Closed now

Sushilounge

Note 4.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kokemus oli huono vaikka sushi sinälläään oli ihan ok. Pienessä ravintolassa soi musiikki ihan liian lujalla. Olisin jotenkin odottanut tyylikkäältä paikalta harkittua ja neutraalia taustamusiikkia. Sitä se ei ollut, vaan jotain äänekästä poppirenkutusta lähinnä henkilökunnan viihdytykseksi. Olin pitkään ainoa asiakas ja pyysin laittamaan pienemmälle. Pienensivät aavistuksen verran ja vain hetkeksi.

Ja ei rauhassa edes saanut syödä kun tarjoilija tuli kesken kaiken viemään ruokaani pois. Miso-keitto oli puolillaan ja salaattiakin jäljellä kun hän niitä oli jo viemässä. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 24.04.2017
Note 0

Täydellisen tuoreet suussasulavat ja kiinteäriisiset sushit, kala ja kasvikset on leikattu kauniisti ja huomaa kyllä kokin olevan japanilainen.

Olen ottanut Ocean Combon tai Island Combon (sopivat hyvin kahdelle kun jälkimmäiseen lisää joitakin yksittäisiä paloja listalta) mukaan muutaman kerran ja laatu on ollut aina todella korkea, kaikki annokset valmistetaan tilauksesta eikä jääkaappisushien saamista tarvitse pelätä. Myös paikka on viihtyisä ja palvelu aina erittäin ystävällistä! Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.11.2016
Note 0

Erittäin maukasta ja tuoretta sushia, erinomaista palvelua ja miellyttävä paikka. Etenkin Bora Bora Bacon (pekoni, parsa, majoneesi, teriyaki) vei kielen mennessään. Helsingin sushipaikkoja on tullut jo kierrettyä, joten mielessä pyörii, että mahtaako Suomesta löytyä toista näin hyvää sushiravintolaa? Parasta ruokaa Vantaalla!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 08.08.2016
Note -1

Olen käynyt Sushiloungessa lounaalla nyt muutaman kerran. Palvelu on ollut aina nopeaa ja ystävällistä. Lounaaksi 10 palan annos on ainakin keskikokoiselle naisihmiselle oikein sopiva ja vähintäänkin hintansa arvoinen.

Sushi on taidokkaasti maustettu. Tänään minun oli todellakin keskeytettävä keskustelu kaverini kanssa hetkeksi: ruoka oli niin ylimaallisen hyvää, että oli pakko pitää hiljainen hetki.

Ainoa huoleni on se, että ainakin lounasaikaan Sushiloungessa on pienestä koostaan huolimatta ollut hyvin väljää. Ravintola tuskin pysyy pystyssä, ellei useampi asiakas löydä sinne. Tämän paikan häviäminen Tikkurilasta olisi todella sääli! Nyt kun tiedän, miltä sushi voi parhaimmillaan maistua, ei tiskissä seisoneeseen bulkkisushiin ole enää paluuta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 04.05.2016
Note -1

Todella hyvät, tuoreet ja pehmeät maut! Suosittelen kokeilemaan lounaan kattavinta vaihtoehtoa (16e), joka piti sisällään miso-keiton, päivän lisäkkeen, pienen salaatin ja 10 sushia. Kaikki oli erinomaista. Esteettisesti ja muutenkin miellyttävä ja rauhallinen ympäristö ja hyvä palvelu. Hehkutuksensa veroinen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 16€ Hinzugefügt: 15.03.2016
Note 0

Aivan ihana pieni, rauhallinen ravintola heti aseman kupeessa. Tuoreet raaka-aineet oli viedä kielen mukanaan :D
Ehdottomasti uudestaan mennään!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 11.03.2016
Note -1

Olipa aivan mahtava sushiravintola! Todella maittavaa sushia ja mukavana erikoisuutena havaijilaiset oluet. Maistui!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 09.03.2016
Note -1

Ihana tunnelma, todella loistava palvelu ja ilmapiiri. Mikä parasta, ruoka oli parasta sushia mitä olen koskaan syönyt! Raaka-aineet tuoreita, annokset herkullisia. Voin suositella lämpimästi+++

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.03.2016
Note -1

Sushi -fanina sain vinkin ystävältäni kyseisestä paikasta. Täytyy sanoa, että vinkki osui kohdilleen :) Sushin laatu oli erinomaista, isona plussana positiivinen palvelu ja hieno lajitelma oluita, koska mikäs sen parempi kyytipoika sushille kuin kylmä olut. Kerrankin sushia, joka maistuu sille mille sen kuuluukin maistua! Tänne palaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.03.2016
Note -1

Tunnelmallinen paikka, jossa viihtyy. Loistava ruoka ja palvelu. Suositellaan lämpimästi, jos haluaa hyvää ruokaa ja palvelua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 09.03.2016
Note -1

Community

Bilder

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Ratakuja 1, 01300 Vantaa - Route
0442364999
http://sushilounge.fi

Options