loudiou

15 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (15)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kulttuuritalo Kitchen

Hyvin keskinkertainen lounas. Olin syömässä klo 12.30 ja tuntui että lounasaika oli jo loppumassa, vaikka kellon mukaan se olisi jatkunut pitkäänkin. Pääruoat olivat pitkään lämpölaatikossa olleen oloisia ja kuivia. Salaattipöytä oli asiallinen. Alkukeitto peruslaatua. Kaiken kaikkiaan minulla oli paremmat muistot tästä paikasta muutaman vuoden takaa, nyt oli vähän laatikoista tarjottavan catering-palvelun tasoa. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 17.10.2017
Note 0

Restaurant: Gate1

Lounaan taso on laskenut vuoden aikana. Ruoka on lähes einestasoa, mutta hienon ympäristön takia täällä kannattaa kerran käydä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.07.2017
Note 0

Restaurant: Kaski bistro & baari

Hyvätasoinen lähiökappakka on haastava toteuttaa. Kaski on onnistunut pitämään korkeaa profiilia.

Valitettavasti ruoka on keskinkertaista burgeria.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.06.2017
Note 0

Restaurant: Salve

Silakat edelleen hyviä.

Ensikäynti uudessa Salvessa oli miellyttävä kokemus. Mukava palvelu, ruoka oli hyvää ja myös seurueen vegaani sai ruokaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 14.06.2017
Note 1

Restaurant: BLINIt

Blinejä venäläisittäin. Jännä juttu että samalla sanalla on kaksi eri merkitystä naapurimaissa. Venäläiset blinit ovat crepesejä, eli ohuita lättyjä. Olen syönyt parempia Venäjällä, mutta myös huonompia. Aitoja nämä joka tapauksessa ovat.

Henkilökunnan palvelutasosta voi kohteliaasti sanoa että tällä tavoin myös Venäjällä kohdellaan samantasoisten paikkojen asiakkaita. Ruoka ja erityisesti keitot eivät jätä moittimisen varaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.10.2014
Note 5

Restaurant: Peking

Hyvä paikka perinteiseen kiinalaistyyliseeen suuren seurueen syömiseen. Olemme syöneet täällä useita perheillallisia ja siihen tämä paikka soveltuu hyvin. Monet ruokalajit ovat aika vähän maustettuja, mutta niitä saa myös tiukempina versioina jos pyytää. Henkilökunta ystävällistä erityisesti lapsiperheille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 12.10.2015
Note 0

Restaurant: Peking

Àla carte -listalla on paljon hyviä annoksia. Ruoka-annokset huolella valmistettuja, eivät mitään tavallista kiinamössöä. Tarjoilu ystävällistä ja asiantuntevaa. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 22.06.2011
Note -1

Restaurant: Kolmon3n

Kalliossa on vaikea pitää ravintolaa. Täytyy yhdistää sekä lounaalla syöminen että iltaruokailu. Kolmonen onnistuu siinä hyvin. Entisenä Heipan Herkkulounaan vakioasiakkaana astelin ensin varovaisesti tähän paikkaan, mutta ajan oloon on tullut vahva luottamus siihen, että lounas on näiden nurkkien parasta antia.

Ilta on eri juttu ja painitaan eri sarjassa, mutta paikan hyvä henki säilyi samana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 24.10.2014
Note 2

Restaurant: Souvlaki

Hyvin keskivertoa grillikioskitasoa edustava ravintola. Kreikkalaisuus tuntui mausteissa, mutta valitettavasti sekä liha että leipä oli normaalia teollista mössöä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 24.11.2014
Note 0

Siisti ja vähän steriili lounasruokala design-talossa. Salaattipöytä mitäänsanomaton. Ruoka kunnollista peruslounasta. Kasvisvaihtoehto on usein se paremman makuinen. Miinusta tulee siitä että kahdella viime käynnilläni kahvi on ollut loppu kesken lounasajan ja sitä on joutunut odottamaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.03.2014
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites