VH1967
5 BewertungenHyvä ravintolakokemus edellyttää että hinnan, laadun ja määrän suhde on riittävän hyvä.
Abzeichen
Blog link
Bewertungen (5)
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Tyyni on nykyään aivan törkeän kallis paikka. Tietääkseni 9,70 Euron hinta arkisessa lounaspaikassa on selvästi Keski-Uudenmaan korkein. Kallis hinta korostuu erityisesti siinä mielessä koska lämpimiä ruokia on useimmiten tarjolla vain kaksi kappaletta joista toinen on aina keittoa. Ruoka on sinänsä usein ollut ihan hyvää ja salaattipöytä on ainakin hieman keskitasoa parempi, mutta ei näistä ole silti mitään syytä tuollaisia kiskurihintoja maksella. Itselläni on hyvä mahdollisuus käydä Keravan ja Tuusulan edullisemmissa paikoissa joissa myös lämpimiä ruokalajeja on tarjolla enemmän.
Kebab ranskalaisilla 15,50 Euroa! !! Tietenkin odotin saavani tuohon hintaan tavanomaista paremman ja suuremman annoksen, mutta näin ei ollut. Ainakin Keravalta saa tuohon hintaan useastakin paikasta kaksi vähintään saman kokoista annosta, eikä laatukaan ole yhtään huonompi. Eipähän tarvitse käydä toista kertaa.
Ruoka oli arkiseksi lounasruoaksi ihan hyvää kotitekoisen tuntuista kuten on useissa muissakin lounaspaikoissa. Yllättävää oli se ettei 8,90 euron hinnalla saanut syödä kuin yhtä ruokaa, olisin ainakin keiton olettanut kuuluvan tuohon hintaan. Tähän mennessä 33 noutopöytää läpikäyneenä on vain yhden kerran aikaisemmin ollut perushintaan tarjolla vain yhtä ruokaa, joten siinä mielessä on ainakin hieman ylihinnoiteltu. Keravalla on rautatien itäpuolella parikin neljän ruokalajin lounaspöytää alle yhdeksän euron hintaan. Tämän kaltainen paikka voi toimia kannattavasti lähinnä vain hyvän sijaintinsa ansiosta. Rautatien itäpuolella olisi tuskin mitään menestymisen mahdollisuuksia.
Ruoka on ollut ainakin parhaimpina päivinä kiitettävän hyvää. Lihapullatkin ovat itse tehtyjä, tämä on lounaspaikoissa erittäin harvinaista. Salaattipöytä on lähinnä keskitasoa, ihan kelvollinen, mutta löytyy lähialueelta monipuolisempiakin.
Vanhalla Unkalla vuosikausia käyneenä voin todeta että taso on laskenut. Laatu on tullut alaspäin ja hinnat ylöspäin, nykyään laatuun suhteutettuna ylihinnoiteltu. Kokki on varmaankin jossain vaiheessa vaihtunut, maustamisessa olisi parantamisen varaa. Useat ruoat ovat joko mauttomia tai liian suolaisia. Myös salaattipöytä on keskitasoa vaatimattomampi. Parhaimpina päivinä on toki ollut ihan hyvääkin ruokaa, näitä parhaita päiviä on vaan nykyään aika harvoin. Hyvänä puolena voidaan mainita aukioloaika, on auki usein silloinkin kun kaikki muut alueen lounaspaikat ovat kiinni, lähes joka päivä kuuteen asti.