Merzedes

7 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (7)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Laguna

Mahtava sijainti sekä laadukkaat raaka-aineet, valitettavasti mediumina tilaamani sisäfile oli lähempänä medium +:aa. Laadukasta lihaa ei olisi ihan näin kypsäksi tarvinnut päästää. Kokonaisuudessa ei kuitenkaan mitään niin erikoista ollut, että hinta olisi ollut täysin perusteltavissa. Ymmärrettävää tietysti on, että miljöö nostaa hieman hintoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 23.07.2013
Note 0

Restaurant: Siilinpesä

Tämä oli pettymys. Tilasin pippuripihvin mediumina. Paistoaste oli kohdallaan, muu sitten vähän vähemmän. Pihvi oli varsin sitkeä ja selkeästi ns. jämäpala. Plussana mainittakoon lohkoperunat, jotka olivat varsin maukkaat, samoin kuin pippurikastike. Hinta ei ollut kovin korkea, mutta eipä ollut annoksen tasokaan. Ympäristöstä on vaikea sanoa mitään, perus karaokepubi. Naapuripöydän "jannut" katsoi kannettavastaan youtubevideoita täydellä volyymilla, joka ei tehnyt ruokarauhalle hyvää. Luultavasti en mene toisten, joka on harmi, koska olisin jostain syystä halunnut pitää tästä paikasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2012
Note 0

Restaurant: Kotipizza Kulosaari

Kotipizzoissa on oikeasti eroja, olen tämän niissä ahkerasti käyneenä voinut selvästi havaita. Kulosaaren kotipizza kuuluu selvästi lajinsa parhaimmistoon, pizzat todella sopivasti paistettuja ja palvelu erittäin ystävällistä. Kotipizzan hinnat eivät ehkä kilpaile kebab-pizzerioiden kanssa, mutta ruuan laatukin on sitten aivan eri tasolla, varsinkin raaka-aineissa. Laatu saa maksaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2012
Note 1

Restaurant: Pizza Hut Töölö

Suomen parasta Pizzaa, joskin paikan laatu ehkä hivenen ollut laskusuuntainen viimeisen 5v aikana. Ennen tuli tilattua pelkkää À la cartea, mutta nyttemmin aterioitu myös lounastarjouksen puitteissa. Asiakkaita yleensä aika maltillisesti, annos tulee pöytään nopeasti. Ravintolan yleisilme alkaa olla jo vähän kauhtunut, vaikka pientä päivitystä onkin pintaansa saanut. Yleisesti en välitä ruuan hinnasta lainkaan jos maku on hyvä, mutta kyllähän täällä hintataso on pizzaksi suhteellisen korkea. Lounasaikaan taasen on suorastaan edullista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2012
Note 0

Restaurant: Bodrum Kebab

Erittäin hyvää, itsetehdystä lihataikinasta vuoltua kebabia. Lihan laatu hakkaa valmistankoja käyttävät paikat kirkkaasti. Palvelu myös erittäin ystävällinen, omistaja toimii itse myös ruokien tekijänä. Muuta henkilökuntaa paikalla ei näy. Annokset minulle täysin riittävän kokoisia, eikä kertakäyttöastia ole mikään miinus, ainakin hygienia on kunnossa, likaisia aterimia näkee muissa kebab paikoissa ihan tarpeeksi. Ehdottomasti parasta kebabia mitä Suomessa olen syönyt, vaikka joskus otin oikein tehtäväkseni löytää etelä-Suomesta parempi paikka, en siinä onnistunut. Hinnat ovat korkeahkot, mutta milloinpa laatu on ilmaiseksi tullut. Suursyömärit asioikoon sitten jossain muualla, jos ruuan ainoa funktio on sen täyttävyys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2012
Note 0

Restaurant: Ravintola Thalassa

Hintaansa nähden erittäin maukasta ruokaa! Tilasin kreikkalaiset jauhelihapihvit, kylkeen tuli perunoita sekä feta-yrtti kastike. Vaikka annokseni kreikkailaisuus oli aika varovaista, niin ero Suomalaiseen jauhelihapihviin oli positiivisuudessaan melkoinen. Ennen annoksen saapumista sai salaatin, leipää sekä oliivitahnaa pöytään kannettuna. Palvelu oli varsin asiallista, tarjoilija jostain syystä suosi asioinnissa englantia, vaikka selkeästi suomikin sujui. Ei ongelmaa tässä, tulipahan kansainvälinen fiilis. Paikkahan on mitä parhain, suoraan meren rannassa ja tarjolla on asialliset tilat myös ulkona syömiseen. Tulen menemään uudestaankin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2012
Note 0

Restaurant: Kimene Kebab

Kaiken tämän hehkutuksen jälkeen paikka oli pienoinen pettymys. Liha annoksessa oli varsin kohtuullista, joskin samaa valmistavaraa on tarjolla monessa muussakin paikassa, pieni miinus siis valmistavaran käytöstä. Ruokailuympäristö myös huonoimmasta päästä mitä olen kokenut, muutama tupaten täynnä oleva pöytä keskellä ostoskäytävää, ei kiva. Ruokailurauhasta on siis turha haaveilla. Kaikenkaikkiaan silti parasta kebabia mitä tästä Hertsikan läheltä löytyy, joten tulee kyllä varmasti duunilounaalla käytyä jatkossakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites