Sermu

12 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Sunn

Ei erityisen mieleenpainuva kokemus. Munakoiso-mozzarellavuokaa 12,5 eurolla, joka sisälsi aika reilusti perunaa, joka vielä osin raakaa. Tarjoilija olisi voinut informoida perunapainotteisuudesta, kun se ei listasta ilmennyt. Nätti annos kuitenkin.

Yksinkertainen ja laadukas salaattipöytä, erinomaista kurpitsansiemenleipää. Miellyttävä tila.

Aiemmin brunssilla kokeiltu Eggs Florentine (7e) oli laadukas, tosin hollandaisekastike maistui todella vahvasti etikkaiselta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 15.10.2011
Note 1

Restaurant: Soppakeittiö Tapaste

Pitkästä aikaa poikkesin, ja oli kyllä erittäin onnistunut käynti. Bouillabaissea tietysti, annos pöytään salamannopeasti, palvelu asiallista. Sopivan tiivis tunnelma, kauppahallin atmosfääri ja keiton tuoksu heittivät tämän ruokailijan välittömästi Välimeren muistoihin.

Aïoli, täydellisen aromikas liemi, pistou-henkinen öljy, hyvää leipää. Tässä oikeaa ruokaa!

Lohenpalaset olivat sitten ehkä vähän tylsiä ja tyylittömiä. Kylmälaatikosta mukaan kauhottuihin simpukoihin en edes koskenut. Kokonaisuutena aterioinnista jäi silti todella positiivinen maku.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.01.2012
Note 4

Restaurant: Spis

Toimi moitteettomasti, tällaista ravintolaruokailun tulisi olla. Erikoisempia (ja jopa haastavia) viinejä ja muita juomia, ystävällistä ja nopeaa palvelua, kauniita annoksia, pohjoismaista ruokaa.

Tallbergin setti nyt testattu, joku peruskattaus pitää käydä vielä maistamassa. Miljöö oli mielyttävä, vesilasia ei tarvitse täyttää itse, viinilasitkin täyttyivät reilusti. Ei kerrassaan mitään valittamista, päin vaston pelkkää kehuttavaa. Jopa punakampelasta oli onnistuttu saamaan tyylikäs ja maukas annos. Neljän ruokalajin tasapainoinen esitys ja keittiöntervehdykset päälle viidellä kympillä.

Tänne uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 13.09.2012
Note 0

Restaurant: Samrat

Ihan ok intialaista, mutta en kyllä maistanut hintaeroa vaikkapa Mounttiin verrattuna. Reilulla kahdella kympillä kolmen kasvisruoan "erikoisannos" jossa lisäksi raita, naan, riisiä ja salaatti. Pieniä kuppeja - joista kyllä meni nälkä, eipä siinä mitään.

Naistarjoilija erittäin ystävällinen. Plussaa myös siitä, että viinilistalta löytyy intialaista punaisena ja valkoisena - aina kiva kokeilla jotain uutta. Luulen, ettei tule palattua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 17.01.2012
Note 2

Restaurant: Lupolo

Homma erittäin hyvin hanskassa - laatu ja jälki prikuulleeen, ilman tosikkomaisuutta tai pätemistä. Kipot, pääruoka, jälkkärit - kaikki toimi. Hinta/laatu-suhde varmasti kaupungin parhaita.

Pikkumustelakat sekä suolakurkku, hunaja ja smetana jäivät kipoista erityisesti mieleen. Kivoja bissejä, palvelu ystävällistä. Tänne uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 17.01.2012
Note 1

Restaurant: Carelia

Useampi käynti takana ja Careliaan tulee aina palattua. Tallbergin lähtö näkyy ehkä, mutta jälki on silti erinomaista. Tyylikästä, välillä jopa aistikasta ranskalaista (brasserie-henkistä) nautintoa.

Savuankeriasta, piparjuuri-remouladea ja vesikrassia oli herkku ja toimi Chablis'n kanssa. Mersault -suositus kurpitsan seuraan jaksoi hämmästyttää toimivuudellaan. Viinisuositukset muutenkin lähes aina nappiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 17.01.2012
Note 1

Restaurant: La Torrefazione

Chevre-pesto-sämpylä on maistunut jo yllättävän monta kertaa. Kiva syödä juuri valmistettu tuore välipala, eikä vitriinissä tunteja lojunut tekele. Viime kerralla sämpylän koko taisi tosin olla vähän pienentynyt....

Sijainti ja hinta kohdallaan. Jonottamisesta vähän miinusta, varsinkin, jos työt on päätetty hoitaa vain yhden hengen voimin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 12.10.2011
Note 2

Restaurant: Silvoplee

Näin laadukkaasta, herkullisesta, mielettömän monipuolisesta ja proteiinipitoisesta kasvisvalikoimasta maksan ilolla. Toimii joka kerta.

Vaikka hintaa saattaakin tulla enemmän kuin peruspaikoissa, voi lautaselleen halutessaan kasata sellaisen ravintoarvoilotulituksen, että oksat pois. Hinta/laatu-suhde on helposti loistava.

Viime kerrasta jäivät mieleen linssivalikoimat, avokadotahna ja itse hapatettu porkkana.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 15.10.2011
Note 0

Restaurant: Torni

Legendaariselta paikalta olisi odottanut parempaa. Alkuruoka, rapusilakat, ei ollut erityisen onnistunut annos - makumaailma oli sekava. Pääruoan siika oli tunkkaisen makuista. Seurana ollut sieni-linssi-lisäke oli maukas, tosin linssien kypsyydesssä oli paikoitellen toivomisen varaa.

Palvelu hyvää, ja viinisuositukset kohdallaan. Kokonaisuutena aika yhdentekevä vierailu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 12.10.2011
Note -2

Aina erittäin ystävällinen palvelu ja hyvät kasvisvaihtoehdot. Nämä ovat suurin houkutin tänne.

Plussana vielä lounaan hintaan kuuluva herkullinen minttutee ja maukas itse tehty leipä.

Kulttuurikeskuksen lounasravintoloiden (kokemusta Vuotalosta ja Kanneltalosta) tarjonta ei yleensä houkuttele syömään, mutta Cafe Stoa on selvä poikkeus. Jätän suosiolla aina kauppakeskuksen syöttölät ja tulen tänne jos lounas Itiksessä on suunnitteilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.09.2011
Note 0


Bilder


Followers