Brunch jetzt erhältlich

Vanha Unkka

Note 2.3 / 5

Bewertungen (23)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kävimme sunnuntaina klo 15 syömässä a la carte listatlta leikkeet. Leikeannokset olivat sopivan kokoiset ja maukkaat.
Yleisilme paikassa oli epäsiisti, lattialla oli salaattia ja leivän palasia. Kassalla sai tovin odottaa että sai palvelua. Pettymys paikkaan josta olin kuullut paljon positiivista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.08.2015
Note 0

Buffetlounas oli huomattavasti normaalia huoltoasemalounasta heikompi. Ruoka oli suolaista, kasvikset ylikypsiä, liharuoissa liikaa yrttejä, kala kuivaa. Mehu oli hyvää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 0

Käytiin syömässä aamiainen ja yhdeksän aikoihin alkoi olla jo aika tyhjän näköistä tiskillä. Kaksi ensimmäistä ottamaani lautasta olivat molemmat likaisia. Leivänpäällisiä oli muutamia enää pari palaa kippojen pohjalla.

Tuoremehu oli ihan lopussa ja se oli lisäksi lämmintä. Omenamehu taas oli hyvää ja ihanan kylmää! Aterimet olivat loppuneet ja niitä sai asiakkaat käydä itse kyselemässä tiskiltä. Munakas oli pahan makuista ja vaaleana leipänä ainoastaan pieniä patongin paloja.

Ihan ok aamupala, mutta en menisi uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 6€ Hinzugefügt: 22.06.2015
Note 0

Paikkana kiva. Perus siisti.Ruoka välttävää.Huonosti valmistettua.Tarjolla oli mautonta valmis pakaste broiskua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.01.2015
Note 0

Lounaslistalla luvattiin maksapihvejä joiden vuoksi valitsimme ko. ruokapaikan, mutta näitä ei ollut lainkaan tarjolla vaan tilalla oli jauhemaksavuoka???. Tämä oli aivan karsean makuista ja sisältäkin aivan vihreää??? Päivän leikettä ym. leikkeitä ei ollut saatavana koska possu oli kuulemma loppu! Emme mene enää toisten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.10.2014
Note 0

Loistavaa kotiruokaa! Ja nimenomaan kotiruokaa. Ruokakriitikoiden on turha paikalle vaivautua, gourmeeta ei ole eikä toivon mukaan tulekaan. Olkoon ne ravintolat ihan erikseen.
Lounaspöydän valikoima on kohtuu laaja ja aina on löytynyt erittäin hyvää ruokaa minunkin kaltaiselle nirsoilijalle. Lihat ovat aina olleet pehmeitä, ei jänteitä tai muuta ylimääräistä. Perunamuussi on ainoa asia, jota en voi kehua. Tosin en ole suuri perunan ystävä muutenkaan.
Viihtyisyydeltään paikka on hyvä. Itse ainakin olen saanut myös hyvää asiakaspalvelua. Hymyyn vastataan hymyllä.
Suosittelen lounaspaikaksi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.09.2014
Note 0

Vanhalla Unkalla vuosikausia käyneenä voin todeta että taso on laskenut. Laatu on tullut alaspäin ja hinnat ylöspäin, nykyään laatuun suhteutettuna ylihinnoiteltu. Kokki on varmaankin jossain vaiheessa vaihtunut, maustamisessa olisi parantamisen varaa. Useat ruoat ovat joko mauttomia tai liian suolaisia. Myös salaattipöytä on keskitasoa vaatimattomampi. Parhaimpina päivinä on toki ollut ihan hyvääkin ruokaa, näitä parhaita päiviä on vaan nykyään aika harvoin. Hyvänä puolena voidaan mainita aukioloaika, on auki usein silloinkin kun kaikki muut alueen lounaspaikat ovat kiinni, lähes joka päivä kuuteen asti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 940€ Hinzugefügt: 13.06.2014
Note 0

kävimme syömässä Unkalla 08042014 ruoantaso oli todella laskenut liekö kokki vaihtunut. Ruoka oli sellaista mössöä, ei kyllä tiennyt mitä söi, kaiken lisäksi aivan mautonta. Sääli paikka oli ennen hyvä. Ei tarvitse enää poiketa. Kaksi Mummelia

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.04.2014
Note 1

Vaatimaton salaatti- ja leipävalikoima. Sitkeää naudanpaistia, mautonta kanaa ilman kastiketta, aika mitäänsanomaton jälkiruoka (suklaapuuro). Siistit vessat, suosittu paikka, lapsiperheet huomioitu hyvin. Häiritsevän kovalla äänellä omia näkemyksiään kertoillut kanta-asiakas viereisessä pöydässä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.03.2014
Note 0

Kotiruokaa hyvällä otteella. LIhapataa perunamuusilla, lisäksi välimerenmureketta. Ruoka oli varsin mainiota konstailematonta kotiruokaa. Moni muukin oli paikalle tiensä löytänyt, sali oli täynnä ja vain irtopaikkoja tarjolla. Palaan lähistöllä liikkuessa toisenkin kerran syömään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.10.2013
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Hämeentie 18 A, 04300 Tuusula - Route
09 2303232
http://www.vanhaunkka.fi

Options