Serving lunch

Metropol

Rating 1 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Masokistien Mekka. "Butter Chicken" oli viehkeän tomaattikeiton mauttomuutta ilman oikean voikanan rikkaan makuista soossia. Ruoka loppui juuri nenän edestä ja henkilökuntaa ei juurikaan kiinnostanut tavaran lisääminen. Lisäkesalaatin tomaatti oli sopivan hapanta liuottamaan kitalaesta ylimääräiset kerrokset ja saamaan mukavan veren maun suuhun. Lounaan kohokohta, piimä, oli huikea makuelämys ruokaan verrattuna.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Paikka, jossa on paljon kävijöitä päivittäin, kiitos läheisten yritysten. Asiakaskuntaa siis olisi, mutta silti mennään sieltä missä aita on matalin. Lounaslinjan tavarat on kaikki pakasteesta lämmitettyjä, salaatit suoraan pussista ja palvelukin kuten ennen vanhaan neuvostoliitossa. Samalla hinnalla saa Helsingin keskustassakin parempaa, miten tällaista pskaa voidaan tarjota? Ja talvella siellä on niin kylmä, että suosittelen pitämään takin päällä koko kidutuksen ajan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.08.2014
Rating: 0

Metropol on mainio lounasravintola. Liha/kalaruokien raaka-aineet ovat lähes poikkeuksetta ensiluokkaisia, eikä niissä ole pihistelty. Ruokavaihdoehdot eivät todellakaan ole einestyyppisiä vaan pikemminkin ehtaa modernia kotiruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.07.2013
Rating: 1

Ruoka saattaa usein näyttää päällepäin kelvolliselta, mutta mausta huomaa, että kaikki kastikkeet ovat valmiskastikkeita ja raaka-aineet huonoja ja halvimpia mahdollisia. Usein lounaaksi tarjotaan lämmitettyjä eineksiä. Henkilökunnan ei siis tarvitse kuin laittaa ruoka esille, mutta silti linjastossa on joka ikinen kerta jotain puuttuvaa tai ruoka loppu. Asiakaspalvelu on myöskin hidasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.04.2013
Rating: -1

Lihapullia joka päivä viikosta toiseen, onneksi sentään kastike muuttuu. Koitetaanko tästä tehdä jotain kulttipaikkaa?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.11.2011
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.11.2010
Rating: 0

Location

Tekniikantie 14, 02150 Espoo - Route
029 193 8808
http://www.metropol.fi/