Pamplemousse

14 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (14)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvä ruoka ja palvelu. Shawarma oli tosi hyvä! Siisti paikka. Suosittelut +==

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 18.03.2017
Note 0

Restaurant: Golden Rice

No huhhuh! Ensimmäinen ja viimeinen lounas tässä paikassa. Röökiltä maistuvassa esanssiliemessä lilluvia epämääräisiä lihakimpaleita. "Sushia" jota en saanut yhtä palaa enempää alas. Kaikkea meille ihmisille syötetään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 13.06.2016
Note 0

Restaurant: Sandro Kallio

Tykkään aina vaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.01.2016
Note -2

Tuotteet hyviä, miljöö kiva, hinta liian kallis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.01.2016
Note 0

Restaurant: Härmän Rati

Käynyt täällä usein. Aina yhtä laadukasta, rakkaudella tehtyä ruokaa. Huippukokki tässä paikassa! Mahtavaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.01.2016
Note 0

Todella keskinkertaista ruokaa. Einessooseissa uivia kasvis tai lihapaloja. " Sushilla" ei ole mitään tekemistä sushin kanssa. Ihmettelen miksi tämä on niin kovin suosittu paikka. Pöydät likaisia ja wc aivan kauheassa kunnossa.Toivottavasti ei keittiön siisteys ole samalla tolalla. Hyi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 02.01.2016
Note 0

Restaurant: Vivo's Roba

Voi voi. Olin kuullut paljon kehuja tästä paikasta, Hesarin mukaankin paikka on "Löytö". Sisään astuessani olin toiveikas. Tilasin kana shawarman, ystäväni nauta-lammas shawarman ja ranskalaiset. Leipä oli kuivan pizzapohjan makuinen, kana maistui halvimmalta mahdolliselta broikulta johon oli heitetty vähän jotain Lähi-Idän mausteseosta. Jäävuorisalaatti ja tomaattia sekä kaupan valmis valkosipuli-esanssisoosia. Yök. Mitähän laatua ja erikoista tässäkin paikassa on? Tällä shawarmalla ei ole todellakaan mitään tekemistä oikean shawarman kanssa. Aivan höpö höpö paikka. En mene toista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.07.2014
Note -2

Restaurant: Kahvila Kauris

Hyvää itsetehtyä kotiruokaa, emännän itsensä päivittäin paistamat sämpylät ja pullat. Nykyään monissa kahviloissa saa raakapakasteleivonnaisia, täällä ei - täällä tuoksuu tuore, vastaleivottu pulla aina kun astuu sisään. Kiva paikka, mukana emäntä. Hyvä ruoka, parempi mieli.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.07.2014
Note 0

Palautteeni koskee äitienpäivälounasta, toukokuussa 2014. Kattaukset oli reippaasti myöhässä, asiakkaat jonotti tunnin ulkona vesisateessa, vanhat ihmiset ja lapset värjötteli kylmässä. Ravintola ahneesti ottanut liikaa väkeä kattauksiin. Ruoat loppui kesken, pöydät sotkuisia, jälkiruokaa syödessä ilmoitettiin että nyt olisi jauhelihapihvejä taas tarjolla. Osa ruokia maistui eineksiltä, kiireessä tehdyltä. Rahastuksen makua! Reklamaatioon eivät vastaa. Normi lounaat ehkä toimii paikassa paremmin, mutta äitienpäivälounas oli täysi fiasco.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 30€ Hinzugefügt: 07.06.2014
Note 0

Ruoka todellakin yliarvostettua. Mautonta (ainakin pizza ja pasta) ja ilman intohimoja valmistettua lähestulkoon pikaruokaa. Todellinen pettymys (varsinkin kun paikan pizzoja verrataan "aitoihin italialaisiin"). Voi voi...

Paikka on suosittu. Ehkä hinta on kohdilllaan, kympillä saa kuitenkin vatsan täyteen ja katsella italialaista "showta" (joka sekin teennäistä yliystävällistä näytelmää) hetken aikaa ruokapöydissä istuen. Ehkä se on se syy.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 10.03.2012
Note -4


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites