Closed now

Pedrina's TexMex Restaurant

Note 4.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (10)

Yksi parhaista ruoka paikoista , ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 25.08.2018
Note 1
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Nopea palvelu, vaikka paikka oli aika täynnä. Paistettu kananrinta vaalealla kermakastikkeella ja possupihvi sienikastikkeella olivat maukkaita. Aion käydä jatkossakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 12.03.2017
Note 0

Molemmilla viime kerroilla ruoka kylmää eikä tilatun mukaista. Lisäksi tarjoilijat poukkolivat annosten kanssa kyselemässä asiakkailta onko tämä teidän annos. Odotella sai tunnin, pastilliaski hyvitykseksi. Kierrän jatkossa Ylivieskan Pedrinasin kaukaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 30.12.2015
Note 0

Mukava paikka ja ihan hyvä ruoka:) sisustus hauska! Vanhempi tarjoilija kyllästynyt ja töykeä mutta tumma nuorempi tarjoilija mukava ja pelasti tilanteen. Salaattipöytä plussaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 28.05.2014
Note 0

Maukasta ruokaa ja hauskan persoonallisesti sisustettu ravintola. Olen syönyt usein Pedrina`sissa ja tänne on päästävä aina kun suunta käy Ylivieskaan. Annokset aina hyviä, tasalaatuisia (ei koskaan ollut kylmää ja aina ollut sitä mitä tilattu) ja palvelu myös ollut ihan ystävällistä. Kyllä on hinta/laatusuhde kohdallaan. Olen testannut useita eri annoksia ja en voi kuin kehua, todella hyvä texmex ravintola. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.11.2013
Note 0

Tilasin kasviksilla täytetyt paprikat juustolla kuorrutettuna. Pakastekasvikset oli kylmiä, paprikat myös ja raakoja. Syömättä jäi. alkupalat mozarellatikut maistui, samoin alkusalaatti. En käy enää, pari kertaa riitti. Kokki vois kypsentää edes ruoan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.01.2013
Note 0

Käytiin eilen syömässä samalla kun kävimme Keskisellä. Tilasin vakio tilauksen ihan selvästi, mutta lautasen saatuani eteeni yllätyin suuresti minkä näköistä sotkua lautasellani oli. Maku mukaan lukien. Tarjoilijalta tarkistin tilaukseni ja selvisi, että hän oli pongannut perunat väärin aurajuustoperunoiksi, joita en missään nimessä voi sietää. Lupasi uuden annoksen tai lisämaksu pois (3,60) joten broilerista ja kahdesta meloniviipaleesta olisin maksanut 14,60. Tietysti valitsin hyvityksenä uuden annoksen jonka voin syödä kotona. Kotiin tultuani ajattelin alkaa syömään. Rasian avattuani siellä oli vain valkosipuliperunat. Missä oli luvattu uusi annos tarjoilijan tehtyä tilauksestani fiaskon??? Hinta oli yli 18,00€ ja sain väärin pongatun annoksen ja korvaukseksi mukaan rasiaan valkosipuliperunoita. Kokkolassa osataan sentään tehdä hyviä annoksia ja siellä saa oikeanmukaisen korvauksen, jos henkilökunta töppää annoksissa. Siihen hintaan mihin on annokset nyt nostettu tämän tasoisessa ruokapaikassa, pitäisi olla varaa hyvittää tehty virhe kunnolla, että asiakassuhde säilyisi. Ei hyvää mainosta eteenpäin. PS.olisiko vahemman tarjoilijan aika päivittää asiakaspalvelun tiedot?? Hymy ja ystävällisyys ei maksa mitään.
-asiakaspalvelussa itsekin-

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.06.2012
Note 0

Hyvää ruokaa ja palvelua mutta tilat ovat ikävät ihan kuin istuisit akvaariossa. .

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 07.02.2012
Note 0

Paikkana Pedrinas on jopa yllättävän rauhallinen ja suojassa ostoskeskuksen hälyltä. Väliseinät puolestaan tuovat pöytiin mukavasti yksityisyyttä. Palvelusta plus-miinus nolla: vanhemmalta tarjoilijalta ystävällistä palvelua, nuoremmalla oli ilmeisesti jo sunnuntai-iltapäivällä kiire kotiin.

Mitään gourmet-elämyksiä täältä ei kannata odotella, mutta isoista annoksista riittää kyllä mätettävää. Kympin lohisalaatissa ei sinänsä ollut mitään erikoisen hyvää, mutta eipä suoranaista vikaakaan, ja annoskoon pienuutta ei ainakaan tarvinnut valitella. Kastikkeissa voisi olla vähän enemmänkin potkua.

Jos kauppareissulla tai ajomatkan varrella haluaa tankata itsensä täyteen vähän viihtyisämmässä ympäristössä, niin siihen tämä paikka kyllä sopii.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.07.2011
Note 2

Lounasaikana kympillä pihvi tai broileri, kastike ja perunat (oma valinta). Annos sopiva ja eväs ihan jees. Listalta valitut eväät yleensä hyviä ja annokset sopivia. Ravintola kohtalaisen viihtyisä. Hinnat ehkä hieman yläkanttiin, mutta vaihtelusta voi maksaakin tuo verran silloin tällöin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.04.2011
Note 1

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska - Route

Options