Kitchen is open

ABC Alavus

Rating 2.5 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tavanomaisesta ABC-tasosta oltiin kaukana, parempaan suuntaan. Paikalliset annokset todella hyvin tehty ja maittavia. Reissun päällä oltaessa arvostimme myös hyvää ja ripeää palvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 04.10.2015
Rating: 0

Kahvi ja alarvoinen sämpylä.
Sämpylän täytteenä pieni salaatinlehti lisäksi pari todella ohutta tomaatinsiivua, lopputuloksen kruunasi ohut voileipäkinkun siivun puolikas. Margariiniveitsikin oli hitusen hilppassut.
Mistähän vielä vois säästää kinkkusämpylässä???
Eipä tarvi enää poiketa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 20.07.2014
Rating: 0

Takuuvarma ABC.
Sanovat ulkomaalaiset mitä hyvänsä, ABC-asemissa tiivistyy suomalaisuuden ydin. Tasavarmaa ja -paksua, ei yllätyksiä. Alavudella ystävällinen palvelu ja siistit tilat. Mikään muu ei jäänyt mieleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.07.2014
Rating: 0

Buffet pöydästä maha täyteen. Pysähdyttiin matkan varrella helppoon ja varmaan ABC:hen. Pitkät aukioloajat ja tilavat wc tilat plussaa. Ruoka buffet noutopöydästä tälläkin kertaa ihan hyvää. Mielestäni buffet ruuat ABC:llä on monesti parempia kuin listalta tilatut a la carte annokset. Tällä kertaa buffetissa oli possua ja lohta. Tietenkin myös kaikki salaatit, leivät, perunamuusia ja paistin perunoita. jälkkäriksi teet ja kahvit. Palvelu iloisen rentoa ja siistit tilavat tilat.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 04.06.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options