä palvelu. Gluteenittomat ja maidottomat annokset saatavilla pyynnöstä. Ruuan hintalaatusuhde on erinomainen. 10€:lla saa esimerkiksi kala-asetelman missä on erilaista kypsennettyä kalaa lisukkeineen ja erinomaisine kastikkeineen. Lisäksi aina lähden paikasta kylläisenä.

Ravintolan sisätilat ovat hyvin vaatimattomat, mutta ehkä juuri siitä syystä paikka on helposti lähestyttävä.

Kaiken kaikkiaan varma valinta kun haluaa hyvää hinta/laatu-suhdetta ilman hienosteluja. Ehdottomasti yksi suosikeistani Tampereella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.11.2013
Note -1

Restaurant: Ravintola Zarillo

Olimme liikenteessä neljän hengen seurueella ja päätimme pistäytyä kyseisessä paikassa syömässä illallista.

Ensimmäinen fiilis paikasta oli erittäin positiivinen viihtyisän ja mukavan hämyisen sisustan ansiosta. Myös palvelu oli hyvää!

Itse söin Chevre-kanaa nimisen annoksen joka oli siis kanaa höystettynä paistetulla vuohenjuustolla. Oma annokseni maksoi 16,5€ ja se oli ok ja ilmeisesti seurueen paras annos.

Kaksi seuralaistani otti hampurilaiset ja yksi toastin. Hinnat näissä annoksissa oli muistaakseni alle 10€, joka sinänsä oli kohtuullinen, mutta annokset eivät näyttäneet, eikä kuulemani mukaan maistuneet kovin ihmeellisiltä. Hampurilaisten olemus muistutti huoltoasema-burgereita ja toasti näytti kahdelta paahdetulta leivänpalalta, jonka välissä oli täytettä. Asettelu ei tässä tapauksessa ihan toiminut.

Sinänsä lisukkeet oli ihan kunnossa ja varsinkin dipit, jotka tilattiin kylkeen olivat erinomaisen makuisia. Siitä plussaa!

Hampurilaiset ja toastit suosittelisin syömään jossain muualla, sillä parempiakin paikkakunnalta saa. Kuitenkin osa annoksista uskoakseni ovat oikein asiallisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 26.11.2013
Note 0

Restaurant: Vilee puoti&bistro

Kolmen ruokalajin menu n. 21€ ilman erityisempiä juomia. Palvelu hyvää. Jo toisella asiointi kerralla muistettiin erityistoiveeni. Vaikka olen tavallinen ja nuori niin palvelu on aina ollut kunnioittavaa ja hyvää. Menu hakkaa hintalaatusuhteellaan kyllä kaikki Mikkelin ravintolat. Jos tilaat kilpailevassa ravintolassa kolmen ruokalajin setin niin et kyllä pääse tällä hinnalla.

Ainoa miinus ehkäpä aukioloajat. Eli jos illalla haluat syömään Vileeseen niin se onnistuu vain kerran kuussa bistroillallisella ja sinne pitää varata paikat ajoissa!

Myös erityisruokavaliot ja toiveet huomioidaan hyvin. Mm. gluteeniton leipäkin oli paikan päällä leivottua ja maukasta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 14.07.2013
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites