rubbus

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Saba

Pizza 4,99€ ja soodavesi 0,50€. Käytetty kana on tandooria ja maku hyvä hintaisekseen. Olutkin alle kolme euroa :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 15.09.2013
Note 0

Restaurant: Sole

Menin paikalle ison leikkeen toivossa, ja sellaisen todellakin sain. Metsästäjänleiki 8,50€ valkosipuliperunoilla oli puolet lautasesta, yllätyksenä tuli myös ok salaattia. Viereisessä pöydässä nuokku läheisen baarin asiakas joka ystävällisesti heräteltiin ulos lähtemiseksi. Kannattaa nälkäisenä kokeilla!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.01.2012
Note 0

Restaurant: Unioninkadun grilli

Mahdollisesti maailman huonoin snägäri. Listalla vain muutama artikkeli, silti pyydettyä ei löytynyt, ja korvaavana "jättilihis" jossa jättimäistä oli lähinnä ketsupin määrä. Hyvällä tuurilla leivän sisältä saattoi paikantaa myös yksinäisen nakin sekä jokusen pikkuruisen sipulirenkaan. Tunnelman kruunaavat vaihtelevalla desibelitasolla (siis joko normaalilla voimakkuudella tai sitten ihan vitun lujaa) soivat karvanopallisten autojen parhaat rallit.

"Grillin" keittiövälineinä toimivat kaksi mikroa ja ruokajuomat ovat suoraan Lidlistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 22.03.2009
Note 2

Ravintola oli pettymys.
Kävin täällä kun olin lukenut muista Namaskaareista hyviä arvosteluita. Petyin pahasti jo tilatessa. Tilasin päivän Namaskaar specialin, mutta sain sen sijaan tandoorikanaa. Kysyessäni henkilökunnalta asiasta, minulle tuotiin purkillinen raitakastiketta. Söin saamani saamani annoksen, sillä olin kiireessä, eikä siinä ollut valittamista.
Toisin kävi lisukkeiden kanssa. Ostin lisäksi Naan-leipää ja mangolassin, jotka maksoivat 3e. Naan-leipä oli kuin kumia, jota ei meinannut saada revittyä paloiksi. Lassikin oli ilmeisesti jo hetken muhinut jääkaapissa, sillä sekään ei enää hirveän tuorealta maistunut.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 20.05.2009
Note 0


Followers