Vesikieli

29 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (26)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nokka

6 ruokalajin helsinki menu, jonka tarjoilu kesti 4 tuntia. Pääruokana tarjoiltu kuha oli erinomainen annos. Kokonaisuus myös hyvä. Ainoa miinus liian pitkästä kestosta ja pienehköistä annoksista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 79€ Hinzugefügt: 27.05.2016
Note 0

Restaurant: Olo Ravintola

5. 5 tuntia kestänyt pisin menu. Tarjolle laitto oli kohdallaan ja raaka-aineet tuoreita. Oli pääosin hyvää, mutta vielä kaukana siitä mitä chez dominique oli aikoinaan. Jotkin kikkailut eivät toimineet täysin. Menun hinta viinien kera 315€/nuppi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 165€ Hinzugefügt: 27.05.2016
Note 0

Restaurant: Pizzataxi Herttoniemi

Kebab ranskalaisilla. Annos maistui kalalle ja aiheutti kovat vatsan väänteet. Kammottavin kokemus pitkään aikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.08.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Uno

Odotukset olivat aika korkealla kun nimikin ristorante uno antaa odottaa oikeaa pizzeriaa. Totuus paljastui kuitenkin jo tiskillä kun näin ne tutut tukusta ostetut pakastetaikina pallerot joista pizzat täällä tehdään. Päälle normaalit einestason täytteet ja näin luodaan sama pizza kuin mitä on jokaisessa perus kivijalkapizzeriassa ympäri kaupunkia. Erona täällä että hinnat on nostettu jopa 12.5eur tasolle kotipizzan kokoisesta pienestä lätystä ja lisäksi lisätienestiä on ajateltu tienattavan maksullisella pöytävedellä. Tämä konsepti ei toimi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.06.2015
Note 0

Restaurant: Thai Asia Take-Away

Tuoreita ja maistuvia aitoja Thai keittiön herkkuja. Otimme Nya Phad Metmamung naudanlihaa, vihanneksia, cashew pähkinöitä - tuoreita ja värikkäitä kasviksia, ohueksi leikattua naudanlihaa herkullisessa miedosti chilillä maustetussa kastikkeessa, joka oli oikeanlaisesti valmistettu kevyt, yrttinen, ei öljyinen. Sitten mukaan tuli myös Phad Kapau Kai kanaa, basilikaa ja sipulia, jossa voimakkaampi tuore chili oli herkullinen. Ruoka valmistetaan selvästi aitoja Thai ruoan perinteitä kunnioittaen ammattitaidolla. Tällaista ruoka on myös parhaissa paikoissa Thaimaassa. Tätä voi oikeasti suositella!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 07.02.2015
Note 0

Restaurant: G.W.Sundmans

Keittiön mainiot tervehdykset olivat erinomaisia - samoin alkupalat ja jälkiruoat. 6 ruokalajin illallisen heikkous oli kuitenkin pääruoissa. Possu ja Härkä olivat itsessään oivallisia, mutta lisukkeina olleet omena, ankanmaksa, tryffeli tekivät annoksista liian raskaat ja erikoiset makumaailmaltaan (tulee vähän mieleen Kämpin vanha härkä / suklaakastike annos). Kokemus oli näin ollen kokonaisuudessaan alle odotuksien.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 90€ Hinzugefügt: 14.03.2014
Note 0

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria

Tacot olivat kaikilla seurueen jäsenillä mauttomia ja taco itsessään muruista ja sitkeää. Jälkiruoka chilisuklaa jäätelö annos oli pieni, mutta sinänsä ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 11.07.2013
Note -1

Restaurant: Katajanokan Kasino

Villan makuista karitsaa pääruoaksi kertonee kaikean tarvittavan. Alkuruoka buffetissa ylisuolaista graaviakalaa, läpikuivaksi uunitettua lämminsavulohta ja paahtopaistia, joka oli pitänyt mennä maustamaan. Sillit ja keitetyt perunat olivat ok, mutta kun muuten ruoan taso oli todella heikko niin ei tarvitse kyllä enää tulla tänne polttamaan satasia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 10.11.2013
Note 0

Restaurant: Amica Salmisaari

Tänne tarvittaisiin töihin ammattitaitoinen kokki. Pyrin välttämään jatkossa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.07.2013
Note 0

Restaurant: Peking

Neljännevuosisadan aikana on tullut käytyä täällä satoja kertoja. Yleisesti ruoan taso on edelleen muutaman vuoden takaisen omistajamuutostenkin jäljiltä aika hyvä vaikka entisajan loisto onkin kadonnut. Muutama miinus on annettava - paistettua kanaa ananaksella maistuu kalalta ja on tunkkainen. Samoin curryn kermaisuus ja syvä maku on annoksista kadonnut (paistakaa curryn maku paremmin esiin). Kuitenkin helppo tulla, palvelu kiinalaisen nopeaa ja hintataso sopiva.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 23.01.2013
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites