vallaton

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Zorbas, Alppila

Mielenkiintoinen tuttavuus Kalliossa. Ruuan laatu on mahtavaa ja siitä maksaakin mielellään enemmän. Ruoka on tuoretta ja selvästi hyvistä raaka-aineista valmistettua. Samoilla hinnoilla ei saa keskustassa tai edes sen tuntumasta yhtä hyvätasoista ruokaa millään. Palvelu on ajoittain hyvin rauhallista (hidasta), mutta se sopii myös paikan tunnelmaan. Paikka ei kuitenkaan käy kiireisille. Illan viettoon ja pitkän kaavan ruokailuun se on loistava! Henkilökunta oli myös todella mukavaa. Tarjoilija kertoi jokaisen tilaamamme ruoka-annoksen nimen myös kreikaksi ja suositteli asiantuntevasti viinejä ruuan kanssa. Huomasimme myös miten tarkasti kaikki aterimet ja lasit oli puhdistettu ja - kiillotettu!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 14.11.2011
Note 4

Restaurant: Tang Dynasty Kamppi

Ruoka ei ollut pahaa, muttei myöskään mainittavan hyvää. Otin lounasbuffetin, joka oli peruskamaa - hyvin yllätyksetöntä.

Olin vaikuttunut paikan sisustuksesta noin muuten. Upeat suuret pyöreät pöydät. Paikalla olisi mahdollisuuksia paremmankin profiilin ravintolaksi, jos ruuan tasoa nostettaisiin. Voin kuvitella, että etenkin iltaisin paikka on mukavan tunnelmallinen. Myös tilaa pöytien ympärillä on mukavasti, eikä paikassa tarvitse pujotella.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 10.11.2011
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites