rana2009

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Madal

Huippulounaspaikka! Kerrankin saa nepalilaista ruokaa buffet-muodossa, edulliseen lounashintaan. Aina kasvisvaihtoehtoja, ja aina ystävällinen palvelu. Alueen paikoista ihan ehdoton ykkönen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.07.2009
Note 2

Restaurant: Ateljé Finne

Yksi parhaista illallisistä vähän aikaan Helsingin ravintolatarjonnassa. Kanttarelliraviolit olivat aivan ihania, kalamureke pääruokana maukasta (ihana sitruunainen maku ja sipulit murekkeen päällä) jälkiruokana mascarponejäätelö mansikoilla puolestaa klassisen hyvä. Palvelu oli ripeeä ja ystävällistä, muttei kuitenkaan liian "yrittävää" eikä liioiteltua. Viinilasit täytettiin ennen kuin ehdittiin pyytää ja vettä ja leipää tuotiin sitä mukaa kun ne väheni. Suosittelen todella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 28.07.2009
Note 1

Restaurant: Lemon Grass

Tämä on suosikkilounaspaikkani ollut jo kuukausia. Todella hyvää ruokaa kodikkaassa ympäristössä. Tulinen ruoka on oikeasti tulista. Jälkiruuaksi tarjoiltavat hedelmät ovat mukava lisä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.07.2009
Note 0

Kävimme neljän hengen porukalla pizzalla iltaseitsemältä keskellä viikkoa. Pizzat olivat hyviä ja samoin myös alkupalat, mutta jestas sentään kun palvelu kesti ja kesti ja kesti... Tarjoilijat kyllä juoksivat hikihatussa, mutta heitä oli varmastikin vain liian vähän...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.07.2009
Note 1

Restaurant: Saffron Cuisine

Kävimme kolmen hengen porukalla syömässä Saffronissa. Paikalla oli vain yksi toinen pöytäseurue. Upea interiööri, ja palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli myös hyvää, mutta hinnat oli aika yläkanttiin (vihannescurry 14,80 e, mutta leivän ja raitan joutuis ostamaan erikseen - hintaa siis 20e per annos) ja palvelu oli hidasta... odottelua oli sen verran, että se vähän veti tunnelmaa alas - mitään pikkusuolaistakaan ei tuotu pöytään odotuksen ajaksi....

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.07.2009
Note 1


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites