PikkuAnkka

13 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Bistro 14

Mainio uusi tuttavuus! Parsa-annos sekä lohi olivat erittäin hyvin toteutettuja (joskin itse olisin kaivannut hieman lisää suolaa) ja palvelu pelasi nopeasti ja ystävällisesti. Tänne tulen mielelläni uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 07.04.2017
Note 0

Restaurant: Karl Fazer Café

Mainio leipävalikoima, maukkaat muut lisäkkeet, ei pahaa sanottavaa (pekonia ja kokkelia kaipaavillekin oli savulohta ja keitettyjä kananmunia). Heti 7.30 paikalle saapuessa jonojakaan ei ollut edes nimeksi. Tuoreista hedelmistä ja hyvästä kahvista lisäplussaa.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 14€ Hinzugefügt: 07.04.2017
Note 0

Restaurant: Muskan

Olemme noutaneet ravintolasta useamman kerran ruokaa mukaan ja ruoka on joka kerralla ollut erittäin maistuvaa ja sitä on ollut runsaasti. Hinta ehkä hieman lähialueen muita ravintoloita korkeampi, mutta niin on kyllä ruoan laatukin. Mainiota palvelua joka kerta, suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 15.01.2017
Note 0

Restaurant: Cafe Kansallismuseo

Kansallismuseon kahvilan lounas on yksi alueen suosikkejani. Kohtuullinen hinta, aivan todella mainio salaattipöytä, hyvät Kaffa Roasteryn jälkkärikahvit (kuuluu hintaan) ja pääruokabuffet, joka on aina perushyvää mutta toisinaan onnistuu yllättämään erittäin positiivisesti. Kannattaa kokeilla!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.12.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Ludu

Aivan mainio kokemus! Päädyimme suuremmalla pöytäseurueella valitsemaan 5 ruokalajin maistelumenun, joka oli nappivalinta. Kokin valitsemat annokset eivät suinkaan olleet niitä listan halvimpia ja yllätysannoksena tarjoiltu porsaanposki oli suussasulavaa.

Ystävällinen ja asiantunteva miestarjoilija/sommelier (?) osasi valita annoksiin sopivat viinit ja teki kokemuksesta miellyttävän - tämäntasoista palvelua saa harvoin.

Ainoana negatiivisena puolena ehkä hieman turhan kovalla soinut pianomusiikki, mutta tämä oli kokonaiskuvassa hyvin pientä.

Voi todella suositella jos Turkuun on asiaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 14.09.2015
Note 0

Restaurant: Café Tin Tin Tango

Pitkästä aikaa Tin Tin Tangossa lounaalla. Salaatit ovat muistoissani olleet ylivertaisia, mutta valitettavasti tilanne on nykyään toinen. Annokseni väritön ja veden makuinen jäävuorisalaatti, pakastepussipavut, suoraan purkista lautaselle lätkäistyt aurinkokuivatut tomaatit sekä n. 3 päivää taaksepäin keitetty kananmuna (musta rinki keltuaisen ympärillä ei todellakaan näytä kovin maukkaalta) olivat melkoinen pettymys, erityisesti salaatin 11 euron hintaan verrattuna, jolla useimmista muista alueen ravintoloista saa lounaalla tasokkaan salaattiannoksen ja enemmänkin.

Tunnelmaltaan paikka on kuitenkin yhä yksi suosikeistani Helsingissä, ehkä pitää vain keskittyä kahvinjuontiin täällä tästä eteenpäin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 18.10.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola AlppiTori

Vegeburgeri oli nappivalinta, annos iso ja maukas. Härän poski punaviinikastikkeella sen sijaan jätti toivomisen varaa. Liha oli mureaa ja hyvää, muusi mys maistuvaa. Kastike sen sijaan ei ollut punaviiniä nähnytkään ja oli lähinnä melko miedon makuista paistinlientä. Lopputuloksena ruoan kolme miedon makuista komponenttia olisivat kaivanneet jotain kontrastia ja kokonaisuus jäi latteiksi. Yksi tarjoilija ei selvästikään kykene hoitamaan koko ravintolan tilauksia, mistä syystä unohduksia ja hitautta oli havaittavissa (esim. ruoan kanssa tilatut viinit saapuvati 10 min pääruokien jälkeen, vasta erikseen pyydettäessä).

Paikan henki oli kuitenkin rento ja iloinen, isollakin seurueella saattoi istua mukavasti iltaa ja keskustella. Taustamusiikin puute oli vain hyvästä, kerrankin kuuli omankin äänensä. Perus huolimattomuus kenties karisee ajan kanssa, yritämme varmasti vielä uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 02.06.2012
Note 2

Restaurant: Lyon

Facediilistä hankittu kolmen ruokalajin yllätysmenu yllätti. Alkukeitoksi tarjottu sitruksinen fenkolikeitto haukimurekkeella oli erittäin maukasta, upea kokemus! Pääruokana maissikanaa kuohuviinikastikkeella, joka oli hyvää, mutta makumaailma olisi kaivannut hieman särmikkyyttä. Jälkiruoaksi tarjottu creme caramel mandariinisorbetilla oli myös kaiken kaikkiaan maukasta, mutta annoksen osat hieman toisiinsa sopimattomia. Itse leivottu leipä oli todella hyvä ja palvelu erittäin ansiokasta! Viinilista olisi voinut laseittain tarjottavien viinien osalta olla kattavampi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 02.06.2012
Note 0

Restaurant: Cafe Bar No 9

Paikan Pollo Limonello -annoksesta kuulemiemme ylistävien arvioiden jälkeen odotukset olivat korkealla.

Valitettavasti jouduimme ruoan suhteen pettymään joka tavalla. Neljän hengen annoksista yksikään ei ollut mieltäylentävä: katkarapuwokissa oli kyllä kiitettävästi katkarapuja, mutta nuudelit olivat ylikypsiä, ruoka oli suolatonta ja makua ei ollut nimeksikään. "Punakoneeksi" nimetyssä wok-annoksessa oli kokilla ilmeisesti lähtenyt mopo keulimaan chilin kanssa: naudanlihan sijaan ruoan joukossa olisi voinut olla vaikka pahvinpaloja, eipä niitä sieltä seasta olisi maistanut tulen korventaessa kurkkua. Ensimmäistä kertaa ruoan tulisuus sai ruokailijan lähes itkemään. Chorizo-juustopasta ei myöskään maistunut ruokailijoille: chorizo muistutti ennemminkin siskonmakkaroita, pasta oli myös näiden annosten kohdalla reilusti ylikypsää ja paksu juustokuorrute peitti kaikki maut alleen. Kunnon suolauksellakaan annoksista ei saanut oikein mitään irti.

Bar 9 on aina ollut mukava ja kohtuuhintainen paikka istua lasilliselle ja tästä eteenpäin keskitymmekin paikan ollessa kyseessä ainoastaan juomapuoleen. Ruokaa ei kiitos meille tämän paikan keittiöstä enää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.03.2012
Note 0

Restaurant: Ravintola blanko

Blankon brunssia ei suotta ole kehuttu koko Suomen parhaaksi. Mahtava tapa viettää sunnuntaipäivää - vatsansa voi täyttää mielettömillä herkuilla ja muuta ruokaa ei loppupäivänä tarvitakaan!

Pieni miinus brunssin hälyisyydestä (pöydät lähekkäin + musiikki himpun verran liian kovalla) sekä pitkistä jonoista, joita löytyy niin ennen brunssia kuin sen aikanakin.

Brunssille palaan kuitenkin kerta toisensa jälkeen, parempaa ei ruoan puolesta ainakaan voi edes toivoa :).

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 17€ Hinzugefügt: 10.01.2012
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites