Kitchen is open

Pizzataxi Tapiola

Rating 1 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palaute Tapiolaan: Tilasin netti 2 x iskender ja Jaffa himaan. 25 min tilauksesta vastaanotan: Annosten salaatti 90% jäävuorisalaattia seassa tomaattiviipale. Ei vaikkapa punasipulia, kurkkua ja pepperonia ollenkaan. Liha-leipä-kastike annoskooltaan luokkaa 300g. Juomana Pepsi. pyyntöni haarukka-servetti toteutui haarukka-veitsi ilman servettiä. Näinollen ei kiinnosta jatkossa muakaan, ajattelin muita asiakkaita varten kertoa tason niin ei tulisi pettymyksiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.12.2015
Rating: -1

Pizza on kyllä tosi maukas, MUTTA NAURETTAVAN PIENI. Darrassa tässä tilailtii, ja voi hyvänen aika. Ei kyllä tilata uudestaan, samalal hinnalla 2x isommat pitsat muualta :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.10.2013
Rating: 0

Tilattii pizza kotiinkuljetuksella. Asun 5 min päässä liikkestä. Pizza tuli 1t 10min päästä ja kylmänä. Pizza oli muutenkin aivan naurettavan näköinen kokoinen ja makuinen. Tämä on surkein pizzataxi mitä olen ikinä käyttänyt. Enkä käytä muuten enää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.06.2013
Rating: 0

Tilasimme aivan jäätävään kapulaan pizzat vappupäivänä. Soitin heille puhelimitse ja siellä oli ystävällisen kuuloinen ihminen puhelimessa. Tilaus sujui vaivatta ja ihmetyksekseni kysyivät pelkästään osoitteen, ei puh. nroa, vissiin luottavat asiakkaisiin. Toimituksessa meni noin 30 minuuttia. Pizzat olivat maukkaita ja hyvin tehtyjä, tosin omasta mielestäni olisi saanut olla reilummin täytettä ja kokoa hinnan suhteen, sen takia 2/5. Näin pitkä arvostelu pizzeriasta, ainoastaan vappuna... ;-)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.05.2013
Rating: 0

ARGH! Vieläkö näitä paikkoja on, missä ei omisteta rasvakeittimiä? Kebabissa kahdenlaisia ranskalaisia, jotka eivät olleet nähneet edes uunia. Täysin raakoja. Lihassakaan ei kehumista. Viimeinen kerta tässä paikassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.10.2011
Rating: 0

I ordered one pizza by internet, and after one hour I didn't receive, so I called and ask, and they said that the pizza was on the way, but one more hour goes by and no pizza. So I called again to cancel the order. It Is an absurd , waiting more than 2 hours for just a pizza!!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2009
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Länsituulentie 4, 02100 Espoo - Route
(09) 420 8244
http://www.pizzataxi.fi/

Options