eh

16 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (15)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Levant

Kerrassaan mainiot mezet kaikkinensa. Ei ehkä mitään yllättävää, mutta omassa genressään saman tien kaupungin tarjonnan kärkipäähän.

Plussaa siitä, että tunnistivat uusiksi asiakkaiksi ja laittoivat annokseen siksi vähän ekstraa. Menen uudestaankin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.03.2015
Note 2

Restaurant: Just Vege

Leivät paremmat kuin Vegemestassa ja Soi Soissa, mutta valmiskastikkeista ja pakastepihveistä ei viitsisi ihan noita hintoja maksaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 19.04.2014
Note 6

Jätkäsaaren varsin vähäisistä lounaspaikoista tämä on selvästi paras. Mutta kun kasvisvaihtoehtoa ei ole joka päivä, täytyy usein lähteä Ruoholahden puolelle. Silloinkin kun kasvisruokaa on tarjolla, se on joko salaattia tai keittoa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.11.2013
Note 4
Restaurant-Antwort

Myös kasvissyöjille sopivia vaihtoehtoja pyrimme pitämään viikon viidestätoista lounasvaihtoehdosta 2-4. Tällä viikolla (vko 51) niitä on neljä. Yritämme palvella kaikkia asiakkaita mahdollisuuksien mukaan niin hyvin, kuin voimme, mutta rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että kasvisruokaravintola emme ole.


Restaurant: Sakura Ruoka

Ei läheskään kaikkien kehujen veroinen paikka, mutta kasvisvaihtoehtojen runsaudesta paljon plussaa.

Osa uramakeista oli kyllä täytetty aivan miten sattuu ja vähiten suositut makit (kurkku, retikka) olivat selvästi seisseet jo aika pitkään odottelemassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.07.2013
Note 1

Restaurant: Buza

Keskivertoa parempi lounaspaikka. Joka päivä keiton lisäksi buffetissa yksi kiinteä kasvisvaihto, jonka proteiinipitoisuus on jättänyt kyllä hiukan toivomisen varaa. Lisäksi ruuat eivät tahdo pysyä lämpiminä koko tarjollaoloaikaansa, mutta tähän varmaankin löytyy ratkaisu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.01.2014
Note -7

Restaurant: Mikura Sushi

Kasvissetti ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Sunnuntai-iltana ei tamagoa ollut enää, mutta tilalle sai ylimääräisiä inareita, mikä sopi enemmän kuin hyvin. Ainoa pieni miinus tulee niiden koosta, taskut ovat puolikkaita, riisiä sisällä varsin pieni pallero.

Palvelua sai englanniksi ja paikka vaikutti ihan viihtyisältä. Annoksen valmistumista odotellessa olisi toki lukenut mielellään tuoreempia lehtiä kuin heinäkuisia, mutta eipä tuolla niin väliä ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 15.09.2013
Note 1

Restaurant: sushi wa.gocoro

Kasvissetti oli hyvä, palvelu (englanniksi) japanilaisen kohteliasta.

Lounassetelit eivät "vielä" kelvanneet maksuvälineenä, toivottavasti seuraavalla kerralla. Lounasaikaan soisi saavan hiukan halvemmalla ruokaa kuin muulloin.

Paikan päälle en viitsinyt jäädä, jotenkin ruokalalta tuo tila tuntui.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 12.11.2012
Note 2

Restaurant: Hanami

Lista on pitkälti sama kuin Domossa, juomapuolella tosin selvästi suppeampi. Ruoka on aivan yhtä hyvää, miljöö kahvilamaisempi.

Liekö sitten melko syrjäinen sijainti syynä, mutta olimme keskiviikkoillan ainoat asiakkaat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 06.08.2013
Note 0

Restaurant: New Bamboo Center

Kasvisruokavalikoima on kattava, mutta silti tulee aina syötyä joko kung po -fofu tai currytofu kovalla tofulla. Ei petä, jos kohta ei yllätäkään.

Palvelu on välillä "persoonallista".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.05.2013
Note 2

Restaurant: Ravintola Shalimar

Saavuin Jyväskylään junalla nälkäisenä, joten matkakeskuksen yhteydessä oleva ravintola valikoitui lähinnä sijaintinsa ansiosta.

Lista oli ainakin kasvisruokien osalta hyvin tyypillinen, hintatasoltaan hiukan yläkanttiin, etenkin kun naan-leipä ja raita-kastike täytyi tilata erikseen.

Syötäväksi valikoitui Alu Gobi, joka oli ehkä rakenteeltaan hiukan kastikepitoisempi kuin mihin on tottunut, mutta se voi olla kiinni siitäkin, että useammin tulee käytyä nepalilaisissa.

Palvelu oli erinomaisen ystävällistä, mutta kun yksi seurue kiukutteli, osasi tarjoilija olla myös napakka ja hoitaa ensin vuorossa olleet hiljaisemmat asiakkaat ennen tämän äänekkään seurueen pöytää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 20.01.2013
Note 2


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites