paawo

76 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (74)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ristorante Vaelsa

Herkkullista pastaa! Pasta-annokseen sisältyi leipä (+levite) ja huippu hyvää mozzarella-juustoa. Palvelu oli hyvää ja ravintola sisustukseltaan tyylikäs.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.04.2013
Note 1

Restaurant: Korea House

Helsingin korealainen. Kun kaupungissa ei ole juuri tarjontaa korealaisesta ruuasta niin tämäkin kelpaa paremman puutteessa. Kyllä kalpenee maailmalta löytyville ravintoloille, erityisen pettynyt olin lisäkkeiden määrään ja laatuun. Hyvää ruokaa jokatapauksessa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 14.05.2014
Note 4

Restaurant: Vapiano

Hyvää massatuotanto italialaista! Ruoka on yllättänyt positiivisesti joka kerta huomioiden paikan profiilin. Ruuat tulevat nopeasti, paikka on riittävän viihtyisä, aukioloajat/sijainti plussa ja ruoka on kohtuullisesti hinnoiteltu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.05.2012
Note 4

Restaurant: Kilim

Edelleen parhaita turkkilaisia buffet-ravintoloita. Olen käynyt ensimmäisen kerran käynyt ravintolassa pari vuotta sitten enkä huomannut mitään aikaisemmissa arvosteluissa mainittua tason laskua. Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista sekä salaattipainotteista. Kasvissyöjälle tarjottiin erikseen falafel-pyöryköitä lämpimänä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.05.2014
Note 1

Restaurant: Café Veganissimo

Vegaanibrunssi. Hyvillä mielin olen joka kerta paikasta. Ruoka ei ole aivan yhtä ylenpalttisesti tarjolla kuin monessa muussa brunssissa, mutta ruoka on aina ollut hyvää ja vatsa on tullut täyteen.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 15€ Hinzugefügt: 14.05.2014
Note 0

Restaurant: Happy Dragon

Peruskiinalainen. En lähde paikka haukkumaan koska kaiken kaikkiaan oli ihan ok, mutta mielummin menen samalla rahalla parempaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 14.05.2014
Note 0

Restaurant: Chinese Panda Garden

Unohtumaton kokemus aasialaisen ruuan parissa. Söimme kolmea erillaista kasvisruokaa sekä kiinalaisia että thaimaalaisia curryjä. Alusta asti palvelu oil välitöntä ja ystävällistä. Tyypillisen yliystävälliseen palveluu ei kuitenkaan sorruttu. Ruuat oli kuitenkin paras osa kokemusta. Raaka-aineet olivat erinomaisia ja mausteita ei oltu säästelty. Premium kiinalaisfiilis.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 08.07.2013
Note 2

Restaurant: Chantico

Yllättäviä ja uusia makuelämyksiä. Kivan karu, mutta samalla kodikas kahvila-miljöö. Lautaselle tuli pienehkö annos, mutta joka oli täynnä uusia ja mielenkiintoisia makuja. Hyvää vaihtelua tex-mexille!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.09.2013
Note 0

Restaurant: Satkar

Keskinkertainen nepalilainen. Ravintola on perusvarma ratkaisu vaikka ei mitenkään erityisesti säväytä. Olen kuitenkin ollut ruuan laatun ollut tyytyväinen niinä muutamana kertana joina olen käynyt. Ravintola on viihtyisä. Lounaan sisältämä salaattipöytä on suppea ja heikkotasoinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 23.07.2011
Note 1

Restaurant: Donghai

Lähiö-kiinalainen. Ravintolassa perusteet kunnossa ruoka hyvää, annoskoko ok ja ruoka tulee nopeasti pöytään. Pitsa & kiinalainen kombo on uniikki.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 29.09.2013
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites