Kitchen is open

Hummus House

Palestinian kitchen
Rating 5 / 5

We are a cosy restaurant in the heart of Soukka in Espoo. Our speciality is Palestinian style food. In addition to our menu we serve "home cooked" mediterranian lunch on the weekdays from Monday to Friday. Our speciality is different styles of hummus, guaranteed fresh / crispy falafel and shawarma from different types of meat. Our costumers are guaranteed to enjoy a tasteful experience in our restaurant.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Accessible
Special diets

Reviews (6)

Mahtava hinta-laatusuhde, todellinen hidden gem. Lounasta viikolla, lauantaisin brunssi, joka viimeksi maksoi vain 10 euroa! Olemme myös tilanneet kotiin juhlia varten, ja vieraat tykkäsivät todella paljon.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.06.2019
Rating: 0

Harmi kun vain lomalla kerkeää Hummus Houseen lounaalle. Monipuolinen herkullinen lounas lihaa, broileria ja kasviksia ja tietty hummusta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.09.2018
Rating: 0
Restaurant's response

Hei! Kiitoksia hyvästä palautteesta! Nykyään meillä on tarjolla myös falafel- buffa lauantaisin klo 12-17. Terveisin, Hummus Housen henkilökunta

Soukan ja ehkä koko Espoonlahden alueen paras ruokapaikka. Tuoretta, maistuvaa ja kotitekoisen makuista ruokaa. Erityisesti falafelejä kannattaa tulla syömään, koska parempia ei yksinkertaisesti ole olemassakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.09.2018
Rating: 0

Todella lämmin ja hyvä asiakaspalvelu ja vielä parempaa ruokaa! Ruoka oli todella laadukasta ja monipuolista. Salaatti oli tosi herkullista ja valikoima oli myös todella monipuolinen. Ruuat 5/5 salaatit 5/5
Nähdään uudestaan hyvän ruuan parissa!
Facebookissa jatkakaa ruokakuvien jakamista näyttää todella herkulliselta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.09.2018
Rating: 0

Täällä tulee käytyä ainakin kerran viikossa lounaalla. Pieni mutta lämminhenkinen paikka. Lounas on monipuolinen ja edullinen. Koskaan en ole pettynyt. Omistajat ystävällisiä. Ruokaa saa myös mukaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.09.2018
Rating: 0

Hyvää ruokaa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.09.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo - Route
+358451034987

Options