Öffnet um 10:30

Härmän Rati

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (16)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Salaattipöytä edelleen pysynyt samalla tasolla ja perunamuusi oli hyvin tehty! Mutta,mutta...Lihapullat isoja,raakoja ja mauttomia. Selitykseksi saimme,että ne on tehty punaisesta lihasta ja siksi keskeltä punaisia-no voi hyvää päivää mikä selitys! Itselläni oli kypsä ja se oli harmaa sisältä niinkuin kuuluukin.Ihmettelen vaan miten joku saa lihapullista niin kuivia ja mauttomia vaikka esim. valkosipulia oli mätkitty joka ruokaan-jopa punajuuriin. Sen vuoksi valkosipuliallergikko joutuikin odottamaan lohta,joka paistettiin UUNISSA todella kauan. Jotenkin ammattitaito oli tänään kateissa.Vieraskirjassa oli muiltakin lihapullista negatiivista kommenttia!
Kahvi oli hyvää mutta mustaherukkaleivonnaisella olisi voinut vaikka leikkiä pallopeliä.
Surullista oli se,että viimeksi arvosana oli porukaltamme 8,5 ja nyt 8. Parhaat arviot menivät siisteydelle 8,8 ja noutopöydän sujuvuudelle 8,4. Alhaisimmat jälkiruualle 7,3 ja hinta-laatusuhteelle 7,6. maku sai 7,8 ,joten kyllä nyt joku ryhtiliike pitäisi tehdä ko.paikassa.
Nuorelle tarjoilijaneitokaiselle kiitos hymyilevästä olemuksesta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 06.04.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0
Restaurant-Antwort

Enpä ole koskaan vääristelevämpää palautetta ravintolastani lukenut. Onneksi olin omistajana itse paikalla kokkina, koska en olisi varmasti uskonut työntekijäni kertomuksesta puoliakaan. Kerroin minulta kysyttäessä, miten ylämaankarjan liha käyttäytyy kypsentäessä. Se on esimerkiksi edelleen punaista, kun se on ollut yön yli uunissa 4x4 cm kuutiona. Suurin osa lihoista lienee punaista. En ymmärrä, miten voit väittää, että olisin yrittänyt selittää, että ne on tehty punaisesta lihasta ja sen takia olisivat punaisia. En tiedä, oletko koskaan kuullut jauhelihasta, joka voi olla punaista, mutta ei kuitenkaan raakaa. Miksi lihapullan kuuluu olla harmaata? Saamasi "lihapulla" oli täyttä lihaa. Siinä ei ollut kermaa eikä rasvaa, eikä mitään muutakaan ylimääräistä. Siinä oli pelkästään ylämaankarjan riistaista luomujauhelihaa, joka on luonnostaan hyvin vähärasvaista. Se, että olisin laittanut siihen jotain muuta maustetta kuin kevyen mauste- ja valkopippurin, kevyen valkosipulin sekä tasan 1 % suolan, olisi ollut laatulihan rienausta. Jos ette tykkää sen mausta, niin siinä ei ole mitään vikaa. Mausteena käytämme valkosipulia monessa paikassa. Useat salaattipöydän tuotteet ovat muunnelmia mm. Marttojen ohjeista, kuten on punajuuretkin. Jos katsot heidän ohjeitaan, siellä usein on valkosipulia mausteena, ei pääraaka-aineena. Salaattipöytämme tuotteista, joita oli käydessänne 19, sisälsi valkosipulia 4. Tämän kerroimme henkilölle, joka oli allerginen valkosipulille. Keitto (pinaatti) ja Caponata sisälsivät valkosipulia. Lohen odottaminen 20 minuuttia buffet-ravintolassa on mielestänne todella kauan. En tiedä, mitä outoa uunissa kypsentämisessä on? Lohen nahkapuoli paahdettiin hellalla ja lohi kypsennettiin loppulämpötilaan uunissa. 250 g paahdetun lohen ”palasen” saaminen lautaselle 20 minuutissa (0 asteisesta 49 asteiseksi) ei ole mielestäni huono saavutus. Se oli kuitenkin täysin ylimääräinen toimenpide (lohihan ei kuulunut päivän listalle) ja olin vielä ainoa kokki ravintolassa kyseisenä ajankohtana. Olisitte myös voineet ystävällisesti ilmoittaa edellisenä päivänä pöytävarausta tehdessänne, että yksi teistä on allerginen. Vai halusitteko mauttomasti testata buffet-ravintolan toimintavalmiutta? Vegaanisesta ja samalla gluteenittomasta kakustamme saamme paljon hyvää palautetta mm. tänään. Jos se teidän mielestänne sopii pallopeleihin, niin siitä vain. Itse en tykkää ruuan haaskaamisesta. Hinta-laatusuhde 7,6: huhhuh. 11,50 € lounaasta, joka sisältää pääruoan, vegaanisen pääruoan, keiton ja lähes 20 tuotteen salaatipöydän sekä kahvin sekä kakun. Kaikki luomua ja lähiruokaa. Haastan kaikki ihmiset jättämään glutamaattia ym. sisältävät mötöt väliin vähintään kuukaudeksi. Tulkaa sen jälkeen maistamaan miltä aito, oikea luomu- ja lähiruoka maistuu. PS. Perunamuusikin oli muuten vegaaninen. Se sisälsi perunaa, vettä, vegaanista rasvaa ja suolaa.

Taso pysynyt edelleen hyvänä, suosittelut.
Tällähetkellä paras lounasravintola Järvenpäässä. Hienoa toimintaa...

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 24.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Käynyt täällä usein. Aina yhtä laadukasta, rakkaudella tehtyä ruokaa. Huippukokki tässä paikassa! Mahtavaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.01.2016
Note 0

Poikettiin vaimon kanssa kokeeksi hiukan ennen lounaan sulkeutumisaikaa, nähdäksemme miten keittiö palvelee viimeisiä lounas-asiakkaita. Ei moitteen sijaa, ruokaa oli kaikkia lajeja vielä hyvin saatavilla, kiitos keittiön ammattilaisten. Ruoka oli tälläkin kertaa maittavaa ja ympäristö viihtyisä. Henkilökunta ystävällistä. Suosittelen poikkeamaan, toivottavasti taso säilyy, eikä aleta oikomaan ruoan valmistuksessa. Tällähetkellä ehdotonta kärkeä jpään lounaspaikoista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 17.11.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Loistava

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.07.2015
Note 0

Erittäin hyvää ja laadukasta lounasruokaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.06.2015
Note -1

Herkullista ruokaa,suosittelen kaikille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.03.2015
Note -1

Kävin ja totesin että yksi parhaista lounaspaikoista. Hieman kalliimpi lounas kun muualla, mutta ruoan taso oli korkea ja ainakin minun käyntikerralla sitä riitti kaikille.

Miljöö on myös viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.07.2014
Note 0

Paras lounaspaikka näillä leveyksillä. Todella herkullista ruokaa, viihtyisä paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Ei voi kuin suositella!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.05.2014
Note 0

Siisti, avara ja valoisa paikka ja iso piha-alue. Joululounas oli hyvä ja hinta oli hyvinkin kohdallaan. Palvelu oli sujuvaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 20.12.2013
Note 1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää - Route
+358 50 587 4541
http://www.harmanrati.fi

Options