Unknown

Pirjon Burger

Rating 2.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

hyvä ravintola 6/5 t lekax

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 7867€ Added: 01.11.2014
Rating: 0

Makkaraperunat ihan ok, suolaa joskus aika runsaasti ja ranskalaiset joko raakoja tai karrelle palaneita. Annos on välillä sekava, salaatti ja sipuli on valillä laitetty ranskalaisten alle, jolloin ne joutuu kaivamaan kaiken alta. Tämäkin on työntekijästä riippuvaista. Chilihampurilainen on erittäin hyvää, suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 08.09.2014
Rating: 0

Hampurilaiset kohtalaisen syötäviä. Taksari annoksessa makkaranpalat poltettu karrelle. Yötuussa makkaranpala todella karmean näköinen, joten jäi syömättä. Saattoi olla useamman kerran lämmitetty tai vanhaa makkaraa. Palvelu todella ala-arvoista...huudetaan ihmisille kuin jolleikkin eläimille.En suosittele.Koskaan en ole saanut missään yhtä huonoa palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2014
Rating: 0

Pekonit kivikovia, ei pystynyt syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.06.2013
Rating: 0

Mooooonta kertaa joutunut pettymään. Jos ei eräs työntekijä flirttaile puolisolleni liiankin tyrkkynä ja avoimena niin sitten hän tai joku muu pilaa ruuan. Aurajuustoa laitetaan annokseen niin ettei siinä enää mikään muu maistu tai ranskalaisiin laittaan niin paljon suolaa ettei niitä kukaan voi syödä. Tai sitten on ranskalaiset raakoja ja joka ikinen kerta on puuttunut joku mauste ruuasta mistä kuitenkin on maksettu. Tai sitten niitä on ihan liikaa. En taida enää käydä pirrellä kun ei sieltä ikinä saa haluamaansa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.05.2013
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tori, 44100 äänekoski - Route