Unbekannt

Wok Food

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (3)

Meidän kantis kiinalainen, edulliset annokset ja täydelliset friteetarut katkikset ja kanat! Enemmän noutopaikka, mutta löytyy pari pöytääkin..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 22.11.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ostarin kulma.
Kuuden ja puolen euron viikonloppuateriaa kohtaan ei kuulu asettaa minkäänlaisia odotuksia. Lähes kioskimeiningillä skulaava ostariravintola vaikuttaa ihan sympaattiselta, jopa potentiaaliselta yllättäjältä. Tila on todella pieni, mutta jotenkin kodikas jossain omassa omituisessa maailmassaan.

Pariskunta tiskin takana on kiinalainen, listalla lähinnä kotimaiseen makuun tuttuja currykanoja ja sitä rataa. Itse nappaan tofua kung po.

Annoksen hinta todella 6,50€ ja puolen euron vedet päälle. Odotan yllätyksiä. Vieruskaverit nauttivat lihallisia iloja, nälkä kuulemma lähtee. Oma tofuannokseni on laimean näköinen ja makuinen esitys. Siltikin jokaisen pennin arvoinen, etenkin kun chilipurkilla käy noin kymmeneen kertaan. Annoksen koko on jopa yllättävän suuri, jopa paikanpäällä nautittuna.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 16.01.2015
Note 0

Maistoin Kungpo kanaa cashew-pähkinöillä ja ruoka oli taivaallisen hyvää. Tulisuutta juuri sopivasti ettei ruoan oma maku peittynyt, annos reilun kokoinen ja ravintola oli siisti vaikkakin pieni. Olen syönyt kiinalaista ruokaa ympäri Suomea ja ulkomailla ja Wok Food kiilaa ehdottomasti jo yhden ruokalajin kokemuksella listani kärkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 19.06.2014
Note 0

Community

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Peltolantie 2, Vantaa - Route

Options